TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Struer Kommune

|
Vestjylland
|
Indrykket 21-06-2022

Energimedarbejder til teknisk drift og anlæg

Har du teknisk og faglig indsigt, og er proces- og kvalitetsudvikling naturligt for dig? Har du lyst til at blive del af en arbejdsplads, hvor du selv er med til at definere dine opgaver, og hvor vi godt kan lide at sætte barren højt? Så er du måske vores nye kollega.

Lidt om os
I center for Teknisk Drift og Anlæg har vi samlet alt vedr. bygninger (Ejendomscenteret), energiforbrug, serviceledere, rengøring, veje og anlæg, trafik og entreprenørafdelingen Park og Vej.

Vi har i Ejendomscenteret gang i en masse spændende og krævende bygge- og vedligeholdelsesopgaver. Vi skal både bygge nyt, bygge om, energi og arealoptimere samt genoprette og vedligeholde de kommunale bygninger, så bygningerne fortsat kan leve op til tidens behov og krav til ejendommens funktioner og kommunens driftsøkonomi. Samlet set råder kommunen over ca. 140.000 m² bygninger.

Du får en arbejdsplads midt i administrationen af alle ovennævnte opgaver. Vi har en stor styrke i, at vi sidder på samme kontor og løser mange forskellige opgaver i en fælles forståelse og optimeret samarbejde.
 
Afvekslende job med store byggetekniske udfordringer
Du får en spændende arbejdsdag med inspirerende kolleger, hvor du selv skal være med til at ”definere” dine arbejdsopgaver i et til tider hektisk og udfordrende miljø, men hvor der altid er plads til humor og en afslappet omgangstone. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har de rette kompetencer for at udføre deres opgaver, du vil derfor løbende få mulighed for at udvikle og vedligeholde faglige og personlige egenskaber.
 
Dine arbejdsopgaver som Energi medarbejder

 • Energitrimning og optimering af eksisterende tekniske anlæg primært el- og varmeinstallationer og CTS anlæg. 
 • Energianalyse til brug for energioptimeringsprojekter.
 • Forbedring af indeklimaet i de enkelte ejendomme.  
 • Udbud og byggeledelse af energioptimeringsprojekter og vedligeholdelsesopgaver både planlagte og akutte, i tæt samarbejde med servicelederen af den enkelte ejendom.
 • Drift og vedligehold af bygningsinstallationer samt vurdering og planlægning deraf i samarbejde med servicelederen.
 • Generel viden om drift og vedligehold af øvrige bygningsinstallationer, så som ventilation, varmeanlæg, CTS anlæg og belysningsanlæg.
 • Sparring med driftspersonalet på de enkelte ejendomme vedrørende de tekniske anlæg.

Øvrige arbejdsopgaver
 • Udarbejdelse af budgetter, følge disse og udarbejde regnskaber
 • BIM Projektering til mindre udbud og vedligeholdelse af tegninger til drift system MdocFM
 • Servicering og betjening af brugerne af de kommunale ejendomme, som kræver dine fagkompetencer.
 • Give en hånd med, hvor det er nødvendigt inden for Ejendomsafdelingens mange arbejdsområder.
 
Personlige og faglige egenskaber
 • Du er samarbejdsorienteret, positiv, selvstændig og kan tænke innovativt.
 • Du har en uddannelse som Maskinmester, VVS-ingeniør, VVS-tekniker, Energiteknolog eller tilsvarende og erfaring fra tidligere jobs som beskrevet ovenfor 
 • Du er serviceminded, aktiv, udadvendt, fleksibel og evner også at samarbejde i et aktivt team.
 • Du skal være generalist, men velfunderet inden for dit område, så du kan byde ind og give entreprenører/rådgivere modspil i forhold til kommunens projekter.
 
Vi forventer ligeledes, at du
 • Har erfaring inden for energioptimering, projekt- og byggeledelse og gerne kendskab til den kommunale sektor
 • Kendskab til BR18, tekniske normer som DS418, DS439, DS469 m.m
 • Har kendskab til bæredygtigt byggeri samt byggelovgivningen.
 • Brænder for at være med til vellykkede bygge- og anlægsprojekter i tæt samspil med fagafdelinger og ejendomsbrugere.
 • er udadvendt og handlekraftig, kan udtrykke dig klart i både skrift og tale
 • har kørekort til personbil.

 
Hvis du mener, at stillingen er attraktiv og passer med dine kompetencer, kan vi tilbyde dig en spændende arbejdsplads med afvekslende opgaver i et godt arbejdsmiljø.

Samtaler afholdes i uge 34.
???????
Hvem er vi?
I Struer Kommune er det opgaven, der sætter holdet. Det er din faglighed og gode dømmekraft, der skal være fundamentet for det samspil, du skaber med borgeren og virksomhederne.
Sammen skaber vi stærke partnerskaber og er fælles om at udvikle fremtidens velfærd. Men hvad er fremtidens velfærd? Vi har ikke svarende alene. Derfor skal vi have medarbejdere, der sætter spørgsmålstegn og borgere og virksomheder, som udfordrer. Vi stiller krav til os selv, men vi forventer ligeledes noget af borgerne og virksomhederne. Gode løsninger kommer, når alle bidrager til fællesskabet. 

Læs mere om Struer Kommune

Lydens By
Vi er Lydens By. Lyden er en inspirationskilde til nye projekter og initiativer, der kan realisere kommunens vækstpotentialer og styrkepositioner til et lokalsamfund, som mennesker har lyst til at besøge, arbejde og bo i.

For os er det naturligt at vores byudvikling tager udgangspunkt i lyd, og vores kunstværker bruger lyden aktivt. Vi arbejder med, hvordan lyd påvirker livskvaliteten positivt hos demente, indlæring hos børn eller fraværet af lyd skaber arbejdsglæde.

Lyd er i vores DNA.Læs mere om vores visioner og strategier.

Går du med flyttetanker?
Du har lyst til at søge ovenstående stilling, men er lidt i tvivl om, hvilke muligheder du har for at flytte til? Måske er det nødvendigt, at din partner også finder job i området? Struer Kommune har en Tilflytterservice, hvor du eller din partner ganske gratis og uforpligtende kan få direkte og personlig hjælp, hvis du går med overvejelser om at flytte til Struer. Kontakt Tilflytterservice på tilflytterservice@struer.dk eller 96 84 87 94. 

Du er også velkommen til at søge inspiration på www.flyttilstruer.dk 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Struer Kommune
Smedegade, 7
7600 Struer
Tlf:
96848429
Kontaktperson
 
Adresse:
7600 Struer
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-06-2022
Udløber:
16-08-2022
Kviknummer:
LJA-83745003
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed