TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

FINN L. & DAVIDSEN A/S

|
Sydsjælland inkl. Møn
|
Indrykket 30-09-2020

Erfaren beregner søges til spændende stilling

Vi søger dig, som motiveres af at ramme plet på prisen – og som mærker suget i maven, når meldingen kommer, at du har vundet en sag.

Du skal have været beregner i mindst 5 år og have baggrund indenfor VVS faget. Din erfaring er med til at gøre dit arbejde struktureret, og du trives med at jonglere med flere projekter på samme tid. Du er en af dem, som bidrager med godt humør i afdelingen, og du kan lide at være en del af fællesskabet.

Du bliver en del af FLD og vores tilbudsafdeling, som pt. rummer 2 beregnere. Du kommer til at kalkulere hovedentrepriser på op til 150 mio. kr. og får ansvaret for tilbuddet helt frem til sagsoverdragelsen inklusiv forhandling af kontrakt med samarbejdspartnere og grossister. På tilbud med bløde værdier vil du skulle arbejde sammen med andre kollegaer, som vil hjælpe til med at få omsat ord til skrift, og du skal være indstillet på at bidrage her til med gode input.

Du kan vælge mellem at være tilknyttet vores afdeling i enten Haslev eller Brøndby. I det daglige vil du arbejde overvejende selvstændigt med dine tilbudssager, men have et tæt samarbejde med de andre beregnere samt indehaveren af FLD, som du også vil referere til som din nærmeste leder.

Vi forestiller os, at du har:
– Erfaring med kalkulationsprogrammet Calwin
– Gode evner i Office pakken (Excel, Word, Outlook)
– Mindst 5 års erfaring i et kalkulationsjob
– Erfaring med kalkulation af hovedentrepriser

Som beregner hos FLD tilbyder vi:
– En god arbejdsplads med frihed og ansvar for egen hverdag
– Gode kollegaer med en uformel omgangstone og hyggelige frokoster
– En sund og nytænkende håndværksvirksomhed med moderne ledelsesprincipper
– Løn efter kvalifikationer og pensionsordning

Vi arbejder til dagligt med Enneagrammet som ledelsesværktøj i FLD, og der er stor fokus på den personlige udvikling og holdsamarbejde. Du vil selv komme på Enneagram kursus indenfor kort tid, så du bliver klædt på til også at kunne navigere i Enneagrammet på en inspirerende måde. Samtidig lærer vi dig bedre at kende, så vi i fællesskab kan arbejde med hinandens stærke og svage sider.

Tiltrædelse
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og der vil løbende kaldes til samtale.

Yderligere oplysninger / ansøgning
Du er velkommen til at kontakte indehaver af FLD og adm. direktør, Lasse Houengaard på telefon 22 10 14 56 eller på mail lasse@fld.dk for at høre mere om jobbet.

Er du den, vi søger, må du meget gerne give Lasse et kald. Hvis vi lyder som et match, bliver du inviteret på en kop kaffe til en snak om gensidige ønsker og forventninger. Vi glæder os til at høre fra dig!


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
FINN L. & DAVIDSEN A/S
Finlandsgade 13
4690 Haslev
Kontaktperson
Lasse Houengaard
Tlf:
70122020
Adresse:
4690 Haslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-09-2020
Udløber:
25-11-2020
Kviknummer:
LJA-81217878
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Ikast-Brande, Midtjylland