TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Koncernservice og Koncern IT

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 08-07-2020

Erfarne byggesagsbehandlere til Område for Bygninger

Københavns Kommune er en by, som er i konstant forandring og udvikling. Vil du være med til at forvalte rammerne for udviklingen af bygningsmassen i København og sikre høj kvalitet i byggeriet i forhold til arkitektur, sikkerhed og sundhed? Og vil du være med til at værne om København som en by med respekt for mødet mellem nye og ældre bygninger, hvor sagstyper spænder vidt i både kompleksitet og størrelse? Så er du måske en af de byggesagsbehandlere, vi søger til Område for Bygninger.

Den høje byggeaktivitet betyder, at vi søger medarbejdere, der både vil være med til at opnå en effektiv sagsbehandling og et stadig bedre serviceniveau – og som samtidig kan løse opgaver i en til tider hektisk hverdag.

Vi er en organisation med høj faglighed og med et stærkt kollegaskab, hvor vi arbejder for at realisere en fælles ambition om at have fokus på dialog – både i forhold til kunder og borgere og i det daglige samarbejde og med kollegaerne i forvaltningen.

Sagerne spænder vidt i kompleksitet, og det kræver, at du som byggesagsbehandler har stærk analytisk sans og er i stand til både at kunne se detaljen og overskue helheden i en byggesag.

Vi søger erfarne byggesagsbehandlere.
Som byggesagsbehandler i enhederne Byggesager Nord, Indre og Syd behandler du ansøgninger om byggetilladelser frem mod en afgørelse i form af et afslag eller en byggetilladelse.

Byggesagsbehandlingen omfatter sagsbehandling i forhold til bygningsreglementet, lokalplaner og anden lovgivning, som er relevant for projektet. Med BR18 er der indført stikprøvekontrol af tekniske forhold og denne opgave bliver løftet af de medarbejdere, som har de rette tekniske kompetencer. Der er derfor også mulighed for at specialisere sig inden for specifikke tekniske emner i bygningsreglementet.

Til stillingerne som byggesagsbehandler i Område for Bygninger forventer vi, at du

  • har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, som fx arkitekt, bygningskonstruktør eller ingeniør
  • har erfaring med byggesagsbehandling fra en anden kommune
  • har godt kendskab til BR18 og planloven
  • evner at videreformidle viden til kolleger og levere høj service til borgere
  • trives i at arbejde tværfagligt i krydsfeltet mellem teknik, arkitektur, jura og politik
  • trives i at arbejde i en politisk organisation
  • er god til at formulere dig både på skrift og i tale
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst afhængigt af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

I Område for Bygninger kan medarbejdere tilrettelægge deres arbejdstid fleksibelt i henhold til lokal flekstidsaftale, ligesom der er mulighed for at arbejde hjemmefra, hvis du har brug for det eller opgaven kræver det.

Stillingerne ønskes besat den 1. oktober 2020.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og evt. andre relevante dokumenter.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte enhedschef for Byggesager Nord Mette Hesthaven på 2636 4277 i uge 30, og enhedschef for Byggesager Indre Lasse Lauridsen på 2677 9713 i uge 31. I ugerne 28 og 29 er telefonerne lukket pga. ferie.

Søg via nedenstående link senest søndag den 2. august 2020
Vi holder samtaler i uge 33-34.

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Område for Bygninger er en del af Teknik- og Miljøforvaltningen og består af otte enheder: Administration af Byggesager, BBR, Byggesager Jura, Byggesager Nord, Byggesager Indre, Byggesager Syd, Afslutning af Byggesager samt Byggesagsinformation.

Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelse, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.050 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 3 mia. kr.

Du kan læse mere om Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning og Område for Bygninger på kommunens hjemmeside: www.kk.dk/tmf.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400 København NV
Tlf:
51514952
Kontaktperson
 
Tlf:
26364277
Adresse:
2400 København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-07-2020
Udløber:
06-08-2020
Kviknummer:
LJA-80617622
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Tilsyn og sagsbehandling
Beliggenhed
Lignende job
GABRIEL A/S
Aalborg, Nordjylland
Arkil Anlæg - Odense
Haderslev, Syd- og Sønderjylland