TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brøndby Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 16-03-2021

Fagkoordinator og byggesagsbehandler til Brøndby Kommune

 

Vil du være med til at udvikle byggesagsområdet i Brøndby? Brøndby er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur og er en kommune i rivende udvikling med fuld fart på både plan- og byggeområdet.  

 

Byggesagsområdet er derfor netop blevet opnormeret, og vi leder nu efter en fagkoordinator, som kan styrke den faglige ledelse af byggesagsteamet. Vi søger en erfaren byggesagsbehandler, der kan bistå afdelingschefen med at sikre en fagligt stærk og pragmatisk byggesagsbehandling og et styrket fokus på overholdelse af servicemålene og sagsbehandlingstiderne generelt.

 

Om stillingen

Med dig, bliver vi er et team på i alt 6 byggesagsbehandlere, som behandler alle slags byggesager. Fra simpelt byggeri, herunder småbygninger, om- og tilbygninger, enfamiliehuse, nedrivnings- og lovliggørelsessager til større erhvervssager og etagebyggeri. Sidstnævnte særligt i udviklingsområdet Kirkebjerg. I teamet sætter vi god trivsel, samarbejde og solid faglig sparring højt i en dagligdag, hvor vi har fokus på leverancen.  

 

Som fagkoordinator skal du sikre den faglige linje i byggesagsteamet og den daglige prioritering af ressourcer samt arbejde med optimering, udvikling og ændring af sagsgange. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med afdelingschefen, som har det personalemæssige ansvar og det overordnede faglige ansvar.  

 

I det daglige vil du som fagkoordinator være den der fordeler og koordinerer opgaverne blandt byggesagsbehandlerne, og du står også til rådighed med din sparring. Du skal desuden bidrage til at sikre kendskab til det samlede antal aktive sager, samt at lovgivning, servicemål og sagsbehandlingsfrister bliver overholdt. Du vil også have din egen sagsportefølje, så du er hands on med dagligdagen i teamet.

 

Endelig vil du være ansvarlig for at udarbejde planer for opstart af nye medarbejdere samt sikre mentorordninger.

 

Du vil få en bred samarbejdsflade internt i huset og eksternt, hvor du vil skulle arbejde sammen med fx rådgivere, projektudviklere og bygherrer. Du refererer i det daglige til afdelingschefen i Planafdelingen.

Vi arbejder på tværs af teams, afdelinger og forvaltninger for at skabe bedre løsninger sammen med borgere, virksomheder og politikere. Vi har fokus på at være effektiv i vores opgaveløsning og samtidig levere en høj kvalitet.

 

Om dig

Du er engageret, en dygtig byggesagsbehandler, og du har erfaring med eller lyst til faglig ledelse. Du skal trives med både udviklings- og driftsopgaver, og vi forventer, at du har mindst 5-7 års erfaring med byggesagsbehandling.

 

Du er en initiativrig og selvstændig person, som er god til at strukturere store mængder af informationer og har en stor interesse i bygningsreglementet og god forvaltningsskik. Du er positiv og imødekommende og kan arbejde sammen med mange forskellige kollegaer i organisationen.

Vi forventer, at du har en uddannelse som bygningskonstruktør, arkitekt, ingeniør eller lignende.  

Derudover lægger vi vægt på, at du:
  • kan sætte retning, prioritere og få følgeskab
  • har politisk tæft
  • er proaktiv, handlekraftig og resultatorienteret
  • er analytisk, struktureret og helhedsorienteret
  • har et godt overblik, og kan holde hovedet koldt – selv med mange bolde i luften
  • er god til at formulere dig i skrift og tale
  • har humoristisk sans og gåpåmod

 

Om os

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune, hvor det er godt at bo, leve og arbejde. Kommunen byder på et attraktivt og varieret boligudbud for såvel ejere som lejere. Med en beliggenhed tæt på skov og strand giver det et væld af udfoldelsesmuligheder for kommunens cirka 35.000 indbyggere.

Vi er en kommune og forvaltning i udvikling. Vi vil være effektive i vores opgaveløsning og samtidig levere en høj kvalitet. Vi arbejder på at finde løsninger tæt på og i samarbejde med vores borgere, politikere og samfundet som helhed. Vi har fokus på at forbedre og være innovative; tænke og handle helhedsorienteret samt arbejde digitalt.  

 Byggesagsteamet er en del af Planafdelingen, som består af 17 – snart 18 - engagerede medarbejdere og en afdelingschef. Vi er en blanding af arkitekter, ingeniører og teknikere.  Udover byggesagsbehandling arbejder vi med en bred vifte af spændende opgaver inden for byplanlægning, VVM, kollektiv trafik samt veje og grønne områder. Vi er en del af Teknik- og Miljøforvaltningen, som også rummer Miljø, Kommunale Ejendomme, Fælles Service samt vores Materielgård.  

Vi tilbyder et spændende job med afvekslende opgaver, stort som småt, i et godt fagligt miljø.

 

Løn og ansættelse

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst og med aflønning efter kvalifikationer i henhold til aftale om lokal løndannelse samt et funktionstillæg for fagkoordinatorrollen. Vi forventer, at du kan begynde den 1. juni 2021.  

Arbejdssted: Brøndby Rådhus

 

Ansøgningsfrist

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Planchef Nina Holst på tlf. 4328 2418.

Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 11. april 2021.  

1. runde samtaler forventes afholdt den 16. april, og 2. runde samtaler den 23. april. De indledende samtaler afholdes digitalt, 2. samtaler afholdes fysisk med passende covid19-foranstaltninger.

 

 

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation. 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid. 

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 35.500 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Brøndby Kommune
Park Allé 160
2605 Brøndby
Tlf:
43282418
Kontaktperson
 
Adresse:
2605 Brøndby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-03-2021
Udløber:
11-04-2021
Kviknummer:
LJA-81835836
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Tilsyn og sagsbehandling
Beliggenhed