TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Asgaard Recruitment

|
Vestsjælland
|
Indrykket 08-09-2020

Erfaren projektleder med økonomisk sans og en god portion købmandsskab

Brænder du for udvikling, og vil du være med til at præge fremtidens projekter i en velrenommeret entreprenørvirksomhed med højt til loftet og et stærkt kollegialt sammenhold?

Entreprenør Benny Petersen har brug for en ny spiller på holdet: En erfaren projektleder med økonomisk sans, der kan sikre anlægsprojektets rentabilitet og tage fremtidens projekter til nye højder.

Hvad forventer vi af dig?

Du har en god energi, er udadvendt og foretrækker en arbejdsplads med et godt kollegialt sammenhold og en humoristisk, uformel og afslappet omgangstone. Du er købmand til fingerspidserne, og det falder dig naturligt at undersøge økonomiske data til bunds. Derudover kan du nikke genkendende til flere af følgende punkter:

 • Du er optimistisk og løsningsorienteret.
 • Du brænder for udvikling og optimering.
 • Du er i stand til at optimere og effektivisere processer med henblik på generel omkostningsreducering.
 • Du har en byggeteknisk baggrund som ingeniør, bygningskonstruktør eller lignende.
 • Du har minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling i anlægsbranchen.
 • Du behersker Office-pakken og har erfaring med MS Project.

Hvad kommer du til at lave?

Du får ansvaret for at planlægge og strukturere anlægsprojekters udførelse med det formål at sikre høj kvalitet og rettidig levering. Dit arbejdssted vil veksle mellem byggepladserne på de forskellige projekter og hovedkontoret i Jerslev, hvor der til dagligt sidder 7 medarbejdere.

Ansvarsområder og arbejdsopgaver:

 • Du lægger tidsplanen for projektet og sikrer, at den bliver overholdt. Du forudser og påpeger forhindringer og optimeringsmuligheder tidligt i processen og handler proaktivt for at styre udenom.
 • Du er ansvarlig for projektets økonomi, hvilket indebærer løbende kalkulationer og afrapporteringer.
 • Du vil være i tæt kontakt med bygherrer og formænd, og agere som bindeled mellem dem.
 • Du står for myndighedsbehandling og anskaffelsen af de nødvendige aftaler og godkendelser.
 • Du har sammen med formanden ansvaret for den daglige ledelse på byggepladsen, og det er jeres ansvar, at medarbejderne trives, er motiveret og yder deres bedste.

Hvordan vil du udvikle dig?

Som projektleder bliver du en del af et fagligt dygtigt team, der værdsætter videndeling på tværs af virksomheden. Du får dermed mulighed for løbende at dygtiggøre dig indenfor dit felt, ligesom der er mulighed for videre- og efteruddannelse. Derudover vil du som projektleder få direkte indflydelse på virksomhedens fremtidige vækst – og har du den rette strategiske indsigt, er der på sigt mulighed for at udbygge din position i virksomheden og sætte dit præg på fremtidens projekter.

Hvad kan du forvente af Entreprenør Benny Petersen?

Entreprenør Benny Petersen har siden 1984 udført bygge- og anlægsprojekter på hele Sjælland. Virksomheden har en succesfuld egenproduktion, der omfatter jord- og belægningsarbejde for bygge- og anlægsprojekter samt forsyningsarbejde, herunder nyanlæg og renovering af kloak, fjernvarme, vand, el og fiber.

Entreprenør Benny Petersen er en sund og veldrevet virksomhed der, på trods af sine efterhånden 36 år på bagen, er kendetegnet af et gennemtrængende iværksættergen samt en ung og uformel omgangstone. I 2017 gennemgik virksomheden et generationsskifte, og har siden iværksat en række initiativer, som alle skal være med til at sikre virksomhedens position og fremtidige vækst.

Din løn fastsætter vi ud fra dine kvalifikationer. Lønpakken indeholde som standard pension, sundhedsordning og gulpladebil.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Asgaard Recruitment
Lundeborgvej 3
9220 Aalborg Øst
Kontaktperson
 
Tlf:
+4522479146
Adresse:
4490 Jerslev Sjælland
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-09-2020
Udløber:
07-11-2020
Kviknummer:
LJA-81046199
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Beliggenhed
Lignende job