TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Oluf Jørgensen A/S Rådgivende Ingeniører

|
Midtsjælland
|
Indrykket 15-02-2021

Erfaren projektleder inden for primært den almennyttige sektor til tegnestuen i Roskilde

Oluf Jørgensen A/S er inde i en positiv udvikling med tilgang af kunder og spændende projekter, og derfor søger vi nu en erfaren projektleder med erfaring inden for almennyttigt byggeri samt renovering af samme.

Om stillingen:
Dine opgaver kommer til at spænde fra projektledelse på egne sager, udfærdigelse af tilstandsrapporter, deltagelse i helhedsplaner, til projektering og bygherrerådgivning på alle niveauer – teknisk såvel som økonomisk. Du bliver tilknyttet vores kontor i Roskilde. Du har en baggrund som enten ingeniør, bygningskonstruktør, byggeøkonom eller anden relevant uddannelse. Det er en fordel, men ikke et krav, at du er fagligt velfunderet inden for VVS, El eller konstruktioner, så du med din erfaring og høje faglighed kan bidrage til at styre store såvel som mindre projekter sikkert i mål.

Dine primære arbejdsopgaver bliver projektledelse inden for almennyttigt byggeri, men du vil også arbejde med helhedsplaner, tilstandsrapporter og tværorganisatoriske projekter. Har du kendskab til DGNB-certificering og bæredygtighedsprojekter er det kun en yderligere fordel. Du vil dels arbejde på egne projekter, dels deltage i tværorganisatoriske projekter som en faglig kapacitet, der kan støtte og oplære yngre kolleger. Du tilbydes individuelt aftalte muligheder for efteruddannelse og personlig faglig udvikling efter dine og virksomhedens behov, ligesom du tilbydes løn efter kvalifikationer og ansvar.  

Sådan bliver du en succes i stillingen:
Du kommer til at arbejde med egne projekter indenfor renovering og nybyg af primært boliger. Du er teknisk velfunderet og har økonomisk tæft. Samtidig vil du have direkte kontakt til bygherrer, arkitekter og entreprenører. Fagligt bliver du derfor en succes i stillingen, hvis du formår at sætte dig ind i kundernes virkelighed og udfordringer, ligesom du formår at argumentere for din egen faglighed på en saglig måde. Konkret er du: 
• Uddannet ingeniør, bygningskonstruktør, byggeøkonom eller anden relevant uddannelse.
• Erfaren projektleder med min 5-7 års erfaring fra lignende stilling, gerne hos en rådgivende ingeniørvirksomhed.
• Erfaring med projektledelse inden for den almennyttige sektor.
• Du har styr på Helhedsplaner, beboerdemokrati og kender til arbejdsgangene i landbyggefonden, herunder skema A, B & C.
• Du er parat til at udvise fleksibilitet omkring arbejdstid, da beboermøder mv. ofte ligger om aftenen.
• Klar til at træffe de beslutninger, som du bedst mener understøtter projektet og bygherres visioner.
• God til at afgrænse og overskue komplekse projekter.
• I stand til at kommunikere på letforståeligt dansk i tale og på skrift til forskellige bygherrer med forskellige forudsætninger for at forstå ingeniørfaglighed.
• Du møder beboerne i øjenhøjde, og kan stille dig op på ”ølkassen” og formidle projektet.

Kan du sætte flueben ved ovenstående? Så er det sandsynligt, at vi gerne vil møde dig. Men først vil vi gerne fortælle, hvad vi tilbyder.

Vi tilbyder:
På kontoret i Roskilde er vi i alt omkring 60 kompetente kolleger. Du vil blive indplaceret enten i VVS-, El- eller Konstruktionsafdelingen, alt efter hvilken faglig profil du har. Du vil opleve et stærkt samarbejde med dine kolleger i et åbent kontormiljø, hvor vi siger ”godmorgen” og giver os tid til at hyggesnakke. På kontoret er du i øjenhøjde med den daglige ledelse, og du vil derfor opleve korte beslutningsveje, ansvar og mulighed for indflydelse på arbejdspladsen.  

 Vi værdsætter det gode kollegaskab, har en aktiv personaleforening og drikker en fredags øl, når tiden tillader det. Det gode kollegaskab kommer også til udtryk, når vi samarbejder med hinanden, med kunder og med samarbejdspartnere om at skabe inspirerende ingeniørkunst, der samler form og funktion til en helhed. Det er i sidste ende dér, vi gør en forskel.

Til sommer flytter vi i nyt moderne kontor domicil ved den kreative bydel Musicon i Roskilde. Firmaet afholder årlige studieture i Danmark og hvert 3. år i udlandet.

Sådan ansøger du

Kan du se dig selv som vores nye kollega?
Så glæder vi os til at høre fra dig! Upload din ansøgning snarest muligt.
Du er også velkommen til at ringe til Lars Bo Wagenblast på tlf. 5379 3004 eller Martin Grys på tlf. 2680 8007, hvis du har spørgsmål til stillingen.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Oluf Jørgensen A/S Rådgivende Ingeniører
Knudsvej 44C
4000 Roskilde
Kontaktperson
 
Tlf:
22614900
Adresse:
4000 Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-02-2021
Udløber:
15-03-2021
Kviknummer:
LJA-81720105
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Beliggenhed
Lignende job
HØI & THOMASSEN A/S
Kolding, Syd- og Sønderjylland
HP BYG A/S
Ballerup, Storkøbenhavn
Gem annonce