TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AFRY

|
Vestjylland
|
Indrykket 07-10-2021

Fagleder til VVS - AFRY Buildings - Herning

Vil du sidde i spidsen for et dygtigt team som fagleder? Og er du på udkig efter en arbejdsplads, hvor der er plads til netop dig og dine idéer? Brænder du for at rådgive kunder såvel som kolleger, og har du samtidig lyst til at udvikle dig yderligere og tage ansvaret for spændende opgaver fra start til slut? Så er du muligvis den nye kollega, som AFRY Buildings søger til VVS-afdelingen i Herning.

”VVS-afdelingen er en afdeling, hvor der er plads til at være den du er. Der er højt til loftet og altid plads til et godt grin. At være en del af en afdeling, med så mange forskellige og fagligt kompetente kollegaer, giver en helt unik mulighed for faglig sparring i hverdagen, som er svær at finde andre steder.” fortæller fagleder og Diplomingeniør, Marianne Dahlgaard Frandsen.

Velkommen til AFRY

Du slutter dig til AFRY Byggeri, hvor du vil få +200 dedikerede kolleger, som sidder på kontorer i Aarhus, Herning og Herlev, og som yder ingeniørrådgivning indenfor byggeri og anlæg. Virksomheden er tidligere kendt som Midtconsult og har de seneste år oplevet en kraftig vækst i både omsætning og antallet af medarbejdere. I alt har AFRY-koncernen mere end 16.000 ansatte verden over, hvoraf ca. 600 medarbejdere sidder i Danmark på vores kontorer rundt omkring i landet. Her yder de rådgivning inden for byggeri, industri, transport, energi og design. Når du træder ind ad døren hos os, vil du straks opleve den uformelle stemning, det høje humør og gode kollegaskab, som gør vores arbejdsplads til et rigtigt rart sted at være.

Om jobbet

Som fagleder bliver du en del af et engageret team på 40 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde som fx ingeniører, installatører, bygningskonstruktører og tekniske designere. For at sikre den tværfaglige sammen­hæng i projekterne arbejder vi meget i projektgrup­per således, at du kommer til at arbejde tæt sam­men med bl.a. el- og konstruktionsfolk. Vi er en afdeling bestående af dedikerede og fagligt dygtige medarbejdere, der brænder for at levere bæredygtige løsninger inden for projektering af alle former for VVS-installationer i bygninger (fx vand, varme, ventilation, køl og afløb) samt energi, indeklima og DGNB.

Helt konkret vil du:

 • Bidrage til at sætte kursen for den faglige udvikling i afdelingen
 • Styrke fagligheden og det tværfaglige arbejde på såvel projekterne som på kontoret
 • Agere mentor for yngre kollegaer
 • Være fagligt fyrtårn og sparringspartner for alle kollegaer også på tværs af vores kontorer
 • Være fagleder for større og mindre projekter, hvor du sætter retningen og principperne
 • Sidde i spidsen for et team – herunder have en koordinerende rolle med håndtering af budgetter, planlægning, faciliterer tværfaglighed mm.
 • Være i kontakt med samarbejdspartnere samt nuværende- og potentielle nye kunder

Du får lov at beskæftige dig med en bred vifte af spændende, forskelligartede projekter i både større og mindre størrelsesorden; med alt fra skoler, boliger, daginstitutioner, erhverv, hospitaler osv. til højhuse og industri.

Faglig og personlig profil

Vi forestiller os, at du er uddannet VVS-ingeniør eller VVS-installatør og har minimum 5 års erfaring indenfor rådgiverbranchen, måske som senioringeniør eller fagleder. Du er en dygtig formidler af faglig viden og er vant til at skabe sammenhæng på tværs af fagområder. Du har en proaktiv tilgang til dit arbejde og ikke mindst til samarbejde, hvor du er den person folk går til, når de har brug for hjælp. Desuden er du faglig stærk indenfor projektering af VVS og Ventilation og kan arbejde selvstændigt på et højt niveau. Du trives i en rolle med direkte kundekontakt og sætter en ære i at levere et godt projekt til vores kunder. Personlige egenskaber som gode samarbejdsevner, høj faglighed, selvstændighed, beslutningsdygtighed og forandringsparathed vægtes i høj grad i rollen som fagleder.

Du bliver en del af et forum, hvor kompetenceudvikling er på dagsordenen i det daglige arbejde, hvor der løbendes arbejdes med et individuelt kompetenceudviklingsforløb. Her får du får mulighed for at efteruddanne dig på både dine faglige og personlige færdigheder

Udover dette har vi fokus på trivsel gennem trivselsmålinger og handlingsplaner, hvor vi løbende arbejder med at sikre, at vi altid har den gode trivsel til stede i afdelingen.

Vi tilbyder

Kan du se dig selv i ovenstående, så kan vi tilbyde dig et spændende og udfordrende job i en succesfuld og jordnær virksomhed. Med vores værdier brave, devoted, teamplayer bestræber vi os hver dag på at skabe en stærk virksomhedskultur, der med projekterne og kunden i fokus, leverer de bedste løsninger.

Du kan se frem til en hverdag, som du får stor frihed til at planlægge, så længe opgaverne løses. Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og vi investerer gerne i din videre udvikling, fx i form af kurser.

Mere konkret tilbyder vi:

 • Fleksible arbejdsforhold og løn efter kvalifikationer på et konkurrencedygtigt niveau
 • Pensionsordning og sundhedsforsikring
 • Kantineordning og en aktiv personaleforening med forskellige arrangementer.
 • Kompetente kolleger, der har et rigtig godt sammenhold – ikke blot i teamet, men i hele AFRY.

Interesseret?

Så glæder vi os til at modtage dit CV via nedenstående link. Vi modtager af hensyn til dataloven ikke ansøgninger via mail, og det er derfor vigtigt, at du søger via linket på vores hjemmeside. Alle henvendelser behandles fortroligt. Ansøgningsfristen er hurtigst muligt og samtaler afholdes løbende.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
AFRY
Søren Frichs Vej 34A
8230 Åbyhøj
Kontaktperson
 
Tlf:
51964393
Adresse:
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-10-2021
Udløber:
02-12-2021
Kviknummer:
LJA-82771603
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed