TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Oluf Jørgensen A/S Rådgivende Ingeniører

|
Midtsjælland
|
Indrykket 22-06-2020

Erfaren projektleder og VVS-ingeniør til Oluf Jørgensen Roskilde

Oluf Jørgensen A/S er inde i en positiv udvikling med tilgang af kunder og spændende projekter, og derfor søger vi nu en erfaren og faglig tung VVS-ingeniør. Dine opgaver kommer til at spænde fra projektledelse på egne sager, til projektering og bygherrerådgivning på alle niveauer – teknisk såvel som økonomisk. Og primært på komplekse byggerier. Du bliver tilknyttet vores kontor i Roskilde, evt. med base på vores projektkontor i Køge, hvor du som VVS-ingeniør med din erfaring og høje faglighed kan bidrage til at løfte vores kompetencer over i vores nye virkelighed. En virkelighed, hvor fem partnere er blevet til ti, og tre kontorer på ganske få år er blevet til seks. Det er en spændende tid, som vi håber, du er motiveret til at tage del i.

Sådan bliver du en succes i stillingen

Du kommer til at arbejde med klassiske VVS-discipliner som VVS, ventilation, energi og indeklima – i harmoni med bygbarhed og bæredygtighed. Samtidig vil du have direkte kontakt til bygherrer, arkitekter og entreprenører. Fagligt bliver du derfor en succes i stillingen, hvis du formår at sætte dig ind i kundernes virkelighed og udfordringer, ligesom du formår at argumentere for din egen faglighed på en saglig måde. Konkret er du: 

• Uddannet civil-, teknikum-, diplom- eller akademiingeniør.

• Erfaren og har arbejdet min 5-7 år i en lignende stilling, gerne hos en rådgivende ingeniørvirksomhed.

• Klar til at træffe de beslutninger, som du bedst mener understøtter projektet og bygherres visioner.

• God til at afgrænse og overskue komplekse projekter.

• Villig til at sparre med og give erfaring videre til yngre kollegaer.

• I stand til at kommunikere på letforståeligt dansk i tale og på skrift til forskellige bygherrer med forskellige forudsætninger for at forstå ingeniørfaglighed. 

• Erfaring med projektledelse.

Kan du sætte flueben ved ovenstående? Så er det sandsynligt, at vi gerne vil møde dig. Men først vil vi gerne fortælle, hvad vi tilbyder.

Vi tilbyder

Du kommer til at arbejde med klassiske VVS-discipliner ved byggeri og anlæg. Primært på komplekse opgaver, som spænder fra sygehuse og laboratorier over skoler og institutioner til erhvervs- og boligbyggeri. På kontoret i Roskilde er vi i alt omkring 55 kompetente kolleger, hvoraf de 15 sidder i VVS-afdelingen. Du vil opleve et stærkt samarbejde med kolleger i et åbent kontormiljø, hvor vi siger ”godmorgen” og giver os tid til at hyggesnakke. På kontoret er du i øjenhøjde med den daglige ledelse, hvorfor du oplever korte beslutningsveje, ansvar og mulighed for indflydelse på arbejdspladsen.  

Vi værdsætter det gode kollegaskab, har en aktiv personaleforening og drikker en fredags øl, når tiden tillader det. Det gode kollegaskab kommer også til udtryk, når vi samarbejder med hinanden, med kunder og med samarbejdspartnere om at skabe inspirerende ingeniørkunst, der samler form og funktion til en helhed. Det er i sidste ende dér, vi gør en forskel.  

Dine primære arbejdsopgaver bliver projektering og bygherrerådgivning inden for det VVS- og ventilationstekniske område. Har du kendskab DGNB-certificering og bæredygtighedsprojekter er det kun en yderligere fordel. Du vil deltage på tværorganisatoriske projekter som en faglig kapacitet, der også kan støtte og oplære en yngre kollega. Du vil også få mulighed for projektledelse på egne sager. Du tilbydes individuelt aftalte muligheder for efteruddannelse og personlig faglig udvikling efter dine og virksomhedens behov, ligesom du tilbydes løn efter kvalifikationer og ansvar.  

Du er også velkommen til at ringe til Lars Bo Wagenblast på tlf. 53793004, hvis du har spørgsmål til stillingen. 

Sådan ansøger du

Kan du se dig selv som vores nye kollega? Så glæder vi os til at høre fra dig!

Upload din ansøgning, CV samt evt. andre referencer på vores hjemmeside: https://ojas.easycruit.com/


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Oluf Jørgensen A/S Rådgivende Ingeniører
Knudsvej 44c
4000 Roskilde
Kontaktperson
 
Tlf:
22614900
Adresse:
4000 Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-06-2020
Udløber:
10-07-2020
Kviknummer:
LJA-80513922
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Beliggenhed
Lignende job
Meploy ApS
Vordingborg, Sydsjælland inkl. Møn