TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Danmarks Tekniske Universitet

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 27-04-2021

Erfaren laboratorietekniker til Center for Diagnostik


Center for Diagnostik, DTU Sundhedsteknologi søger en erfaren og faglig engageret laboratorietekniker, der kan arbejde selvstændigt og som er velfungerende i en travl hverdag, til forskning og diagnostik.

Stillingen er tilknyttet Innate Immunology group som arbejder med det tidlige værtsrespons på infektion og vævsskader, herunder især fedmemodeller i grise (Ossabaw), hvor vi undersøger den innate immunologi bag metabolisk syndrom og dets sammenhæng med kroniske inflammatoriske tilstande og fedme-relaterede sygdomme som åreforkalkning, fedtlever og type 2 diabetes.

Om jobbet

Stillingen involverer primært laboratoriearbejde inden for immunologiske, proteinkemiske, cellebiologiske og molekylærbiologisk områder i forbindelse med forskningsprojekter i Innate Immunology group. Dette omfatter særligt kvantitative immunkemiske analyser (ELISA og lign.), proteinoprensning og - karakterisering, assayudvikling, stimulationsassay med primære immunceller i kultur og oprensning og kvantitering af RNA fra blod og vævsprøver ved qPCR. Derudover løbende laboratorieopgaver med antigen- og antistoffremstilling til brug for Center for Diagnostiks kommercielle virksomhed.

Arbejdsopgaver

 • Almindelig drift af laboratoriet omfattende opsyn og løbende vedligeholdelse af apparatur, udarbejdelse og opdatering af SOP´er
 • Indsamling og organisering/arkivering af vævsprøver fra dyremodeller, særligt svinemodeller for fedme.
 • Instruktion af studerende og gæster (også på engelsk)
 • Indkøb af reagenser og kemikalier.
 • Ansvar for og løbende vedligeholdelse/opdatering af diverse apparatur, herunder oplæring af nye brugere
 • Oprensning af antigener (proteiner, bakterielle lipopolysaccharider og kapsulære polysccahrider) og monoklonale antistoffer
 • Analyse af performance i immunassays.
 • Nyudvikling af oprensningsprocedurer og assays.
 • Videreudvikling/optimering af SOP´er

Din baggrund og kompetencer

Den foretrukne ansøger er laboratorietekniker og har indgående erfaring med immunkemiske analysemetoder som ELISA og immunoblotting, herunder kvantitering af antigener og antistoffer.

Herudover forventer vi at du har erfaring med:
 • Oprensning, karakterisering og modifikation af proteiner
 • Dyrkning af primære immunceller (PBMCér) og stimulation af immunceller in vitro
 • ekstraktion af RNA og DNA fra blod og væv til qPCR og sekvensanalyser
 • high-throughput qPCR til analyse af genekspression, inklusiv databehandling
 • at indsamle, organisere og opbevare biologiske prøver
 • selvstændigt at indsamle, organisere og beregne data
 • projektarbejde med forskningsindhold
 • selvstændigt at organisere arbejdet, dvs. planlægge, gennemføre og afslutte opgaver
 • drift og løbende opdatering af laboratorie
 • at kommunikere på dansk og engelsk med andre laboranter, studerende, og forskere
 • er indstillet på at inddrage kvalitetssikring og høj standard i arbejdet

Vi tilbyder

En arbejdsplads i konstant udvikling og med mulighed for kontinuerlig faglig og personlig udvikling. Hertil kommer at DTU er en familievenlig arbejdsplads med en uformel og åben omgangsform og fleksibel arbejdstid.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat). Stillingen er en tidsubegrænset stilling med start 1. juni 2021 eller snarest derefter.

Arbejdsstedet er DTU campus i Lyngby - Bygning 202.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din ansøgning senest den 10. maj 2021. Åbn linket "ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, eksamensbevis og CV.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Professor Peter Heegaard pmhh@dtu.dk på 3588 6241.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

DTU Sundhedsteknologi laver forskning, uddannelse og innovation der retter sig mod sundhedssektoren. Sundhedssektoren er globalt økonomisk expanderende og er aftager af den mest avancerede højteknologi. DTU Sundhedsteknologi skaber fundamentet for at virksomheder kan udvikle nye innovative tjenesteydelser og produkter til gavn for mennesker og værdiskabende for vores samfund. DTU Sundhedsteknologi spænder fagligt fra imaging og biosensorer, over digital health og biologisk modellering til biopharma. DTU Sundheds-teknologi har omkring 175 videnskabelige medarbejdere, 130 ph.d.-studerende og ca. 80 teknisk/administrative medarbejdere.

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN's 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i
 1. DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. Vores hovedcampus ligger i Kgs. Lyngby nord for København, og vi har campusser i Roskilde og Ballerup samt i Sisimiut i Grønland.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 101
2800 Kongens Lyngby
Tlf:
45252525
Fax:
45881799
Kontaktperson
 
Tlf:
-
Adresse:
2800 Kongens Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
27-04-2021
Udløber:
10-05-2021
Kviknummer:
LJA-82018506
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Procesteknik og fødevarer
Beliggenhed
Lignende job
Gem annonce