TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ISS Facility Services A/S

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 26-03-2021

Er du vores nye Tekniske specialist?

Teknisk velfunderet med fokus på detaljerne Til en af vores store landsdækkende kontrakter søger ISS en ny kollega med en stærk teknisk baggrund, der brænder for projektledelse, kvalitetssikring og sparring med de udførende medarbejdere.

Du bliver som Teknisk specialist ansvarlig for kvalitetssikring og vil på et operationelt niveau skulle sikre at den tekniske drift optimeres og drives effektivt på tværs af kontrakten, således at der skabes værdi både for kunden og for ISS.

I denne rolle tager du afsæt i din praktiske erfaring, når du rådgiver, følger op på leverancen og analyser på data.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Koordinering og opfølgning på hele kontraktens leverance inden for bygningsvedligehold
 • Dialog med kunden ift. prioritering af opgaver, optimering og innovationsforslag
 • Kvalitetssikring og opfølgning på udført arbejde i form af eks. stikprøver, udvikling og styring af samarbejdet med ISS Technical Services
 • Dialog og sparring med driften samt kunden ift. udførelse af tekniske opgaver, både udført af ISS medarbejdere, underleverandører eller lign.
 • Løbende udvikling og tilpasning af leverancen for at tilsikre at det er tidssvarende og konkurrencedygtigt for området
 • Sikre et kontinuerligt fokus på fremdrift, udvikling, optimering og videndeling på tværs af kontrakten
 • Sikre at lovpligtige vedligeholdes opgaver bliver løst indenfor rammerne af lovgivningen for de pågældende tekniske objekter/installationer
 • Support til Projektledere og lejlighedsvis projektledelse af forskellige bygge- og anlægsprojekter, herunder tilbudsskrivning, planlægning samt gennemførelse
Du trives i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du altid formår at bevare overblikket i en travl hverdag med mange bolde i luften. Du er vant til at arbejde med store datamængder og har flair for administrative systemer som vores Facility Management system og MS Office pakken.

Du er en positiv, tillidsvækkende og vedholdende person, der er drevet af at skabe relationer og forbedringer i et partnerskab, hvor du forstår enkelthederne i en større sammenhæng.

Det er vigtigt, at du kan formidle din tekniske viden, budskaber og løsninger til dine kolleger i driften, og du skal kunne navigere på alle organisatoriske niveauer – både internt og hos kunder. Som person er du løsningsorienteret, struktureret og har en logisk tankegang og evner at se kundens behov i en samlet løsning.

Vi ser gerne at du:
 • Har en teknisk og/eller håndværksmæssig baggrund
 • Har erfaring med projektledelse
 • Har kendskab til Facility Management
 • Har administrativt flair, herunder erfaring med udarbejdelse af business cases
 • Er en stærk formidler med god gennemslagskraft
 • Er serviceminded af natur og god til relations dannelse
 • Har erfaring med bygningsdrift herunder underleverandører og –aftaler
 • Har en klar holdning til teknisk drift og udviklingstendenser indenfor området
Derudover er det en fordel, hvis du har viden om entrepriseret, energiledelse samt byggeøkonomi.

Det er en forudsætning i stillingen, at du kan opnå sikkerhedsgodkendelse. Du må forvente nogen rejseaktivitet på tværs af Danmark for at sikre videndeling, implementering og sparring med dine kollegaer rundt omkring på kontrakten.

Vi tilbyder dig Du vil blive en del af en stor veletableret virksomhed med mange års erfaring inden for Facility Management. Teamet, som du vil være en del af, består i dag også af stærke faglige specialister inden for bl.a. catering og cleaning. Derudover vil du få stærke samarbejdsrelationer med andre kompetente kolleger inden for teknik og bygningsvedligehold hos ISS Technical Service.

Du vil opleve et job med høj kompleksitet, og hvor din udvikling og faglighed vil være i centrum.

Ansøgning Send din ansøgning vedlagt CV via ovenstående link, senest d. 26. april 2021. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt – vi glæder os til at høre fra dig.

For yderligere information om stillingen, kontakt venligst Operational Support Manager, Kirsten Frøland, på telefon 2061 4260 eller mail: kirsten.woebbe.froeland@dk.issworld.com


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
ISS Facility Services A/S
Vestre Havnepromenade 15
9000 Aalborg
Tlf:
23488845
Kontaktperson
 
Tlf:
20614260
Adresse:
2860 Søborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-03-2021
Udløber:
26-04-2021
Kviknummer:
LJA-81878503
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
GUNNAR NIELSEN. AARS A/S
Vesthimmerland, Nordjylland
TARGET Headhunting ApS
Fredericia, Syd- og Sønderjylland