TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jobteam Byg Aarhus Syd

|
Østjylland
|
Indrykket 02-06-2021

Færch og Co. Aarhus søger erfaren entrepriseleder med projektansvar.

Færch & Co. er en traditionsrig entreprenørvirksomhed, som udfører alle former for bygge-, service og entrepriseopgaver for privat- og erhvervskunder.


Vores historie går helt tilbage til 1892, hvor den unge tømrersvend Ferdinand Færch etablerede tømrer virksomheden Ferdinand Færch i Aalborg og slog sit navn fast i såvel bybilledet som aalborgensernes be-vidsthed. Færch og Co. Beskæftiger godt 130 medarbejdere, hvor fundamentet bygger på kvalitet, godt håndværk og ordholdenhed.

 

Du vil få dine egne byggesager, hvor du vil være tovholder og have din daglige gang på dine projekter. Derudover vil du have løbende samarbejde med resten af afdelingerne som strækker sig på tværs af Aalborg, Aarhus og Odense.


Sammen med kompetente kolleger vil du få spændende byggeprojekter i primært hoved- og totalentrepriser i en størrelsesorden på 20-120 mio. kr. Som en af vores entrepriseleder vil du bidrage til, at vores igangværende succes og vækst bibeholdes.

 

Dine primære arbejdsopgaver vil blive:

  • At have hovedansvaret for koordinering af egenproduktion, underentreprenører samt gennemførsel af dine hoved- og totalentrepriser.
  • Sikre projektets rettidige gennemførsel som hoved– og totalentreprenør og med stærke projektstyrings-værktøjer, og at projektet overholder de økonomisk rammer.
  • Varetage dine egne byggesager, og styrer dem i mål gennem god planlægning og kommunikation med vores egne håndværkere, underentreprenører og leverandører.

 


Vi forestiller os:


Du har en byggeteknisk baggrund, som bygningskonstruktør eller ingeniør, gerne med 4-5 års erfaring. Du kommer fra en ligne stilling, som bygge-, entreprise- eller projektleder, hvor du har varetaget og byggesager i hoved- og totalentrepriser. Du arbejder struktureret og har gode kommunikative evner, og kan holde overblikket, i en til tider hektisk hverdag.


Vi forventer at du har en analytisk tilgang, er grundig og er handlekraftig. Du er åben og medvirker til et godt arbejdsmiljø, samt bidrager positivt til organisation med din viden og ser muligheder fremfor begrænsninger.


Vi tilbyder:
Du vil få en spændende hverdag, i en virksomhed i vækst, hvor udvikling og traditioner går hånd i hånd med respekt for byggeriet. Et godt kollegaskab, som bygger på den gode dialog og samarbejde, derudover vil du få en stor frihed i jobbet, som kræver du kan strukturer din egen hverdag, derudover tilbydes der en attraktiv lønpakke hvor, vi aflønner efter kvalifikationer.

Ansøgning og cv:
Ansøgning og cv sendes til Salgs– og rekrutteringskonsulent Jens Otto Grabau på: jog@jobteam.dk
Har du spørgsmål vedr. stillingen kan Jens Otto kontaktes på tlf.: 42493545

Eller HR- & Udviklingschef Ole Mattesen Christensen på 25666302

Jens Otto Grabau holder løbende samtaler indtil den rette kandidat er fundet.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Jobteam Byg Aarhus Syd
Søren Frichs Vej 38K
8270 Højbjerg
Kontaktperson
Jens Otto Grabau
Tlf:
42493545
Adresse:
8270 Højbjerg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-06-2021
Udløber:
14-06-2021
Kviknummer:
LJA-82193335
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Beliggenhed
Lignende job
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland