TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jobteam Byg Aarhus Syd

|
Fyn
|
Indrykket 06-01-2021

Færch og Co. søger tilbudsberegner/entrepriseleder til deres Odense afd.

Færch & Co. er en traditionsrig entreprenørvirksomhed, som udfører alle former for bygge-, service og entrepriseopgaver for privat- og erhvervskunder.

Vores historie går helt tilbage til 1892, hvor den unge tømrersvend Ferdinand Færch etablerede tømrervirksomheden Ferdinand Færch i Aalborg og slog sit navn fast i såvel bybilledet som aalborgensernes bevidsthed. Færch og Co. Beskæftiger godt 130 medarbejdere, hvor fundamentet bygger på kvalitet, godt håndværk og ordholdenhed.

Du vil få dine egne byggesager, Derudover vil du i samarbejde med resten af kalkulationsafdeling som strækker sig på tværs af Aalborg, Aarhus og Odense afdelingerne, hvor du vil, blive tovholder og have din daglige gang i Færch og Co. Odense. Sammen med kompetente kolleger vil du beregne spændende byggeprojekter i fag-, hoved- og totalentrepriser i en størrelsesorden på 1-120 mio. kr. Som en del af kalkulationsafdelingen vil du bidrage til, at vores igangværende succes og vækst bibeholdes.

Dine primære arbejdsopgaver vil blive:

• Gennemgå, beregne og udarbejde tilbud på fag-, hoved– og totalentrepriser. Derudover skal du indhente tilbud og forhandle med leverandører og underentreprenører.

• Udarbejde tilbudsbilag, -lister og tidsplaner, forhandle fradrag og tillægspriser samt gennemgå kontrakter.

• Varetage dine egne byggesager, og styrer dem i mål gennem god planlægning og kommunikation med vores egne håndværkere, underentreprenører og leverandører.

• At sikre en god overdragelse af sager til entrepriseleder og projektchef vedr. budget, materialevalg samt leverandører og underentreprenører til opgaven.

Vi forestiller os:

Du har en byggeteknisk baggrund, som bygningskonstruktør eller ingeniør. Du kommer fra en ligne stilling, som bygge-, entrepriseleder eller tilbudsberegner, hvor du har varetaget og beregnet byggesager i fag-, hoved- og totalentrepriser. Du arbejder struktureret og har gode kommunikative evner, og kan holde overblikket, i en til tider hektisk hverdag. Vi forventer at du har en analytisk tilgang, er grundig og er handlekraftig. Du er åben og medvirker til et godt arbejdsmiljø, samt bidrager positivt til organisation med din viden og ser muligheder fremfor begrænsninger.

Vi tilbyder:

Du vil få en spændende hverdag, i en virksomhed i vækst, hvor udvikling og traditioner går hånd i hånd med respekt for byggeriet. Et godt kollegaskab, som bygger på den gode dialog og samarbejde, derudover vil du få en stor frihed i jobbet, som kræver du kan strukturer din egen hverdag, derudover tilbydes der en attraktiv lønpakke hvor, vi aflønner efter kvalifikationer.

Ansøgning og cv:

Ansøgning og cv sendes til Salgs– og rekrutteringskonsulent Jens Otto Grabau på: jog@jobteam.dk Har du spørgsmål vedr. stillingen kan Jens Otto kontaktes på tlf.: 42493545

Jens Otto Grabau holder løbende samtaler indtil den rette kandidat er fundet


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Jobteam Byg Aarhus Syd
Søren Frichs Vej 38K
8270 Højbjerg
Kontaktperson
Jens Otto Grabau
Tlf:
42493545
Adresse:
5000 Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-01-2021
Udløber:
03-03-2021
Kviknummer:
LJA-81551411
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Job i virksomheden
Jobteam Byg Aarhus Syd
Viborg, Midtjylland
Beliggenhed
Lignende job
Viking Life-Saving Equipment
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
ExpoMatch
Aalborg, Nordjylland