TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ETIFLEX A/S

|
Midtjylland
|
Indrykket 11-06-2019

Flexotrykker søges til etikettrykkeri

Kan du arbejde både selvstændigt og i tæt samarbejde med andre? Vil du være ansat i en spændende og udviklingsorienteret virksomhed? Har du erfaring med flexotrykning af etiketter?

Hvis ja, så vil Etiflex A/S, der er blandt Danmarks førende og mest innovative etikettrykkerier, gerne høre fra dig.

Vi søger faguddannede trykkere til at indgå i vores team af kvalitetsbevidste medarbejdere, der betjener vores flexomaskiner, Nilpeter FA4 og Nilpeter FB4200. Du skal således have dokumenteret erfaring med både flexo- og etiketproduktion. Erfaring med de nævnte maskiner vil være en fordel, men ikke et krav.

Vi arbejder med høje kvalitetskrav og lav fejltolerancemargin, så du skal have lyst til at gøre dig umage, og løbende arbejde med optimering af arbejdsgange og procedurer i samarbejde med teamet og vores fabrikschef.

Personlige egenskaber
Du er stabil og ansvarlig, og finder faglig stolthed i at have styr på dit område, ikke mindst med sans for detaljer og deadlines. Ordreoplysninger læses og indregistreringer sker digitalt, hvorfor du er fortrolig med brugen af computer og IT-systemer.

Arbejdstider
Der vil være tale om skifteholdsarbejde. Ved sygdom og ferie forventes det, at du kan træde til på andre tidspunkter efter behov og aftale.

Vi tilbyder
Mulighed for en udfordrende og afvekslende stilling i en dynamisk virksomhed med engagerede medarbejdere, der servicerer yderst professionelle kunder. Etiflex har internationale ambitioner, som alle medarbejdere kan have indflydelse på. Vores omgangstone er åben og uformel, og vi lægger vægt på, at alle vores medarbejdere ønsker at udvikle sig.

Etiflex tilbyder gode arbejdsvilkår og løn efter kvalifikationer.

Kontakt
Hvis du ønsker at få uddybet stillingen, er du velkommen til at kontakte fabrikschef Morten Risvig på tlf. 22 10 70 89.

Send din ansøgning hurtigst muligt via www.etiflex.dk/job. Vi modtager kun ansøgninger i pdf-format. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning i dag.
Tiltrædelse snarest.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
ETIFLEX A/S
Industrivej 13
8653 Them
Tlf:
86847511
Fax:
86848589
Kontaktperson
 
Adresse:
8653 Them
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-06-2019
Udløber:
05-07-2019
Kviknummer:
LJA-74023185
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Webdesign, animation og grafik
Beliggenhed
Lignende job