TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Gentofte Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 22-07-2021

Erfaren byggesagsbehandler med øje for arkitektur og helhedstænkte løsninger søges til Gentofte Kommune

Overvejer du at ændre arbejdssituation? Måske arbejde færre timer eller flytte til hovedstadsområdet.

Gentofte Kommune har som alle andre kommuner i øjeblikket ekstraordinært mange byggesager til behandling. Vi tilbyder derfor et job til en person, som i et år vil være med til behandle sagerne. Vi er indstillet på at ansættelsen indgås på fleksible vilkår ift. arbejdstid- og sted.

Du skal være både dygtig og hurtig til at behandle byggesager. Du skal også kunne balancere mellem ønsker og behov hos såvel ansøgere, naboer, politikere som andre interessenter.

Det får du:

Hos os bliver du en del af et team, som er båret af nysgerrige og engagerede kollegaer. Vi brænder for at udvikle og passe på Gentofte kommunes helt særlige landskabelige og arkitektoniske udtryk med havet, de grønne skove og de mange smukke bygninger. Vi er nysgerrige på dig og dine interesser, og vi er imødekommende over for ønsker, du måtte have til for eksempel bestemte dele af byggesagsbehandlingen. Dine arbejdsopgaver vil være præget af variation, men vil primært være koncentreret omkring byggesagsbehandling fra de indledende dialoger på politisk niveau til sidste mursten er lagt og evalueret.

Du får rig mulighed for at dyrke din interesse for byggesagsbehandling, og får mulighed for daglig sparring med dine kolleger. Vi vægter videndeling højt, hvorfor vi blandt andet indgår i et stærkt tværkommunalt fællesskab med vores tre nabokommuner.

Din trivsel er vigtig for os, og vi værner om at være en attraktiv arbejdsplads med balance mellem arbejds- og familietid, som du blandt andet vil kunne mærke ved vores fleksible arbejdstider og muligheden for at løse flere opgaver på distancen.

Arbejdsstedet er som udgangspunkt rådhuset på Bernstorffsvej 161, som er let at komme til i cykelafstand fra København og med S-tog og bus næsten lige til døren samt gratis parkeringsmuligheder, hvis du kommer i bil. Vi er indstillet på at aftale nærmere om muligheden for distancearbejde.

Vores forestillinger om dig:

Jobbet kræver et helhedsorienteret syn, så det er vigtigt, at du er god til at forbinde interessenters behov, og møder alle parter med et serviceorienteret og nysgerrigt sind. Det er ligeledes en forudsætning, at du kan formulere dig i øjenhøjde med både borgere og politikere, og generelt har gode formidlingsevner. Derudover er det et krav, at du har flere års relevant erfaring med byggesagsbehandling i en kommune.

Det praktiske:

Ansøgninger modtages løbende med ønske om tiltrædelse snarest muligt.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Løn fastsættes efter gældende overenskomst og på baggrund af kvalifikationer.

Det er en midlertidig ansættelse af et års varighed.

Vi er indstillet på at aftale nærmere om den ugentlige arbejdstid.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Gentofte Kommune
Bernstorffsvej 161
2920 Charlottenlund
Kontaktperson
 
Tlf:
40449467
Adresse:
2920 Charlottenlund
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-07-2021
Udløber:
16-09-2021
Kviknummer:
LJA-82425451
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Tilsyn og sagsbehandling
Beliggenhed