TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Urban´s Vent-Teknik ApS

|
Nordjylland
|
Indrykket 03-06-2021

Erfaren ventilationsmontør søges til Urbans Vent-Teknik.

Hos os er attraktive arbejdsforhold lig med et stærkt kollegialt sammenhold, god stemning, spændende arbejdsopgaver, en attraktiv løn og en god sundhedsforsikring.  Vi værdsætter frihed under ansvar, gode arbejdsforhold og et godt arbejdsmiljø, dette er med til at sætte de rette rammer omkring vores virksomhed - Stærke værdier, hvor gensidig tillid er afgørende.

Dit primære job vil være at udføre montagearbejde herunder opstilling af ventilationsanlæg, montering af kanaler og armaturer.

Faglige kvalifikationer:

Du har erfaring indenfor ventilationsbranchen. Du har en håndværksmæssig uddannelse – alternativt dokumenteret erfaring indenfor montagearbejde.

Du er klar til at arbejde selvstændigt. Du har lyst til at arbejde med ventilation og åben for at tilegne dig nye kompetencer og udfordringer.

Personlige kvalifikationer: Positiv, servicemindede og fleksibel. Du skal være en god teamplayer.

Dine faglige kvalifikationer

  • God ordenssans
  • Engagement og godt humør
  • Serviceminded
  • Prioriterer kvalitet højt
  • Har 3-4 års erfaring i montage

Om Urbans Vent-Teknik

Virksomheden blev etableret i 2016, og har igennem tiden gennemgået ændringer, som har ført til vækst og udvikling. Vi er på nuværende 10 medarbejdere – to indehavere, montører, bogholder og kontorassistent.

Virksomheden udfører ventilationsopgaver, primært i industrien og andre større virksomheder. Arbejdsopgaverne består primært af, Serviceopgaver af nuværende anlæg, opsætning af nye anlæg – store som små. Opgaverne kan forekomme i hele landet, samt i udlandet. 

Har ovenstående vækket din interesse, vil vi meget gerne modtage en ansøgning fra dig. Du skal sende din ansøgning til Lasse Urban på Lasse@urbanvt.dk.

Vi vil løbende indkalde til samtaler.

 

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Urban´s Vent-Teknik ApS
Pastelvej 18
9850 Hirtshals
Kontaktperson
Lasse Urban
Tlf:
29333369
Adresse:
9850 Hirtshals
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-06-2021
Udløber:
29-07-2021
Kviknummer:
LJA-82198074
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed
Lignende job
Gem annonce