TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Arkil Anlæg - Odense

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 08-08-2020

Entrepriseleder til Arkil i OdenseVores kollega har fundet nye udfordringer. Vi mangler derfor endnu en entrepriseleder, der brænder for at lede spændende anlægsprojekter fra vores afdeling i Odense.

Bliv en del af en succesfuld entreprenørvirksomhed
Du bliver en del af et forholdsvist ungt team i en nyetableret afdeling. Vi har fået en rigtig god start i Odense og har travlt. Afdelingen beskæftiger 36 medarbejdere fordelt på 13 funktionærer og 23 timelønnede medarbejdere heriblandt 5 dygtige elever.

I Odense arbejder vi lige nu med rigtig mange spændende projekter som byomdannelse i Thomas B. Thriges Gade og Fremtidens Vollsmose og ikke mindst traditionelle anlægsopgaver.

Dine arbejdsopgaver
Du skal primært beskæftige dig med anlægsopgaver så som fortovsrenoveringer, byggemodninger og krydsombygninger. Du bliver ansvarlig for egen projekter og entrepriser, og vil indgå i et tæt samarbejde med afdelingens formænd. Du har det daglige ledelsesmæssige, tekniske, økonomiske, kvalitets- og tidsmæssige ansvar og ledelse af øvrige parter på byggepladsen. Du får også mulighed for at være med til at sikre fremtidige opgaver, og bidrage til videreudvikling af vores projekter og kompetencer i afdelingen.

Vores forventninger til dig
Du har erfaring og kan fra første dag tage ansvar for dine projekter. Du har en uddannelse som ingeniør, konstruktør eller tilsvarende, og du fremstår proaktiv og har en god og positiv energi, der smitter af på de kollegaer, du skal samarbejde med og naturligvis ikke mindst vores kunder. Du ser muligheder fremfor begrænsninger, og brænder for at skabe gode relationer og resultater, både ift. tid, kvalitet og økonomi. Du fremstår professionel, ordentlig og ærlig, og har naturligvis styr på de gængse IT-programmer.

Vi tilbyder
Et spændende, selvstændigt og ansvarsfuldt job med både faglige og personlige udfordringer, og hvor du selv er med til at definere din arbejdsdag som både er på kontoret men også ude i produktionen.
Fagligt dygtige, engagerede og gode kollegaer, som gerne sparrer med dig.
Et professionelt og uformelt samarbejdsklima med vægt på kvalitet til tiden.
Gode muligheder for udvikling og efteruddannelse.
Ansættelse i en spændende koncern, som udfører mange entreprenørfaglige discipliner.

Ansættelsesvilkår
Du ansættes som månedslønnet funktionær, og din løn fastsættes efter dine kvalifikationer. Du får gode muligheder for efteruddannelse, god pensionsordning og sundhedsforsikring.

Interesseret?
Så send os straks din ansøgning, CV og relevante eksamensbeviser ved at klikke på "Send ansøgning".

Har du spørgsmål til stillingen, er du naturligvis velkommen til at kontakte afdelingschef Jannik Lund på telefon 23734572.

Vi afholder samtaler løbende og annoncen slettes, når jobbet er besat.

Vi opfordrer alle, uanset etnicitet og køn, til at søge stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=0a60ac6f)


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Arkil Anlæg - Odense
Aastrupvej 19
6100 Haderslev
Kontaktperson
 
Tlf:
23734572
Adresse:
6100 Haderslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-08-2020
Udløber:
05-10-2020
Kviknummer:
LJA-80824457
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Beliggenhed
Lignende job
ZACHO-LIND A/S
Ishøj, Storkøbenhavn
ZACHO-LIND A/S
Ishøj, Storkøbenhavn