TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

ZACHO-LIND A/S

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 04-09-2020

Erfaren formand til dybe udgravninger

Har du erfaring med at lægge kloak- og betonrør i mange meters dybde? Kan du håndtere omfattende gravekassesystemer og spuns? Og er du i stand til at dele din viden og koordinere mandskabet på pladsen, så I får løst opgaven med sikkerheden i top og et godt resultat? Så er du helt sikkert den nye formand, vi søger til vores anlægsafdeling med komplekse opgaver inden for jord og kloak.

Zacho-Lind A/S er et danskejet entreprenørfirma med ca. 200 ansatte, der udfører en bred vifte af opgaver på Sjælland, især inden for anlæg, beton, klimasikring og forsyning. Vi har flere større anlægsprojekter i Københavns omegnskommuner, hvor vi skal grave dybt. Derfor søger vi en erfaren formand, der kan håndtere sikkerhed, gravekasser, spuns og de mange udfordringer, der er, når man graver i mange meters dybde.

Hvad indebærer dine opgaver?

Du bliver formand på vores dybe udgravninger, der kan gå helt ned til 6 meter – det er derfor særdeles vigtigt, at du har styr på dit fag, kan sætte dig i respekt hos mandskabet og altid sætter sikkerheden først i arbejdet. Vi giver dig til gengæld muligheden for at arbejde med nogle af Europas mest moderne og kendte gravekassesystemer – det vil sige det helt tunge grej.

Derudover løser du de daglige produktionsmæssige og administrative opgaver på vores sager inden for jord og kloak. Det vil sige, at du også indgår som en del af produktionsteamet, når der er behov. Som formand har du desuden tæt samarbejde med projekt- og entrepriselederen om at sikre høj kvalitet og projektgennemførelse efter tegningsmateriale og beskrivelser.

Endeligt står du for den daglige styring og koordinering af eget mandskab, maskiner og materialer. Som leder skal du udvise handlekraft og sørge for, at mandskabet trives og yder deres bedste under din ledelse. Du er også den, der motiverer dem og er deres bindeled til projektledelsen. Det er vigtigt, at du mestrer evnen til at planlægge for at sikre et godt flow i produktionen.

Hvorfor arbejde hos Zacho-Lind?

Det er vigtigt for os, at du har det godt. Vi sørger selvfølgelig for, at du bliver klædt på med det nyeste grej og sikkerhedskurser, så du kan arbejde trygt og sikkert.

Du vil få et netværk af mange fagligt dygtige kollegaer – flere med samme kompetencer og erfaringer inden for dybtliggende kloak som dig. Det betyder, at du ikke kommer til at stå alene med ansvaret, men altid har fuld støtte til at løse udfordringerne.

Som medarbejder i Zacho-Lind har du også en række personalegoder, såsom deltagelse i sportsarrangementer, grillhygge og julefrokost med overraskelse. Derudover tilbyder vi en stærk pensionsordning og sundhedsforsikring.

Hvem er du?

  • Din baggrund kan være alsidig, men du har mindst 5 års erfaring med at arbejde i mange meters dybde – gerne med kloak- og betonrør
  • Du kan håndtere omfattende gravekassesystemer og spuns, så sikkerheden altid er i orden
  • Du kan oplære, koordinere og motivere mandskabet på pladsen
  • Du er struktureret og har fokus på produktionsplanlægning, økonomi og deadlines
  • Du er kvalitetsbevidst og resultatorienteret i dit arbejde
  • Du har muligvis flair for IT
  • Du har kørekort B – dette er et krav.

Kan du se dig selv hos os?

Så send en kortfattet ansøgning og dit CV via mail til os på job@zacho-lind.dk med titlen ”Erfaren formand til dybe udgravninger”. Vil du vide mere om jobbet, så kontakt direktør Lars Klitmøller Christensen på tlf.: 40 25 02 68.

Vi holder løbende samtaler og tager opslaget ned, når vi har fundet den rigtige kandidat, så skynd dig at sende os din ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om os på www.zacho-lind.dk.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
ZACHO-LIND A/S
Baldersbækvej 10-12
2635 Ishøj
Tlf:
43550790
Fax:
43550780
Web:
Kontaktperson
Marie Skovgaard Erichsen
Tlf:
43550790
Adresse:
2635 Ishøj
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-09-2020
Udløber:
30-10-2020
Kviknummer:
LJA-81021702
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Job i virksomheden
ZACHO-LIND A/S
Ishøj, Storkøbenhavn
Beliggenhed
Lignende job
Verdo
Randers, Østjylland
Gem annonce