TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

TERKEL PEDERSEN, RÅDGIVENDE INGENIØRER ApS

|
Vestsjælland
|
Indrykket 09-07-2020

Er projektering af installationer og energirigtige løsninger noget for dig?

 

- så søger Terkel Pedersen Rådgivende Ingeniører ApS i Holbæk en ny dygtig kollega.

OM JOBBET: Vi har travlt og søger derfor en dygtig profil med praktisk og teoretisk erfaring til at løse vore mangeartede opgaver indenfor VVS, Ventilation og Energi. Du kommer til at arbejde med installationer og energiløsninger inden for alle former for nybyggeri og renovering.

DINE KVALIFIKATIONER: Den rette profil har egenskaber som overblik, situationsfornemmelse, gennemslagskraft, alsidighed og en god formidlingsevne. Du er fagligt velfunderet, med en solid teoretisk baggrund og gerne med relevant erfaring omkring indeklima, energioptimering og miljørigtige løsninger.

Du har desuden IT erfaring på brugerniveau, kendskab til B-sim og Be-15 og kan udtrykke dig klart på dansk i skrift og tale.

HVAD VI TILBYDER: Vi går op i at tilbyde en arbejdsplads, som vi kan være stolte af. Vi satser på fast og varig ansættelse og på attraktive vilkår til vores kollegaer.

Vi har en flad struktur – uden fasttømret hierarki, hvor du selv tilrettelægger dit arbejde og vises tillid under ansvar. Vi belønner din gode indsats, så du føler dig værdsat for dine bidrag til virksomheden.

Trivsel kollegerne imellem vægtes højt, og vi respekterer hinandens forskelligheder og styrker, som tilsammen udgør virksomhedens fundament.

Vi prioriterer løbende udvikling, og såfremt der er ønske om relevante kurser for din og de øvrige kollegaers faglige og personlige udvikling, støtter vi gerne.

Tid til familie, venner og fritidsinteresser lægger vi vægt på. Vi er arbejdsomme, men der skal også være plads til at lade op, så vi giver mulighed for fleksible arbejdstider.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer samt tilknytning til firmaets pensionsordning og tryghedsprogram.

OM ANSÆTTELSEN: Vi har brug for dig snarest mulig, men venter gerne på den rette ansøger.

Hvis ovenstående har din interesse, så send en ansøgning vedlagt oplysninger om uddannelse, erfaring og referencer til Terkel Pedersen på tp@tping.dk, og du vil høre fra os.

Terkel Pedersen Rådgivende Ingeniører ApS er et velkonsolideret rådgiverfirma etableret i 1953. Vi beskæftiger os primært med opgaver indenfor bolig- og institutionsbyggeri samt produktions- og administrationsbyggeri. Firmaet har en solid kundemasse, er inde i en fornuftig udvikling og beskæftiger p.t. 14 medarbejdere foruden tilknyttede konsulenter.

Firmaet er medlem af FRI. Yderligere oplysninger på www.tping.dk eller ved direkte kontakt til Terkel Pedersen på tlf. 28 44 25 90


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
TERKEL PEDERSEN, RÅDGIVENDE INGENIØRER ApS
Roskildevej 13C
4300 Holbæk
Kontaktperson
Maria Gade
Tlf:
59432590
Adresse:
4300 Holbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-07-2020
Udløber:
03-09-2020
Kviknummer:
LJA-80630993
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed
Lignende job
Byg, Miljø og Forsyning
Albertslund, Storkøbenhavn
Gem annonce