TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

NYGAARD & CO. v/Ove Nygaard

|
Fyn
|
Indrykket 16-09-2019

Entreprise -byggeleder

Entreprise -byggeleder søges til Tømrer –og Snedker virksomhed på Fyn …

Entrepriseleder -byggeleder

For vores kunde, Lebæk A/S Tømrer –og Snedkerfirma, søger vi en dygtig og engageret profil som har lyst til at arbejde i en udviklende virksomhed inden for tømrer –og snedkerfaget. Vi tilbyder en udfordrende og interessant stilling med gode og solide ansvarsområder med fokus på udvikling.       

Du bliver en del af vores virksomhed i et uformelt arbejdsmiljø som er struktureret og med optimal ydeevne. Vores niveau er højt og vi forventer derfor, at du har stor interesse inden for byggefaget.

Ansvarsområder

Du tilbydes en spændende og udviklende stilling i en ambitiøs organisation med korte beslutningsveje og frihed under ansvar. Med reference til virksomhedens indehaver, får du ansvar for at levere de pålagte opgaver, som bl.a. omhandler byggeledelse, herunder koordinering og økonomistyring af sager. Vi ser gerne at du tager ejerskab og er en god ambassadør for virksomheden. Det er vigtigt at nævne, at en stor del af virksomhedens opgaver udføres i hoved –eller totalentrepriser.

Dine primære ansvarsområder er følgende:

 • Gennemgang og forståelse af projektmateriale
 • Proces- og økonomistyring
 • Personaleledelse
 • Samarbejde og koordinering med underentreprenører
 • Indgå i planlægning af opgaver
 • Kontakt til leverandører ifm. indkøb

Om dig

Du skal kunne arbejde struktureret og målrettet også i travle perioder og have en positiv og kommunikerende stil over for dine kollegaer/medarbejdere. Du formår at arbejde selvstændigt med anviste opgaver men du er også en god kollega, der involverer og supporterer dine kollegaer/medarbejdere med et fælles mål for øje. Du er grundig og motiveres af at levere høj kvalitet i dit arbejde og af at kunne optimere de daglige opgaver.

Desuden ligger vi vægt på, at du er resultatorienteret og har en god faglig forståelse. Du er naturligvis virksomhedens ambassadør og udviser et stort engagement over for kunder, medarbejdere, leverandører og samarbejdspartnere.

Kvalifikationer

Du har en grundig og solid erfaring inden for byggefaget, herunder hvad kvalitet og ydelser betyder for at kunne levere de aftalte opgaver. Du har en byggefaglig baggrund eksempelvis som konstruktør, og kan styre og koordinere større byggeprojekter fra start til slut. Du har mod på udfordringer og har nemt ved at tilpasse dig nye arbejdsgange. Du er ligeledes vant til at blive målt på din arbejdsindsats med resultat for øje. Dit engagement, vilje og interesse er vigtig for at du kommer til at fungere godt, både som selvstændig person, men også i dit samarbejde med dine kommende kollegaer. Som entreprise -byggeleder er det VIGTIGT, at du kan håndtere byggesager og personale. Vi forventer ligeledes at du har økonomisk sans, blik for detaljer, er struktureret og har forretningsmæssig forståelse. Du har et positivt livssyn og god humor og udviser positiv indstilling til samarbejde. Du er god til at formulere dig i skrift og tale.

Vi tilbyder

 • En stilling med frihed under ansvar, som er selvstændig og udviklende
 • Stor indflydelse på arbejdets tilrettelæggelse
 • Et dynamisk, uformelt og innovativt arbejdsmiljø i en succesfuld virksomhed
 • Kompetente kolleger og daglige udfordringer
 • Troværdighed og solid opbakning inden for de givne rammer

Gage

Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Sådan ansøger du stillingen

Med tilhørende CV og referencer fremsendes ansøgning til NYGAARD & CO. E-mail: ove@nygaardco.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte direktør Ove Nygaard på telefon: 3031 0908.

Om virksomheden

Virksomhedens mission er at være en drivkraft inden for tømrer –og snedkerbranchen. Firmaet blev etableret i 1998 som et enkeltmandsfirma og har siden været i positiv udvikling. I 2012 blev firmaet omdannet til et A/S med samme indehaver. Virksomheden er beliggende på ejerens hjemmeadresse med lagerhaller, personalefaciliteter, kontor og snedkerværksted.

 

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
NYGAARD & CO. v/Ove Nygaard
Gelstedvej 45
5560 Aarup
Tlf:
30310908
Kontaktperson
 
Adresse:
5560 Aarup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-09-2019
Udløber:
10-11-2019
Kviknummer:
LJA-75656197
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Beliggenhed
Lignende job