TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AFRY Denmark A/S

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 03-08-2022

Erfaren El Ingeniør/Installatør til projektering af installationer i industrien til AFRY i Herlev eller Kolding

Jobbeskrivelse

Tid til noget nyt? Så bliv en del af AFRY. Netop nu er vi på udkig efter en El-Ingeniør/Installatør, der sammen med os tør, vil og vover at hæve barren inden for elektriske anlæg og installationer i industrien.
 

Hvem er AFRY?
AFRY er en international ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed med 17.000 dedikerede eksperter inden for infrastruktur, industri, energi og digitalisering. I Danmark er vi omkring 650 kolleger, der arbejder med byggeri, transport, procesindustri, pharmaindustri, automation, energi, arkitektur, akustik og lysdesign.

Vi har en fælles mission: at sætte skub i den grønne omstilling mod et bæredygtigt samfund. Vores vision er Making Future, og det forpligter, så det batter.
 

Hvem er mine kommende kolleger?
Du slutter dig til vores team i Herlev eller Kolding. Her arbejder vi med integration af industrielle automations- og produktionssystemer, og vi er specialister i industriel IT, el-konstruktion, procesdesign, QA og projektledelse. Vi er særligt stolte over at tilbyde vores kunder turnkey-projekter, hvor vi, udover komplet ingeniørarbejde, inkluderer leverance af udstyr, montering, installation, idriftsættelse, træning og dokumentation.
 

Hvad er opgaven?
Konkret har vi brug for din hjælp til at:

 • projektere tavler, udstyr, kabler, føringsveje, mm. til lav- og højspændings installationer
 • udføre tekniske beregninger og studier
 • udarbejdelse af tegninger og diagrammer i bl.a. Eplan og PC Schematic.
 • udvælge og indkøbe materialer
 • føre tilsyn under installations- og idriftsættelsesfasen samt ved FAT/SAT tests

Du får til dagligt stor indflydelse på din egen hverdag og er med til at tage beslutninger for fremtidige opgaver.

Kvalifikationer

Hvad skal jeg kunne i forvejen?
Som person er du motiveret og har et stort ”gå-på-mod” og tager ansvar for de opgaver, du er en del af. Til dagligt vil du både skulle løse selvstændige opgaver og indgå i mindre og større projekter. Du arbejder struktureret, med til tider mange bolde i luften, og har en stærk faglig profil og kompetencer, samt et drive for tekniske løsninger.

Vi ser gerne, at du er uddannet ingeniør, installatør, maskinmester eller har anden relevant el-teknisk uddannelse. Erfaring fra industrien er en fordel, men ikke et krav.

Hvorfor skal jeg vælge jer?
AFRY er et af Nordens største ingeniørhuse. Vi sætter rammerne for en god arbejdsplads, hvor der er tid til at udvikle din faglighed gennem projekter fra A-Z. Vi samarbejder på tværs af fag og landegrænser, og det giver dig rig mulighed for at accelerere din karriere hos os. Sparring, feedback og teamwork er nøgleord i vores daglige arbejde, hvor digitalisering og bæredygtighed er strategiske pejlemærker.

Vi arbejder bevidst med inklusion og diversitet – hos os kan du være dig selv. Og så er vi vilde med fleksibilitet, for der skal være tid til alt det, der giver værdi. Ikke kun på kontoret, men også derhjemme hos familien og vennerne.

Af andre goder kan vi nævne:

 • internationale og interne udviklingsmuligheder
 • en god pensionsordning
 • en tryg sundhedsforsikring
 • en fleksibel barselspolitik
 • en lækker kantineordning
 • aktive personaleforeninger
 • fleksible arbejdsforhold.

Yderligere informationer

Hvordan søger jeg jobbet?
Af hensyn til Dataloven kan du ikke sende din ansøgning og dit CV direkte på mail til os. I stedet skal du bruge linket nedenfor, som også sikrer, at din ansøgning havner det rigtige sted og bliver behandlet fortroligt.

Ansøgningsfristen er den 2. oktober 2022, men send din ansøgning allerede nu, da samtaler afholdes løbende.

Hilsen fra dine (forhåbentlig) kommende kolleger.


Jeg har et par spørgsmål …
Så ring eller skriv til vores Section Manager Henrik Kjærulff på telefon +45 2461 6543 eller henrik.kjaerulff@afry.com

Hos AFRY går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en global og mangfoldig virksomhed, hvor vores forskelligheder er vores styrke. Bliv en del af AFRY og hjælp os med at sætte skub i den grønne omstilling mod et bæredygtigt samfund.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
AFRY Denmark A/S
Lyskær 3F
2730 Herlev
Kontaktperson
 
Tlf:
4523659854
Adresse:
2730 Herlev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-08-2022
Udløber:
28-09-2022
Kviknummer:
LJA-83896798
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed