TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Struer Kommune

|
Vestjylland
|
Indrykket 04-09-2019

Engageret medarbejder til vandplansprojekter og vandløbsområdet

I Struer Kommune vil vi kendes på vores opgaveløsninger. Vi vil sætte rammen og retningen for det gode arbejdsliv og den gode faglige udvikling og herved skabe fundamentet for den højkvalitetskommune, som vi alle arbejder for og stræber mod.
Er du løsningsorienteret, god til at skabe dialog med forskellige samarbejdspartnere og har du lyst til at arbejde med vandplaner, vådområder og vandløb i en lille og virkelysten kommune, så er det dig vi søger.

Arbejdsområde
Vi søger en medarbejder til arbejdet med vandplansprojekter, vådområder og vandløbsrestaurering, samt sagsbehandling indenfor vandløbsområdet.

Du vil indgå i naturgruppen sammen med tre kollegaer. Du kommer til at arbejde med projektledelse i forhold til vådområder, andre vandplanprojekter og gennemførelse af vandløbsprojekter, til opfyldelse af statens vandområdeplaner. Opgaven indeholder planlægning og udfærdigelse af ansøgningsmateriale til forundersøgelser, lodsejerforhandlinger, og myndighedsbehandling. I tilknytning til de konkrete projekter skal der undervejs i processen sikres en god styring af og kontakt til rådgivere og entreprenører.

Du vil bidrage i varetagen af en bred vifte af opgaver inden for vandløb, herunder tilsyn med vandløbsvedligeholdelsen og udarbejde afgørelser med hjemmel i vandløbslovgivningen.
Andre opgaver kan være deltagelse i gruppen og teamets øvrige projekter og opgaver samt indgå i tværfaglige arbejdsgrupper som fagperson.

Din profil
Vi lægger vægt på, at du:

  • har kendskab til arbejdsområdet, viden inden for sø- og vandløbsøkologi og gerne nogle års erfaring med vandområdeplaner og vandløbsområdet.
  • er løsningsorienteret og med en serviceorienteret tilgang kan skabe dialog med forskellige samarbejdspartnere og håndtere modstridende interesser.
  • har viden om og gerne erfaring med sagsbehandling og lovgivning indenfor vandløbsområdet
  • er struktureret, vedholdende og forstår at prioritere inden for eget ansvarsområde.
  • har gode skriftlige evner og kan kommunikere med kollegaer, borgere og politikere
  • har lyst til at blive en del af Plan og Miljø, hvor godt humør, en uformel omgangstone og hjælpsomhed er en naturlig del af vores hverdag.

Vi forventer at du er fortrolig med brug af IT-værktøjer, særligt GIS og gerne erfaring med brug af VASP.
Kørekort er en forudsætning for stillingen.

Om os
Naturgruppen er en del af team ’Landbrug og Natur’. Teamet er et af fire teams under Center for Plan og Miljø i Struer Kommune. Teamet består af seks engagerede og kompetente kollegaer, som løser et bredt spænd af opgaver indenfor landbrugs- og naturområdet.

Vi kan tilbyde en spændendeog afvekslende hverdag i et rummeligt og alsidigt arbejdsmiljø i en kommune med korte beslutningsveje. Vi lægger vægt på tværfaglighed og helhedsorienteret opgaveløsning via samarbejde og faglig sparring. Omgangstonen er fri og uhøjtidelig.

Hvis du vil vide mere er du velkommen til at kontakte centerchef John Patuel Hansen på 20 71 70 82.

Du kan også læse mere om Struer Kommune på www.struer.dk

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst og aftale om Ny løn.

Stillingen er fuld tid, 37 timer ugentligt med flekstidsordning.
Arbejdsstedet er Struer Rådhus, Østergade 13, 7600 Struer.
Tiltrædelse den 1. december 2019 eller efter aftale.

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Struer Kommune
Rådhuset, Østergade 13-17
7600 Struer
Tlf:
96848484
Kontaktperson
 
Adresse:
7600 Struer
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-09-2019
Udløber:
26-09-2019
Kviknummer:
LJA-75351020
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job