TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bornholms Regionskommune

|
Bornholm
|
Indrykket 02-09-2020

Energimedarbejder

Center for Ejendomme og Drift, Ejendomsservice i Bornholms Regionskommune søger en energimedarbejder, gerne med baggrund som maskinmester, vvs-ingeniør, vvs-installatør eller lignende.

Opgaverne omfatter den løbende energioptimering af Regionskommunens bygningsmasse samt daglig drift og vedligeholdelse af kommunens ejendomme på det tekniske område, i samarbejde med Ejendomsservice øvrige medarbejdere.

Du skal i hverdagen medvirke til drift og udvikling af bygningsmassens tekniske installationer, herunder deltage i at udvikle energioptimeringer. Du vil få et tæt fagligt fællesskab og samarbejde med kollegaer der arbejder med de samme emner som dig, både i vores projektafdeling og i vores driftsafdeling.   

Vi er i en proces, hvor vi skal forankre den gode udvikling i energioptimeringen, ud i driftsorganisationen, hvor der skal være mere mulighed for en mere ”hands-on” driftsstyrring. Derfor er et tæt samarbejde med driftsleder, driftskoordinatorer og driftsmedarbejdere en væsentlig del af jobindholdet.

I de kommende år, er Ejendomsservice en del af et Interreg projekt omkring Databaseret energiledelse i offentlige bygninger, hvorfor du i den periode vil få rollen som projektleder. Projektet indeholder 4 delprojekter, herunder undervisning, instruktion og kompetenceudvikling af afdelingens driftspersonale, i tæt samarbejde med driftslederen.

Om stillingen
Som energimedarbejder og teknisk medarbejder skal du varetage to hovedopgaver:

Driftsoptimering

  • Etablere et tæt samarbejde med tekniske servicemedarbejdere i driftsafdelingen.
  • Daglig drift, CTS-overvågning og fejlfinding af de tekniske installationer, i samarbejde med driftsafdelingen.
  • Bygningsregistrering og indtastning af aktiviteter i elektronisk bygningsvedligeholdelses program.
  • Udførelse af vedligeholdelsesopgaver og –projekter i samarbejde med afdelingen og driftsorganisationen.
  • Rådgivning, vejledning samt dialog med de tekniske servicemedarbejdere og brugere på alle ejendomstyper.

Udviklingsopgaver

  • Projektledelse af Gate 21 - Interreg projekt om Databaseret energiledelse
  • Fortsat energioptimering igennem identificering af indsatsområder, forslag af tekniske løsninger, alternativ energiformer, herunder adfærdsfokus hos brugere.
  • Tæt samarbejde med anlægsafdelingen ved nybyggeri og ombygning for at sikre energi, drift og vedligehold fremadrettet i de nye projekter, samt sikre en god overdragelse af nybyggerierne til driftsafdelingen.
  • Opfølgning på energimærkning af kommunale bygninger.

Du kommer til at stå for planlægning og styring af en del af opgaverne og projekterne i dialog afdelingens faglige koordinator, driftsleder og med eksterne rådgivere, samt kommunens øvrige centre.

Vi søger en energimedarbejder der kan udføre energioptimeringsprojekter på eksisterende bygninger samt være projektleder for Interreg/Gate-21 projekt, men også på daglig basis kan drifte vores bygninger igennem rutineret arbejde med CTS, herunder hands-on fejlfinding og udbedring. Du skal i den opgave have en tæt dialog med vores driftsafdeling og daglig kontakt med vores tekniske servicepersonale.

Vi tilbyder dig et spændende job, hvor du er med til den fortsatte udvikling af kommunens bygningsmasse. Vi er ca. 80 medarbejdere i Ejendomsservice, fordelt på projektafdeling/bygningsdrift og bygnings/boliggruppe. Vi administrerer ca. 250.000 M2 bygninger fordelt på alle bygningskategorier.

Hvis du kan se dig selv i denne varierende stilling, vil vi meget gerne se dig til en samtale. Ansættelse 1. november eller hurtigst muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
 Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.  Kørekort til personbil er et krav.

Ansættelsen er pr. 01-10-2020.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 21-09-2020. 

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt 24.09.2020

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kim Eilif Rasch Pedersen på 56921410 eller 21309634.

Center for Ejendomme og Drift
Center for Ejendomme og Drift er et meget drifts- og udviklingsorienteret center, der er båret af en bred og faglig mangfoldighed, og det center i Bornholms Regionskommune, der har den faglig set bredeste opgaveportefølje. Centrets ca. 400 ledere og medarbejdere har som kerneopgave sammen, at skabe et tværgående drifts- og shared-servicecenter for regionskommunens ni øvrige centre.
Centrets hovedformål er at understøtte regionskommunens kerneopgaver i form af ejendomsservice (Facility Management), madproduktion, rengøring, idrætsområder, bilflådestyring, inventar og anden drift af de fysiske faciliteter samt at forestå den offentlige kollektive bustransport gennem eget kommunalt drevet busselskab ”BAT”. Kort sagt så passer og plejer Center for Ejendomme og Drift vores alles Bornholm.
I centret ledes der efter en tillidsbaseret tilgang, og som er hele grundlaget for den gode trivsel, der gennemsyrer hele centret. At være en del af Center for Ejendomme og Drift, og den store og spændende udvikling, der er i gang, kræver derfor medarbejdere, der er innovative, dygtige til at udvikle processer, samt åbne og parate til at indgå i et fællesskab, som er understøttet af tillid samt eget engagement og ansvarsfølelse.

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Bornholms Regionskommune
Ullasvej 23
3700 Rønne
Kontaktperson
 
Tlf:
56920000
Adresse:
3700 Rønne
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-09-2020
Udløber:
21-09-2020
Kviknummer:
LJA-81001101
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed
Lignende job