TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

TEMP TEAM A/S

|
Vestsjælland
|
Indrykket 24-09-2020

ER PROJEKTERING AF INSTALLATIONER OG ENERGIRIGTIGE LØSNINGER NOGET FOR DIG?

For vores kunde Terkel Pedersen søger vi en ambitiøs og dedikeret person med praktisk og teoretisk erfaring indenfor VVS, Ventilation og Energi. Du har tidligere haft stor succes med projektering af mangeartede opgaver og er god til at skabe og vedligeholde kunderelationer!Dine alsidige ansvarsområder vil være:

 • Projektering af opgaver og rådgivning af kunder indenfor VVS, Ventilation og Energi
 • Skabe overblik og være bindeled gennem alle projektets faser og sikre, at de indgåede aftaler overholdes.
 • Installationer og energiløsninger indenfor nybyggeri og renovering
 • Vedligeholde og skabe kunderelationer til bl.a. tegnestuer og arkitekter
 • Hjælpe og assistere resten af teamet efter behov

Kvalifikationer og kompetencer

 • Du er uddannet VVS Ingeniør eller er VVS Installatør med ambitioner inden for projektering
 • Du besidder stærke kommunikationsevner og kan fremme stærke relationer med både interne og eksterne kontakter
 • Du er erfaren IT bruger og har muligvis kendskab til B-sim og Be-15
 • Du taler og skriver dansk

Som person er du gennemslagskraftig, har situationsfornemmelse og er god til at bevare overblikket. Du er proaktiv og kan tilgå de varierende opgaver indenfor VVS, Ventilation og Energi, ved både installation udskiftning, renovering og nybyggeri. Du er fagligt velfunderet og har en stærk teoretisk baggrund.Det vil være en fordel, hvis du har:

 • Erfaring fra lign. stilling, men du kan også godt være nyuddannet
 • Erfaring inden for indeklima, energioptimering og miljørigtige løsninger
 • Lyst til arbejde i et mindre firma med en flad struktur og korte beslutningsveje

Du bliver en del afEn arbejdsplads du kan være stolt af. Hos Terkel Pedersen satses der på fast og varig ansættelse, hvor trivsel vægtes meget højt. Du vil blive en del af en flad organisation og indgå i et fagligt stærkt team på 3, hvor du er den ene. Personlig- og faglig udvikling prioriteres højt, og du vil naturligvis blive belønnet for din gode indsats.Praktiske oplysningerVi modtager gerne dit cv og din ansøgning snarest, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt.Du tilbydes en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer samt tilknytning til firmaets pensionsordning og tryghedsprogram.Søg jobbetHar ovenstående fanget din interesse, så udfyld formularen herunder og vedhæft et opdateret cv sammen med din ansøgning. TEMP-TEAM A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem TEMP-TEAM.

 

Søg her:

 

https://temp-team.dk/job-detaljer/%C3%98vrige-ingeni%C3%B8r-vvs-ingeni%C3%B8r-3614/

Særligt vedr. coronaVi tager udviklingen i coronavirus meget alvorligt og forholder os til de råd og anbefalinger, som til enhver tid gives af de offentlige myndigheder, Sundhedsstyrelsen, Udenrigsministeriet og politiet.Vi lægger stor vægt på personlige, fysiske møder og er derfor glade for, at vi igen kan holde samtaler og interviews fysisk på vores kontorer. Vi tilbyder dog fortsat samtaler via Teams eller Skype, hvis det ønskes.ANSØG JOBKontaktinformationDokumenter/cv/ansøgningHold CTRL nede på PC / CMD på Mac for at vælge flere filer på én gang.Understøttede formater er DOC, DOCX og ODT. Filstørrelsen må ikke være mere end 2MB.Uploadede filerJeg godkender, at mine personoplysninger behandles i overensstemmelse med følgende betingelser for beskyttelse af personlige oplysningerANSØG JOB

Terkel Pedersen Rådgivende Ingeniører ApS er et velkonsolideret rådgiverfirma etableret i 1953 De beskæftiger sig primært med opgaver indenfor bolig- og institutionsbyggeri samt produktions- og administrationsbyggeri. Firmaet har en solid kundemasse, er inde i en god udvikling og beskæftiger p.t. 14 medarbejdere foruden tilknyttede konsulenter.

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
TEMP TEAM A/S
Vester Farimagsgade 6, 2
4300 Holbæk
Kontaktperson
 
Tlf:
33360944
Adresse:
4300 Holbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
24-09-2020
Udløber:
11-10-2020
Kviknummer:
LJA-81166991
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed
Lignende job
RIAS A/S
Roskilde, Midtsjælland