TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Asgaard Recruitment

|
Vestsjælland
|
Indrykket 08-09-2020

Erfaren projektleder med økonomisk overblik

Brænder du for udvikling, og vil du være med til at præge fremtidens projekter i en velrenommeret entreprenørvirksomhed med højt til loftet og et stærkt kollegialt sammenhold? Så er det dig, vi søger!

Om virksomheden

Entreprenør Benny Petersen har siden 1984 udført bygge- og anlægsprojekter på hele Sjælland. Virksomheden har en succesfuld egenproduktion, der omfatter jord- og belægningsarbejde for bygge- og anlægsprojekter samt forsyningsarbejde, herunder nyanlæg og renovering af kloak, fjernvarme, vand, el og fiber.

Entreprenør Benny Petersen er en sund og veldrevet virksomhed, der, på trods af sine efterhånden 36 år på bagen, er kendetegnet af et gennemtrængende iværksættergen samt en ung og uformel omgangstone. I 2017 gennemgik virksomheden et generationsskifte, og der er siden blevet iværksat en række nye initiativer, som alle skal sikre virksomhedens position og fortsatte vækst. I relation hertil vil du få en nøgleposition, idet det er dig, der har ansvaret for anlægsprojekternes rentabilitet. Du får med andre ord direkte indflydelse på virksomhedens vækst. For den rette person er der desuden mulighed for at udbygge din position i virksomheden og sætte dit præg på fremtidens projekter.

Som projektleder hos Benny Petersen får du
 • En stilling med ansvar, indflydelse og frie rammer i en virksomhed, hvor alles meninger og holdninger anerkendes og værdsættes.
 • Direkte reference til virksomhedens projektchef som bliver din faste sparringspartner.
 • Muligheden for at blive en del af en spændende udvikling, hvor du kan dygtiggøre dig og udvikle dig fagligt såvel som personligt.
 • En arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø og et stærkt fællesskab.
Sådan ser din arbejdsdag ud

Som projektleder bliver du ansvarlig for at planlægge og strukturere anlægsprojekters udførelse med det formål at sikre høj kvalitet og rettidig levering. Dit arbejdssted vil veksle mellem byggepladserne på de forskellige projekter og hovedkontoret i Jerslev, hvor der til dagligt sidder 6 medarbejdere.

Ansvarsområder og arbejdsopgaver:

 • Du lægger tidsplanen for projektet og sikrer, at den bliver overholdt. Du er derfor i stand til at forudse og påpege forhindringer og optimeringsmuligheder tidligt i processen og handle proaktivt for at styre udenom.
 • Du er ansvarlig for projektets økonomi, hvilket indebærer løbende kalkulationer og afrapporteringer med det formål at sikre projektets rentabilitet.
 • Du vil være i tæt kontakt med bygherrer og formænd, og agere som bindeled mellem dem. Derfor er du serviceorienteret og formår at bibeholde en god relation gennem hele projektet og efterfølgende.
 • Du står for myndighedsbehandling og anskaffelsen af de nødvendige aftaler og godkendelser.
 • Du har sammen med formanden ansvaret for den daglige ledelse på byggepladsen, og det er jeres ansvar, at medarbejderne trives, er motiveret og yder deres bedste.
Hvem er du?

Du har en god energi, er udadvendt og foretrækker en arbejdsplads med et godt kollegialt sammenhold og en humoristisk, uformel og afslappet omgangstone. Du er optimistisk og løsningsorienteret og brænder for udvikling og optimering. Derudover er du købmand til fingerspidserne, og det falder dig naturligt at undersøge økonomiske data til bunds, ligesom du er i stand til optimere og effektivisere processer med henblik på generel omkostningsreducering.

Derudover forestiller vi os, at du:

 • Har en byggeteknisk baggrund som ingeniør, bygningskonstruktør eller lignende.
 • Har minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling i anlægsbranchen.
 • Behersker Office-pakken og har erfaring med MS Project.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Asgaard Recruitment
Rugvænget 13
4490 Jerslev Sjælland
Kontaktperson
 
Tlf:
+4522479146
Adresse:
4490 Jerslev Sjælland
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-09-2020
Udløber:
03-11-2020
Kviknummer:
LJA-81046199
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Beliggenhed
Lignende job
Oluf Jørgensen A/S Rådgivende Ingeniører
Odense, Fyn
Lyngby-Taarbæk Kommune
Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn
Gem annonce