TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 14-04-2021

Er du en vores nye fagligt stærke produktionsleder til København?

Genopslag

Vi søger en produktionsleder til det sportekniske område. Du vil få arbejdsplads i København. Din overordnede opgave bliver at sørge for en god og sikker hverdag for vores medarbejdere i sporet.

Som produktionsleder ved Spor kommer du til at varetage en lederfunktion for cirka 10 ansatte. Du vil få mulighed for at sætte dit faglige og personlige præg på afdelingens performance og udvikling og vil komme til at samarbejde tværfagligt med de andre produktionsledere i vores team.

Du er den daglige leder i sporet såvel som på kontoret

Som produktionsleder har du den daglige ledelse af produktionen i sporet - fagligt såvel som sikkerhedsmæssigt. Du sikrer ligeledes, at opgaverne løses i overensstemmelse med de opstillede krav til tid og kvalitet inden for gældende banenormer. Du er endvidere ansvarlig for løbende at igangsætte nye tiltag for at effektivisere den daglige produktion.

Herudover er du ansvarlig for kompetencestyringen af dit faglige team, og du sikrer, at dine medarbejdere har de rette kompetencer til at udføre opgaverne. Tilrettelæggelse af opgaven, instruktion af medarbejdere og tilsyn med konkrete opgaver ”i marken” er ligeledes dit ansvar. Da dine medarbejdere primært arbejder om natten, skal du derfor påregne at mødes med dem minimum en gang om ugen.

Løbende skaber du tiltag, der motiverer, udvikler og fastholder dine medarbejdere - blandt andet ved hjælp af opfølgning på klimamålinger. Med henblik på kompetence- og personlig udvikling afholder du årligt diverse medarbejdersamtaler, såsom medarbejderudviklingssamtaler, for dine egne medarbejdere.

Faglig stærk og med godt ledelsesgen

Det er et krav, at du har en baneteknisk uddannelse inden for spor. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til arbejdsmiljø- og sikkerhedsregler for arbejde på jernbanen, men dette kan også læres ved opstart. Det vil desuden være en fordel, at du har erfaring med produktionsledelse, og at du er vant til at gennemføre daglige operative beslutninger.

For at blive en succes i stillingen, er det vigtigt, at du trives med ledelse og evner at lede og motivere medarbejdere. Du vil herudover skulle gennemføre Banedanmarks lederuddannelse og skulle efterleve Banedanmarks ledelsesgrundlag.

Som person ser du forandringer som en naturlig del af hverdagen i en dynamisk virksomhed. Du er en resultatorienteret og selvstændig person med stor gennemslagskraft, og du bidrager med initiativer og tiltag i dagligdagen. Du kan ligeledes motivere og skabe resultater gennem andre - også i pressede situationer.

Som produktionsleder skal du desuden udføre sikkerhedsklassificeret arbejde og derfor opfylde helbredskravene på jernbaneområdet. Det betyder, at du skal opfylde visse helbredskrav, og der vil blive lavet en lægelig vurdering af hørelse, synssans, farvesans, sukkersyge, epilepsi, hjertekarsygdomme mv. Hvis du vil vide mere om kravene, kan du læse mere på Trafik- Bygge- og Boligstyrelsens hjemmeside.

Bemærk at Banedanmark har valgt at outsource alt vedligehold på jernbanen, hvorfor denne stilling er planlagt til at blive outsourcet/virksomhedsoverdraget primo 2026.

Løn
Din ansættelse vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer, Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Banedanmark og Dansk Jernbaneforbund.

Er du tjenestemand kan du efter en konkret vurdering bevare din tjenestemandsansættelse i lønramme 33.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Peter Laursen. Du må gerne sende os din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler.

For at søge stillingen klikker du på ”søg stillingen” og følger instruktionerne.
Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Carsten Nieburhs Gade 43
1577 København V
Tlf:
41865578
Kontaktperson
 
Tlf:
25235273
Adresse:
1577 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-04-2021
Udløber:
02-05-2021
Kviknummer:
LJA-81959304
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job