TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AKTIVPERSONALE A/S

|
Vestjylland
|
Indrykket 14-05-2020

Engageret og dygtig Byggeleder søges

AktivPersonale søger byggeleder for vores kunde som er beliggende i Holstebro Kommune.

Vi tilbyder et spændende, udviklende og afvekslende job som byggeleder i en virksomhed med en stærk og positiv udvikling.

Som byggeleder vil du referere direkte til virksomhedens ejerkreds i en dynamisk virksomhed med højt til loftet og frihed under ansvar i en spændende stilling med stort ansvar og mange opgavetyper.

Du er en ambitiøs og målrettet person, der er åben, udadvendt, tillidsvækkende og du er i stand til at kommunikere både med bygherren og håndværkeren på pladsen.

Samtidig er du selvstændig arbejdende, kvalitetsbevidst og en god team-player.

Du tager ansvar, for de opgaver du påtager dig og er ikke bange for at træffe en selvstændig beslutning. Du er god til at motivere og engagere dine kollegaer og samarbejdspartnere.

Du vil være tovholder og koordinator igennem hele projektfasen og på byggepladsen. Det bliver dit ansvar, at byggepladserne fungerer og lever op til de arbejdsmiljømæssige standarder og at det arbejde der udføres, er i overensstemmelse med projektbeskrivelsen og det aftalte i forhold til kvalitet og økonomi.

Du skal kunne styre byggerierne fra A til Z, overholde tidsplaner og bevare overblikket med koordinering af mandskab og materialer.

Du forventes minimum at have nogle års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har været beskæftiget med et bredt spekter af opgaver med relation til beregning, projektering, projektstyring og byggeledelse, gerne indenfor nybyg.

Du kommer med en håndværksmæssig baggrund og gerne som tømrer (formand). Har du taget en overbygning som bygningskonstruktør eller andet relevant, er det en fordel.

Ideelt har du både god erfaring med egenproduktion og håndtering af underleverandører

Du er flydende i dansk skrift og tale og er erfaren bruger af IT.

Vi tilbyder dig et afvekslende og udfordrende job med attraktive arbejdsforhold med løn- og ansættelsesvilkår, som matcher dine kvalifikationer. Der tilbydes desuden pensions- og sundhedsordning.

Tiltrædelse hurtigst muligt, men vores kunde venter gerne på den rette kandidat til jobbet.

AktivPersonale står for rekrutteringen til denne stilling.

Indledende samtale vil foregå hos AktivPersonale, og vores kunde bliver ikke bekendt med din kandidatur uden forudgående accept.

Har du interesse for stillingen, og har du den ønskede erfaring og baggrund, bedes du sende dit CV og ansøgning til Afdelingschef Steen Steensgaard Andersen på mail: steen@aktivpersonale.dk

Ansøgningsfrist er 31.05.20.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
AKTIVPERSONALE A/S
Vestergade 11
7500 Holstebro
Tlf:
96106070
Fax:
96106071
Kontaktperson
Steen Steensgaard Andersen
Tlf:
96106070
Adresse:
7500 Holstebro
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-05-2020
Udløber:
31-05-2020
Kviknummer:
LJA-80272308
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Beliggenhed
Lignende job
GK Danmark A/S
Odense, Fyn
Hofor A/S
København, Storkøbenhavn