TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Færdselsstyrelsen

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 21-07-2022

Færdselsstyrelsen i Ribe søger en tekniker med solid faglig og evt. praktisk baggrund

Kunne du tænke dig at arbejde i en politisk styret organisation, og vil du være med til, at sikre en god drift på det køretøjstekniske område? Er du faglig skarp, og har du lyst til at løse opgaverne i tæt samarbejde med andre fagligheder? Så er du måske vores nye tekniske kollega i Team køretøjsteknik.

Færdselsstyrelsen

Færdselsstyrelsen er i rivende udvikling. Siden 2016 har vi været placeret i Ribe som en del af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, men den 1. januar 2020 blev Færdselsstyrelsen en selvstændig styrelse under Trafik- og Boligministeriet. Vi er ca. 600 engagerede kollegaer med forskellige fagligheder og opgaver. Den 1. oktober 2021 overtog vi en ny stor opgave på kørekortområdet, som har mere end tredoblet vores organisation og vi er derfor i rivende udvikling. Har du lyst til at vide mere om Færdselsstyrelsens organisation, strategi og vision kan du læse herom på www.fstyr.dk.

Værdier som handlekraft, fællesskab, læring og meningsskabelse er centrale i vores arbejde, og vi ønsker en kultur, hvor du oplever indflydelse og plads til ambitioner.

Team Køretøjsteknik har opgaver som rækker ud i samfundets mange forskellige brancher, samt til EU og FN

Team køretøjsteknik har brug for dig, som vil bidrage ind i det tværfaglige samarbejde. Som teknikker i Team køretøjsteknik bliver du en del af et team på 12 kollegaer. Udover dit team består afdelingen af Team Taxi og Team Klima & Ny mobilitet, som er samlet under én kontorchef. Du refererer til teamlederen i Team køretøjsteknik.

Team køretøjsteknik er et team i stadig udvikling, hvor teknik og jura skal gå op i en højere enhed. Nysgerrighed og åbenhed over for andre fagligheder og gode samarbejdsevner er afgørende. Der er gode muligheder for at sætte dit præg på teamets arbejdsgange, og vi forventer, at du vil bidrage til den gode teamånd.

En af dine primære opgaver vil være at deltage i driften på det køretøjstekniske områder. Til dagligt vil du komme til at arbejde tæt sammen med teamets ingeniører, køretøjstekniske specialister og jurister, hvor du vil bidrage til løsningen af en lang række opgaver og sammen med dine kollegaer træffe afgørelser og besvare henvendelser fra borgere og virksomheder på det køretøjstekniske område. Du vil også kunne komme til at arbejde med både EU- og FN-regulering og ministersager med henblik på at understøtte Transportministeriets arbejde på transportområdet.

Vi ønsker os at du:

• har arbejdet i, eller har forståelse for, en politisk styret organisation

• har en teknisk baggrund, som bilsagkyndig, ingeniør eller lignende

• har kendskab til køretøjsteknik, herunder køretøjskonstruktioner/-opbygning

• har kendskab til synsbranchen

• kan formulere dig i skrift og tale, på dansk og engelsk

• har kendskab til, eller kan tilegne dig indsigt og forståelse af DfK og typegodkendelsesforordningerne (167, 168 og 858)

Derudover ønsker vi os en kollega, som:

• har interesse i og lyst til arbejde med regler på det køretøjstekniske område

• er selvstændig, og som tager ansvar for opgaveløsningen

• trives i et uformelt arbejdsmiljø, og ser lyst på tingene - også når der er travlt

• har lyst til faglig udvikling, og har ambitioner

• ikke er bleg for en god faglig diskussion, hvor egen viden bringes i spil

Løn og ansættelsesvilkår

Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen. Ansættelse sker efter gældende overenskomst og er til besættelse snarest muligt.

Dit ansættelsessted vil være Færdselsstyrelsens hovedkontor i Ribe. Du vil som medarbejder i Færdselsstyrelsen opleve, at vi har en fleksibel tilgang til arbejdstid og sted. Det er derfor helt naturligt for os at gøre brug af hjemmearbejde, når dette kan forenes med opgaverne.

Yderligere information

Har du lyst til at høre mere om stillingen, så kontakt teamleder Stefan Baik Dyrberg på 4187 5576 eller send en sms, så vender Stefan tilbage til dig hurtigst muligt.

Ansøgning

Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via Færdselsstyrelsens ansøgningsportal på www.fstyr.dk

senest den 16. august 2021.

Test og case kan indgå i rekrutteringsprocessen.

Vi forventer at gennemføre samtaler i uge 34 og 35.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Færdselsstyrelsen
Sorsigvej 35
6760 Ribe
Tlf:
41875576
Kontaktperson
 
Tlf:
41875576
Adresse:
6760 Ribe
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-07-2022
Udløber:
16-08-2022
Kviknummer:
LJA-83853056
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed