TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skatteforvaltningen, Taastrup, Engelholm Alle 1

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 08-06-2021

Er du vores nye grafiker med viden om skiltning, wayfinding og kundeoplevelser?

Skatteforvaltningen er under forandring, og vi åbner bl.a. mange nye lejemål forskellige steder i landet, som kræver skiltning, wayfindingstrategier og bedre kundeoplevelser. Samtidig er der behov for udvikling af nye grafiske elementer til konkrete funktioner. Vi søger derfor en kollega, der grafisk kan medvirke til, at Skatteforvaltningens bygninger fungerer bedst muligt gennem korrekt skiltning og wayfinding, som passer til brugerne.

Om jobbet
Du skal være med til at udvikle de fysiske rammer for Skatteforvaltningens styrelser

Vi har ansvaret for den samlede bygningsmasse på ca. 250.000 kvm i hele Skatteministeriet. Og vi har rigtig mange opgaver, som bl.a. handler om både gamle og nye lejemål. I den forbindelse er der behov for etablering af skilte og wayfinding, der passer til det konkrete hus og dets brugere; såvel skiltning og wayfinding i de enkelte rum som – i nogle tilfælde – mere målrettet skiltning og wayfinding, som kan hjælpe medarbejderne og kunderne med at navigere rundt i huset. Samtidig er der i nogle tilfælde behov for at hjælpe vores kunder med udsmykning af deres lokaler.

Samtidig er der behov for at styrke kundeoplevelsen i ekspeditionsområderne rundt omkring på vores lokationer.

I Skatteforvaltningen er der udarbejdet en indretningsguide, som løbende er under udvikling. Der er nu behov for, at indretningsguiden suppleres af skilte- og wayfinding guidelines. Der vil også løbende være behov for at udvikle særlig skiltning og wayfinding til specialopgaver, fx på toldområdet.

Vi har en række opgaver, der knytter sig til huse, som vi allerede er flyttet ind i. Du vil bl.a. få til opgave at sikre, at skiltningen og wayfinding i disse huse færdiggøres. Samtidig får du ansvaret for skiltning i de nye lejemål med indflytning i de kommende måneder. Du skal også være med til at præcisere snitfladerne med andre enheder med beslægtede opgaver i vores egen styrelse og i andre styrelser. Endelig får du ansvaret for at færdiggøre guidelines vedrørende intern skiltning og wayfinding, som vi har lavet udkast til.

Dine nærmeste samarbejdspartnere bliver bl.a. arkitekter, som er ansat i kontoret. Desuden vil du få mulighed for faglig sparring med de grafikere, der er ansat i Ledelsessekretariatet i vores hovedsæde i Herning, samt med grafikere i andre styrelser i Skatteministeriet.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant uddannelse som fx grafiker, skiltetekniker el. lign. kombineret med praktisk erfaring med skilte og wayfinding.

Vores opgaver løses selvstændigt eller i samarbejde med andre kolleger i teamet, interne og eksterne interessenter, samt eksterne rådgivere og derfor forventer vi, at du er rigtig god til at samarbejde og kommunikere på flere niveauer.

Du er god til at se opgaver i en større sammenhæng samtidig med, at du har blik for detaljen og har fokus på kundens og brugerens behov. Du har en positiv tilgang til stillede opgaver og til at lytte og inddrage andre samt har god menneskelig indsigt. Du er fleksibel og er parat til at løfte de opgaver, som er nødvendige ”lige nu”.

Kendskab til offentlig administration vil være en fordel. Der vil være opgaver i alle dele af landet, så der må forventes rejsedage løbende. Kørekort vil derfor være en fordel, men ikke et must.

Bygninger og indretning – dit nye kontor
Bygninger og indretning er et kontor med – lige nu – 18 dygtige kolleger med forskellig faglig baggrund, som brænder for at skabe de optimale fysiske rammer for vores kolleger i de andre styrelser i Skatteforvaltningen. Vi er en del af Administrations- og Servicestyrelsen, og vores kontor holder til i Høje-Taastrup. Vi har en god og åben omgangstone i kontoret, og vi er meget åbne for inputs til, hvorledes vi får løftet vores opgaver på den bedst mulige måde, så du får god mulighed for at sætte dit præg på din kommende arbejdsplads.

Vi arbejder bl.a. med:

  • Implementering af lokaliseringsplaner for Skatteforvaltningen
  • Anskaffelse, udvidelse og renovering af lejemål i samarbejde med Bygningsstyrelsen
  • Løbende vedligeholdelse af Skatteministeriets samlede bygningsmasse
  • Opgørelse af pladsbehov og kravspecifikationer i samarbejde med eksterne rådgivere
  • Fælles principper for indretning og anvendelse af bygninger
  • Involvering af både interne og eksterne interessenter gennem hele forløbet
  • Løbende opfølgning på tids- og handleplaner.
Du får således et afvekslende job med udfordrende opgaver, der skal løses både selvstændigt og i samarbejde med andre.

Kontakt og ansøgning
Send din ansøgning med CV og eksamenspapirer senest tirsdag d. 22. juni kl. 12 via linket ’Søg jobbet’. Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores grafiker Gunilla Bisgaard, 7238 4232 eller kontorchef Lars Tjærby Rasmussen, 7237 4553 eller mail lars.tjaerby.rasmussen@adst.dk.

Samtaler afholdes løbende. Der kan indgå en personlighedsanalyse og en logisk analyse i forbindelse med rekrutteringsprocessen. Stillingerne ønskes besat snarest muligt.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit fysiske arbejdssted Engelholm Allé 1, 2630 Høje Taastrup.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Skatteforvaltningen, Taastrup, Engelholm Alle 1
Engelholm Alle 1
2630 Taastrup
Tlf:
72384232
Kontaktperson
 
Tlf:
72384232
Adresse:
2630 Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-06-2021
Udløber:
22-06-2021
Kviknummer:
LJA-82224005
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Webdesign, animation og grafik
Beliggenhed
Lignende job
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland