TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bornholms Energi og Forsyning A/S

|
Bornholm
|
Indrykket 30-08-2021

Er du vores nye maskin- og kedelpasser?

Bornholms Energi & Forsyning er i rivende udvikling. Vi har travlt og søger derfor en ny medarbejder. Du skal som kedel- og maskinpasser være med til drift og vedligehold vores dieselmotoranlæg og kedelanlæg.

Om jobbet
Du vil indgå i et vores dygtige team af medarbejdere, som har ansvaret for drift og vedligehold af anlæg hos vores datterselskab Bornholms El-Produktion A/S. Du skal arbejde med vedligehold af de kedelanlæg, som producerer el og varme til hele Bornholm, ligesom du skal være med til at sikre en stabil drift.

Udover vedligeholdelsesopgaven fører du også tilsyn med hele værket, når du har vagt, og du varetager start og stop på turbiner, når vi producerer el og varme. Der vil også være perioder med værkstedsarbejde - her er der fokus på at servicere og vedligeholde vores mange specialkomponenter.

Der er tale om et spændende og udfordrende job, og vi er klar med et intensivt oplæringsforløb,som giver et solidt kendskab til hele anlægget. Du vil arbejde i skiftehold, og du bliver ansat under Industriens overenskomst, hvilket giver dig gode arbejdsforhold.

Om dig
Du har en uddannelse inden for metalfagene, og du har sikkert også arbejdet som smed, mekaniker, vvs’er eller lignende. Det er vigtigt, at du er fleksibel og kan arbejde selvstændigt, ligesom du er en god holdspiller.

Stillingen kræver også, at du har godt overblik og kan arbejde struktureret - også under pres, og har du kedelpassercertifikat er det fint, og ellers skal du være parat til at tage certifikatet efter ansættelsen.

Sådan søger du
Send din skriftlige ansøgning til job@beof.dk inden den 24. september, men gerne så hurtigt som muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende. Har du spørgsmål til stillingen, så skriv til Thomas Olsen, afdelingsleder på to@beof.dk eller ring til ham på 5690 0183.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Bornholms Energi og Forsyning A/S
Skansevej 2
3700 Rønne
Tlf:
60262472
Kontaktperson
Thomas Olsen
Adresse:
3700 Rønne
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-08-2021
Udløber:
24-09-2021
Kviknummer:
LJA-82588696
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed