TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknik & Miljø

|
Lolland & Falster
|
Indrykket 03-05-2022

Er du vores nye byggesagsbehandler?

Guldborgsund Kommune har opgaverne, hvis du har lysten. Vi har fortsat mange byggesager, så vil du være en del af holdet, så søger vi en ny kollega, som projektansættelse.
Kan du snakke med vores borgere? Både dem der har gode idéer til et byggeri, og dem, der har svært ved at forstå reglerne om højdegrænseplan og fastsættelse af niveauplan? Så bør du søge stillingen. 

Hvad bliver dine arbejdsopgaver:
Sagsbehandling inden for alle aspekter af byggesager og forhåndsdialog med borgere og virksomheder. Det gælder både byggetilladelser, helhedsvurderinger, aktindsigtsanmodninger, klagesager osv.

Du skal derfor kunne lide at læse paragraffer i bygningsreglementet og afgørelser fra klagenævnet, men hele tiden have borgerens perspektiv med i en løsningsorienteret og professionel tilgang.

Alle opgaver skal løses i et tæt samspil med borgere og kolleger, så du skal være god til at skabe relationer og kunne koordinere opgaver med kolleger. Du skal kunne arbejde med stor faglighed uden at tabe helheden af syne. Det er vigtigt, at du arbejder struktureret og kan kommunikere formelt, men samtidig i et klart og let forståeligt sprog. Dette for at give borgerne de bedst mulige forudsætninger for at forstå dine vurderinger, der ligger til grund for sagsbehandlingen og afgørelsen.

Hvem er du?
Du har:

  • Kendskab til bygningsreglementet
  • Gerne viden om byggeri og konstruktioner
  • Kendskab til god forvaltningspraksis i det offentlige
  • Gode evner til at kommunikere og argumentere enkelt og klart i både skrift og tale (også til borgere og kolleger, der ikke kender til fagudtryk)
  • Evne til at skabe overblik, så du kan styre og strukturere sager m.m.
  • Fokus på at tilbyde borgerne en løsningsorienteret sagsbehandling
  • Gode evner på dansk, både når du taler og skriver
  • Kørekort til personbil.

Hvem er vi?
Dine opgaver er i Center for Teknik & Miljø – Myndighedsafdeling i faggruppen Bolig & Byggesag, hvor vi pt. er 9 byggesagsmedarbejdere og 2 medarbejdere, som arbejder med boligsocial indsats. Du vil møde meget engagerede og bredt funderede kolleger, hvor vi bruger hinandens kompetencer og udvikler os selv og opgaveløsningerne i fællesskab. Vi har fokus fællesskaber som nøglen til succes.

Du vil få en travl hverdag med stor indflydelse på dine arbejdsopgaver, og du kan i stor udstrækning selv tilrettelægge din arbejdsdag. Vi er en fleksibel arbejdsplads, der tror på at digitaliseringen skal komme både medarbejdere og arbejdsgiver til gode.

Til dagligt arbejder vi i henhold til det guldborgsundske mindset, der består af fire værdier: Samskabelse og dialog, tidlig og rettidig indsats, helhedsorienteret tilgang og udnyt potentialerne.

Ansættelsesvilkår:
Stillingen er en projektansættelse på 37 timer pr. uge af 1 års varighed - start august eller derefter. Løn afhænger af kvalifikationer.

Ansøgningsfrist:
Er du interesseret i jobbet, skal vi have modtaget din ansøgning senest tirsdag den 6. juni 2022.

Send din ansøgning ved at klikke på "send ansøgning" og vedhæft din ansøgning, dit CV samt eventuelle andre relevante dokumenter. Vi tager kun imod elektroniske ansøgninger.
 
Samtaler:
Vi forventer at afholde samtaler med de udvalgte kandidater i uge 24. Inden samtalen udleverer vi en opgave til dig, som du præsenterer til samtalen.

Mere information:
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Andy Rasmussen, afdelingsleder, tlf. 2518 0823, e-mail: aras@guldborgsund.dk

Mere om Guldborgsund Kommune:
Hvis du ikke er fra lokalområdet og ønsker at flytte hertil, så tilbyder Business Lolland-Falster hjælp til at finde job til din ægtefælle eller partner. Det kan du læse mere om på http://www.businesslf.dk/move2lf/

Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=853b8dab)


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Teknik & Miljø
Parkvej 37
4800 Nykøbing F
Kontaktperson
 
Tlf:
54731000
Adresse:
4800 Nykøbing F
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-05-2022
Udløber:
06-06-2022
Kviknummer:
LJA-83582442
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Tilsyn og sagsbehandling
Beliggenhed