TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

DNA Arkitekter, Varde ApS

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 21-01-2021

Erfaren Bygningskonstruktør

Du skaber struktur i en kreativ proces.

Vi har forrygende travlt på tegnestuen i Varde og søger derfor erfarne, energiske og ambitiøse bygningskonstruktører, der kan hjælpe med at styre vores projekter sikkert i mål.  

 

Du får ansvaret for en bred vifte af projekter og bliver en meget vigtig nøglemedarbejder i et mindre arkitekthus på 5 dygtige og kreative medarbejdere. Vi har konstant fokus på kvalitet og kundernes drømme, ønsker og behov. Hos DNA Arkitekterne får du indflydelse og frihed til at præge projekterne fra start til slut. 

 

 

Udadvendt konstruktør med faglig tyngde 

 

Det er ikke sikkert, at du har taget den helt lige vej til dette job, men vi sætter pris på din – måske skæve baggrund – og har naturligt fokus på dine muligheder for at udvikle dig fagligt og menneskeligt. Vi lægger stor vægt på din personlighed og at du har den rigtige kombination af kreativitet og faglig tyngde. Så, hvis du kan svare ja til nedenstående, vil vi rigtig gerne i kontakt med dig hurtigst muligt. 

 

  • Du er uddannet bygningskonstruktør  
  • Du har erfaring med projektering  
  • Du kan arbejde med Revit 
  • Du brænder for at levere et godt og solidt stykke arbejde 

 

Glæd dig til en spændende og udfordrende stilling i en arkitektvirksomhed i rivende udvikling med højt til loftet og fleksible arbejdsvilkår i et stærkt kollegialt fællesskab. 

 

Ansøgning sendes til: 

Kim F. Svendsen

 

Vi behandler ansøgningerne løbende og fortroligt, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

 

DNA Arkitekter er en dynamisk tegnestue med 5 dygtige medarbejdere, der med høj kreativitet og effektivitet opfylder vore kunders høje krav til tidssvarende kvalitetsbyggeri. Vi er en innovativ og idérig organisation, der arbejder bredt med en differentieret type af arkitekturfaglige opgaver i hele landet inden for eksempelvis industribyggeri, firmadomiciler, institutioner, biblioteker, hoteller, idrætsanlæg, almennyttigt boligbyggeri og eksklusive villaer og sommerhuse.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
DNA Arkitekter, Varde ApS
Nordre Boulevard 88B
6800 Varde
Kontaktperson
Kim F. Svendsen
Tlf:
22502650
Adresse:
6800 Varde
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-01-2021
Udløber:
18-03-2021
Kviknummer:
LJA-81617032
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
JKS a/s, Aalborg
Aalborg, Nordjylland
Altansmeden 2021 ApS
Silkeborg, Midtjylland
Gem annonce