TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rødovre Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 16-06-2022

Erfaren og engageret byggesagsbehandler til Rødovre Kommune

Om jobbet

Har du lyst til at være en del af et stærkt team af byggesagsbehandlere og arbejde med både afvekslende og spændende opgaver?

En af vores kolleger har valgt at søge nye græsgange i det private erhvervsliv. Derfor søger vi en ny dygtig kollega til at løse opgaver inden for byggesagsbehandling.

Vi har fokus på at myndighedsbehandle gennem dialog og personlig kontakt tidligt i forløbet. Det giver både rådgivere og borgere en god oplevelse, når de søger om byggetilladelse. Vi arbejder også løbende på at forbedre vores løsninger og skabe flow i vores arbejdsgange.

Vi forventer, at du har lyst til at give en god service til kommunens borgere og virksomheder og tage aktivt del i afdelingens udvikling sammen med resten af teamet.

Hos os får du ansvaret for at styre dine egne byggesager, både større og mindre bolig- og erhvervsbyggerier, fra byggetilladelse til ibrugtagning. Du vil bl.a. få mulighed for at arbejde med Bykernen, som netop nu er ved at folde sig ud som en ny bydel. Derudover vil du blive en del af vores lille erhvervsteam, der sammen med afdelingens erhvervskonsulent har særlig fokus på dialogen med virksomhederne.

Din profil

Vores byggesagsteam har brug for en erfaren kollega med solid viden på bygge- og planlovsområdet, der kan træde lige ind i byggesagsbehandlingen.

Vi forventer, at du arbejder struktureret og helhedsorienteret i konstruktiv dialog med både borgere, rådgivere og kolleger.

Som person er du engageret, procesorienteret og samarbejdsvillig med gode kommunikative egenskaber, herunder skarp i det skriftlige. Du er serviceminded og god til at møde borgerne i øjenhøjde.

Du vil selvfølgelig blive lært op i de systemer, vi bruger her i Rødovre, hvis du ikke allerede kender dem.

Derfor skal du vælge os

I Byggesags- og Erhvervsafdelingen er vi i dag et team på otte medarbejdere og en afdelingsleder. Sammen med Planafdelingen, som vi har et tæt samarbejde med, udgør vi området for Byudvikling. Som chef for området har vi en stadsarkitekt, der er med til at sætte en høj arkitektonisk standard for de byggerier, der opføres i Rødovre.

Vi behandler ca. 600 byggesager om året, alt fra carporte til store bolig- og erhvervsbyggerier.

Afdelingen rummer desuden en BBR-funktion, samt en erhvervsrettet funktion med erhvervsservice og iværksættervejledning.

Du vil blive en del af en velfungerende afdeling i et spændende og dynamisk miljø med fagligt dygtige kolleger, hvor engageret sparring udgør en vigtig del af hverdagen. I afdelingen værdsætter vi videndeling, samarbejde, fleksibilitet og trivsel højt. Vi har en uhøjtidelig kultur og en humoristisk omgangstone. Vi er stolte af den service og faglighed, vi leverer, og af den positive indflydelse vi har på kvaliteten af det, der bygges i Rødovre.

Rødovre Kommune er en tæt bebygget kommune i hovedstadsområdet, som er midt i en rivende udvikling med en høj byggeaktivitet - både nybyggeri og om- og tilbygning af eksisterende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation. Det er en fuldtidsstilling med start hurtigst muligt.

Hvis du vil vide mere

Se mere på www.rk.dk. Du er også velkommen til at kontakte afdelingsleder Frederik Springborg tlf. 36 37 72 45, byggesagsbehandler Jens Lindkvist Olsen tlf. 36 37 72 14 eller byggesagsbehandler Malene Finne, tlf. 36 37 72 09.

Arbejdssted: Byggesags- og Erhvervsafdelingen, Tæbyvej 77.

Ansøgning

Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest 7. august 2022. Klik på knappen 'Ansøg online'/'Søg jobbet' for at sende din ansøgning.

Om os

Arbejdstiden i Rødovre Kommune er røgfri. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge job i kommunen. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi, helbredstjek og massage.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Rødovre Kommune
Rødovre Parkvej 150
2610 Rødovre
Kontaktperson
 
Tlf:
36377245
Adresse:
2610 Rødovre
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-06-2022
Udløber:
07-08-2022
Kviknummer:
LJA-83729059
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Tilsyn og sagsbehandling
Beliggenhed