TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR-INDUSTRIES A/S

|
Østjylland
|
Indrykket 25-01-2021

Fagligt dygtig medarbejdende værkfører til maskinværksted i vækst

HR-Industries søger en fagligt dygtig medarbejdende værkfører til maskinværksted i Randers med en fyldt og voksende ordrebeholdning - og en trofast og ligeledes voksende kundekreds.

Virksomheden er ikke den største, men er fagligt anerkendt for deres kvalitetsbevidsthed, store kompetence, tilgang til opgaverne og en leveringssikkerhed, der giver kunderne en god og tryg mavefornemmelse. Der er eksempler på, at virksomhedens kunder har trukket opgaver hjem fra udlandet til fremstilling netop hos denne virksomhed. Det sker kun, når opgaverne er løst hver gang og når en virksomhed har formået, at opbygge et solidt tillidsforhold til en kunde. Virksomheden er stolt af denne blåstempling. 

Der arbejder pt. 7 i produktionen og alle er højt kvalificerede faglærte medarbejdere med stor erfaring i opstilling og programmering af CNC-bearbejdningsanlæg til drej og fræs. Virksomheden har undermontageopgaver for kunder og forsendelsesopgaverne styres af værkstedet. Som underleverandør håndterer virksomheden opgaver fra 1 til 16.000 emner pr. ordre - altid med fokus på kvalitet og leveringsdygtighed.

Stillingen er nyoprettet og der vil være store udviklingsmuligheder for den rette kandidat. 

De primære arbejdsopgaver vil være:

  • Lede og fordele arbejdsdagen i værkstedet og sikre, at de rette kompetencer er til stede
  • Produktionsplanlægge med stadig optimering af processer og arbejdsgange
  • Skabe god stemning på værkstedet og udvikle medarbejderstaben parallelt med at sikre effektivitet og overholdelse af deadlines
  • Deltage i dagligdagens opgaver på værkstedet og samtidigt bevare det store overblik

Den medarbejdende værkfører vil referere til direktøren.

Faglige og personlige kompetencer:
Den ideelle kandidat har en positiv tilgang til hverdagens udfordringer, en baggrund som faglært industritekniker, er fagligt dygtig, kan både opstille og programmere (Fanuc) og har måske videreuddannet sig til produktionsteknolog eller taget en anden relevant supplerende uddannelse. Kandidaten ønsker fortsat at beskæftige sig hands on med faget, har allerede ledererfaring eller har et ønske om at få ledelsesmæssige opgaver. Kandidaten tager naturligt ledelsen i en gruppe, har overblik og gennemslagskraft, er struktureret og serviceorienteret. Kandidaten har erfaring med at nå i mål med opgaver, er udadvendt og har gode samarbejds- og kommunikationsevner. Kandidaten opnår respekt gennem sin høje faglighed.

Jobbet skal tiltrædes hurtigst muligt, men virksomheden venter gerne på den rette.

Jobbet søges gennem HR-Industries, så har du spørgsmål, kan du kontakte Lars ved HR-Industries A/S på telefon 86 42 35 40. Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb.  

Jobbet søges ved oprettelse i HR-Industries-databasen, hvor CV og motiveret ansøgning uploades til den oprettede profil. Find databasen her: http://www.hr-industries.axp.dk/ - anfør job nr. 50743

Tryk første gang på "Ansøger"-knappen, og følg oprettelsesanvisningerne. Har du allerede en profil i databasen, skal du i stedet logge på med et tryk på "Vikarweb"-knappen ved at bruge dit brugernummer og adgangskode, som du tidligere har fået fremsendt. Søg jobbet ved at anføre job nr. 50743

HR-Industries arbejder for dig - både med direkte rekruttering til faste jobs og med projektansættelser hos kunder. Det er vigtigt for os, at du er tryg i samarbejdet og oplever, at vi tager hånd om dig og dit arbejdsliv. Vi er kendte for vores gode jobmatch. Det er vi stolte af. Det sker fordi vi gør arbejdet ordentligt og kender arbejdsområderne, virksomhederne og vores medarbejdere.    

Vores speciale er Smede, maskinarbejdere og elektrikere. Teknikere, montage- og lagermedarbejdere. Tekniske Designere, ingeniører og ledere. 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
HR-INDUSTRIES A/S
Bøsbrovej 3A
8930 Randers NØ
Tlf:
86423540
Kontaktperson
 
Tlf:
86423540
Adresse:
8930 Randers NØ
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-01-2021
Udløber:
22-03-2021
Kviknummer:
LJA-81629949
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
Belfor Danmark A/S
Glostrup, Storkøbenhavn
Belfor Danmark A/S
Glostrup, Storkøbenhavn