TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Evida Service A/S

|
Vestsjælland
|
Indrykket 16-11-2021

Fagansvarlig for MR-stationer

Der venter spændende tekniske udfordringer hver dag for vores nye fagansvarlige for den mekaniske del af vores måler- og regulatorstationer. Opgaver som kræver kendskab til måling, styring og reguleringsteknik og til vedligehold af komponenter.
Gasnettet er en del af Danmarks kritiske infrastruktur. Mere end 400.000 kunder er afhængige af, at gassen flyder 365 dage om året – 24 timer i døgnet. Og her kommer du ind billedet som vores nye kollega.

I Evida tegner, bygger og vedligeholder vi nemlig de mere end 18.000 kilometer ledningsnet, der fordeler gas rundt i hele landet, og vi udfører tilsyn hos vores ca. 400.000 kunder i Danmark. Vores rolle og betydning forpligter, for når vi skaber forandringer og nye løsninger sammen, kan det mærkes i hele samfundet. Hvis du, ligesom os, er drevet af at løse komplicerede udfordringer, kan du blive en del af holdet i Evida.

En bred vifte af arbejdsopgaver
Du skal være vores fagspecialist inden for MR-stationer, og det vil primært være reguleringssystemerne, der bliver dit ansvarsområde.
Som fagsansvarlig vil du blandt andet skulle løse opgaver inden for følgende områder:

  • optimere driften af regulatorstationerne
  • yde teknisk support og støtte til de udekørende driftsteknikere og vores projektafdeling
  • planlægge og gennemføre renoverings- og byggeprojekter i samarbejde med projektafdelingen
  • føre tilsyn med renoverings- og byggeprojekter
  • sikre at lovgivningen og diverse myndighedskrav overholdes
  • ajourføre og kvalitetssikre teknisk dokumentation
Indkøring i Evida foregår i samarbejde med dine kollegaer med samme ansvarsområde i andre dele af Evidas landsdækkende gasnet.

Del ud af din viden
Du får en vigtig rolle, hvor du får mulighed for at trække på hele din erfaring og samtidig får rig lejlighed til at udvikle dine faglige kompetencer yderligere. Da vi gerne vil udnytte og udvikle dine kompetencer til fulde, vil du også kunne få opgaver uden for stålnet-området.

Det er således en stilling med mange facetter, som kræver høj faglighed og indsigter. Derfor er vi på udkig efter en kollega med minimum tre års erfaring som maskinmester eller maskiningeniør.

Vi tilbyder
Du bliver en del af et team, hvor omgangstonen er uformel, og hvor samarbejde, effektivitet og sikkerhed er i højsædet. I teamet lægger vi stor vægt på at være gode kolleger, og at vi kan være stolte af det, vi gør. Du får en bred kontaktflade internt, hvor dine tætteste kollegaer kommer fra funktionen Infrastruktur.

Du vil være tilknyttet vores lokation i Stenlille, men du må regne med aktiviteter på Evidas to andre lokationer, Viborg og Middelfart, af og til.

Det er en fast stilling, og for at fastholde et højt fagligt niveau blandt vores medarbejdere tilbyder vi løbende mulighed for faglig og personlig udvikling.

Bliv en del af holdet
Vi har travlt og mangler dig, så send gerne din ansøgning så hurtigt som muligt og senest søndag den 5. december 2021. Vi forventer at holde samtaler onsdag den 8. december 2021.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Infrastruktur Heine Munk på telefon 25 19 41 38.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Evida Service A/S
Merløsevej 1B
4296 Nyrup
Tlf:
25194138
Kontaktperson
 
Adresse:
4296 Nyrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-11-2021
Udløber:
05-12-2021
Kviknummer:
LJA-82963625
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
Professionshøjskolen Absalon, Campus Kalundborg
Kalundborg, Vestsjælland
Region Sjælland
Sorø, Vestsjælland
Gem annonce