TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

LIFA A/S

|
Fyn
|
Indrykket 18-06-2021

Erfarne landinspektører - matrikulær

Trives du med et selvstændigt ansvar for egne projekter i en innovativ virksomhed, hvor der er plads til udfolde dine faglige kompetencer som erfaren landinspektør?

Hos LIFA A/S leverer vi helhedsløsninger til vore kunder, og som landinspektør hos os får du en vigtig rolle som projektansvarlig fra start til slut med fokus på løsninger, der skaber værdi for kunden.

Vi tilbyder et spændende, selvstændigt og udadvendt job, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på LIFA’s fortsatte udvikling.

Jobbet

Vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende og alsidige projekter. Din base vil være i en af vores afdelinger på Fyn, i Trekantsområdet eller i Glostrup, hvor du vil varetage projektlederrollen fra den indledende kontakt til kunden til styring af sagens gang. Dine arbejdsopgaver vil primært byde på projekter indenfor det klassiske matrikulære landinspektørområde, hvor du samtidig vil fungere som spydspids indenfor dit speciale i det matrikulære fagområde.

Du vil blive involveret i forskellige projekter på tværs af LIFA’s forretningsenheder og kontorer, hvor du vil få mulighed for at samarbejde med fagligt dygtige kollegaer, der omfatter Danmarks dygtigste landinspektører, jurister, planarkitekter, ingeniører m.v.

Vi sætter faglighed og samarbejde højt, og sparring er en naturlig del af vores hverdag.

Din baggrund og kvalifikationer
  • Du er landinspektør med beskikkelse eller på vej mod beskikkelse
  • Du har en solid erfaring med matrikulært landinspektørarbejde og er vant til at rådgive kunder
  • Du er specialist i et eller flere af de matrikulære fagområder
  • Du evner at opbygge og udvikle kunderelationer
  • Du er god til IT – vi anvender primært MS-pakkens værktøjer, men også egenudviklede specialprogrammer i vores daglige arbejde
  • Som person har du et forretningsmæssig mindset, og arbejder struktureret og selvstændigt.
  • Du har muligvis partnerpotentiale
Vi tilbyder

Du bliver som erfaren landinspektør en del af en handlekraftig, solid virksomhed med nogle sunde værdier, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med dine øvrige kollegaer over hele landet. I LIFA har du mulighed for at trække på specialistkompetencer – og selv byde ind med dine. Her er der plads til og mulighed for at udvikle sig fagligt indenfor specialområder.

Der er kort sagt masser af spændende udfordringer af såvel faglig som personlig karakter og gode udviklingsmuligheder for den rette person.

Vi tilbyder ordnede forhold og lønpakke efter kvalifikationer med en god fast løn, pensionsordning med en udvidet helbredssikring.

Vil du med på holdet?

Ser du dig selv som vores nye landinspektør med beskikkelse, så ansøg nu. Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt. Tiltrædelse snarest.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
LIFA A/S
Produktionsvej 22
2600 Glostrup
Kontaktperson
 
Tlf:
63136860
Adresse:
5260 Odense S
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-06-2021
Udløber:
13-08-2021
Kviknummer:
LJA-82273099
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed