TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skatteforvaltningen, Aarhus, Slet Parkvej

|
Østjylland
|
Indrykket 16-06-2021

Erfaren og detaljeorienteret grafiker i Toldstyrelsen (barselsvikariat)

Kan du formidle toldfaglige emner til borgere og virksomheder på en visuel og letforståelig måde? Og vil du være med til at sikre, at styrelsens grafiske materiale står knivskarpt? Så har vi måske jobbet til dig.

Grafisk produktion og koordinering af opgaver
Som kommunikationsafdeling i Toldstyrelsen understøtter vi organisationen med blandt andet design, web, nyhedsbreve, intranet, ledelseskommunikation, interessenthåndtering, kundekommunikation og vejledningstekster.

Da vores grafiske designer går på barsel, har vi brug for en struktureret grafiker, der i samarbejde med kontorets anden grafiker kan understøtte hele styrelsen med skarpt arbejde. Der er masser af toldfaglige emner, der skal formidles klart til borgere og virksomheder – i foldere, rapporter og PowerPoints samt på vores digitale kanaler. Desuden skal du bidrage med grafik til styrelsens interne kommunikation, fx på intranettet.

Dine opgaver vil blandt andet være at:

  • udvikle og versionere grafik til digitale platforme
  • rentegne grafik og billedbehandle fotos
  • bidrage med grafiske illustrationer til præsentationer, fx til informationsmøder og webinarer
  • koordinere grafiske opgaver og arkivere produktioner
  • sikre, at de grafiske produktioner overholder styrelsens designguide.
Det er en fordel, hvis du også har blik for grafiske sammenhænge på tværs af kanaler og har sans for udvikling af koncepter.

Udadvendt, systematisk og med blik for detaljen
Vi forventer, at du har en relevant grafisk uddannelse og nogle års erfaring inden for feltet.

Derudover er dine styrker, at du:

  • kan sætte dig ind i komplekse faglige emner og har øje for, hvordan de kan formidles grafisk på en letforståelig måde
  • besidder en udpræget ordenssans og arbejder struktureret med øje for detaljen
  • har en god sprogfornemmelse og kan fange de værste stavefejl
  • arbejder hjemmevant på pc i Adobe-pakken (især Illustrator, InDesign og Photoshop) og Office-pakken (især PowerPoint).
Du har et højt personligt drive og trives med ad hoc-opgaver og skarpe deadlines. Du skal have det godt med at bringe dine stærke grafiske kompetencer i spil, når du sammen med dine toldfaglige kolleger skal finde frem til den bedste grafiske formidling af komplicerede faglige emner.

Som kommunikationsafdeling er vores kontaktflade stor, så du skal være udadvendt og kunne samarbejde med kolleger på alle niveauer i organisationen. Da Toldstyrelsen er lokaliseret i hele Danmark, må du regne med, at du indimellem skal rundt i landet.

Vi understøtter en international samfundsopgave
Toldstyrelsen har ca. 900 medarbejdere fordelt over hele landet. Vi kommer med vidt forskellige baggrunde og fagligheder – men vi er alle drevet af at tage del i en vigtig opgave, og vi er stolte af de resultater, vi skaber. I staben arbejder vi hver dag ambitiøst på at understøtte styrelsens kerneopgaver, og vi samarbejder på tværs af hele organisationen om konstruktive løsninger. Hvis du har lyst til at samarbejde med engagerede kolleger i hele landet og vil være med til at løse en international opgave, der skaber værdi for Danmark og sikrer det danske samfund, så er Toldstyrelsen noget for dig. Sammen skaber vi muligheder på tværs af grænser.

I Kommunikation er vi et team af topmotiverede medarbejdere, og miljøet er uformelt, men engageret. Vi har hver især fokus på vores egne ansvarsområder, samtidig med at vi har øje for, hvordan vi kan involvere og hjælpe hinanden. Vores fælles ambition er nemlig at levere masser af gode resultater.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, dit cv og dokumentation for din uddannelse senest torsdag den 24. juni 2021 via linket ’Søg stillingen’. Medsend gerne portfolio med et udvalg af dine grafiske produktioner, evt. som link.

Vi holder samtaler onsdag den 30. juni og torsdag den 1. juli 2021.

Hvis du har spørgsmål med hensyn til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Kirsten Hejlskov Jensen på Kirsten.Hejlskov.Jensen@TOLDST.DK eller grafisk designer Anette Lodberg Schmidt på telefon 72 37 21 48.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Inden ansættelse indhenter vi referencer og straffeattest. Tiltrædelse 15. august 2021 eller hurtigst muligt derefter.

Stillingen er et barselsvikariat med en forventet varighed på 12 måneder.

Dit arbejdssted vil indtil videre være Slet Parkvej 1, 8310 Tranbjerg.

Læs mere om ansættelse i Toldstyrelsen på toldst.dk/job.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Skatteforvaltningen, Aarhus, Slet Parkvej
Slet Parkvej 1
8310 Tranbjerg J
Tlf:
72372148
Kontaktperson
 
Tlf:
72373687
Adresse:
8310 Tranbjerg J
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-06-2021
Udløber:
24-06-2021
Kviknummer:
LJA-82262799
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Webdesign, animation og grafik
Beliggenhed
Lignende job
MOMENT A/S
Fredensborg, Nordsjælland
ADECCO A/S
Frederiksberg, Storkøbenhavn