TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Civica

|
Fyn
|
Indrykket 18-12-2021

Erfaren teknisk assistent eller teknisk designer til bygherreorganisation

Arbejder du løsningsorienteret? Formår du at holde mange bolde i luften, samtidigt med at du viser en stor omhyggelighed i dit daglige arbejde, og kan være støttende hånd til projektlederne og inspektørerne i Civicas bygge- og driftsafdeling? - Så er det lige dig, vi leder efter.

Civica er en af landets største almene boligorganisationer. Vores vision er at være det oplagte boligvalg skabt gennem et varieret udbud af boliger og god beboerservice. Du bliver en del af et team på pt. 21 engagerede medarbejdere, der arbejder målrettet på at sikre optimal drift og vedligehold, samt styrer Civicas byggeprojekter fra start til slut.

I jobbet skal du varetage en række koordineringsopgaver, samt bistå på de enkelte byggesager og driftsopgaver med din store faglige viden, og strukturerede tilgang til opgaven.

Som teknisk assistent/designer i Civica løser du opgaverne i tæt samarbejde med dine kollegaer i bygge- og driftsafdelingen. Du arbejder målrettet på at sikre, at de bedste idéer og løsninger indarbejdes i projekterne, og du har tæt kontakt og dialog med Civicas beboere, samt alle boligorganisationens medarbejdere og samarbejdspartnere. Du skal derfor have lysten og evnen til at deltage aktivt i dette samarbejde, hvor du skaber de gode relationer.

Vi tilbyder et spændende og varieret job i en organisation i udvikling og vækst. Teamet du vil indgå i, er fagligt bredt funderet, kompetent og dynamisk. Du bliver en vigtig brik i at understøtte afdelingens fortsatte udvikling, hvor der bl.a. er et stort fokus på bæredygtigt byggeri.

Din hverdag er meget varieret og byder blandt andet på:
  • Tegningsindlæggelse og ajourføring i system for elektronisk syn for driftspersonale.
  • Løbende ajourføring af tegninger på de enkelte afdelinger i 3D (Revit).
  • Bistå driftschefen med udtræk og kvalitetssikring af data fra elektronisk driftssystem, samt bidrage til systemets daglige funktionalitet for vores driftspersonale.
  • Bistå inspektørerne administrativt på mindre bygge- og renoveringssager, med bl.a. tegninger, byggetilladelser og udbudsdokumenter.
  • Bistå den enkelte projektleder med konkrete opgaver igennem byggesagerne, og agere den hjælpende hånd i forhold til praktiske opgaver, herunder medvirke proaktivt til, at byggesagen er koordineret på tværs af afdelingerne i huset.
  • Bistå i 1 og 5 års-gennemgang, samt sikre, at de bliver udført rettidigt.
  • Upload af tegninger, samt data på diverse portaler.
  • Ad hoc opgaver i afdelingen og assistance til projektlederne og inspektørerne.
Vi forestiller os, at du er….

Uddannet teknisk assistent/designer med minimum 5-10 års erfaring. Du har en bred indsigt i byggeriets faser og har lysten til at udvikle dig og Civica indenfor denne disciplin. Du sidder måske som Teknisk Assistent/Designer ved et ingeniør- eller arkitektfirma, og ønsker at tage det næste skridt i din karriere som bygherre.

Du besidder gode kommunikationsevner, og så kan du bevare overblikket og arbejde effektivt og struktureret. Som person udviser du en positiv og motiverende adfærd, og det er naturligt for dig at bidrage til et godt sammenhold i afdelingen.

Uanset baggrund har du erfaring med Revit og gode IT-kundskaber, og et godt kendskab til byggeriets processer. Du fungerer godt med at arbejde selvstændigt i perioder, men du vil også vægte samarbejdet med dine kommende kollegaer i Byg & Drift højt.

Praktisk information

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte: Teamchef Simon Klejs Gren på tlf.: 25 53 29 49

Du kan se mere om, hvordan Civica arbejder med bæredygtighed, når vi bygger, her: Civica - bæredygtig byudvikling - YouTube

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende. Ansøgningsfrist er 31.01.2022.

Om Civica

Civica er Fyns stærke almene boligorganisation med mere end 12.000 boliger fordelt i 131 boligafdelinger. Vi vil være det oplagte boligvalg skabt gennem et varieret udbud af boliger og god beboerservice. Vores boligudvalg spænder bredt fra ungdomsboliger og familieboliger til seniorbofællesskaber fordelt ud i flere af de fynske kommuner. Hos Civica er vi fremtidsorienterede og forandringsparate. Vores mål er kontinuerlig vækst og udvikling af vores boliger og boligområder.

Der er ca. 200 medarbejdere hos Civica - du kan læse mere om boligorganisationen på civica.dk.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Civica
Carl Nielsens Kvarter 14
5000 Odense C
Kontaktperson
 
Tlf:
63133171
Adresse:
5000 Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-12-2021
Udløber:
22-01-2022
Kviknummer:
LJA-83115668
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed