TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Peab Asfalt A/S

|
Midtjylland
|
Indrykket 26-05-2021

Formand, Region Nord

Peab Asfalt A/S søger én formand til Region Nord  
Peab Asfalt A/S søger én dygtig formand til stort maskinhold til vores afdeling i Region Nord. Holdet har udgangspunkt i Viborg, men udfører arbejdsopgaver i det meste af Nordjylland.

Peab Asfalt A/S producerer og udlægger asfalt
Peab Asfalt er en af Danmarks største specialiserede asfaltvirksomheder med varetagelse af alle opgaver indenfor produktion og udlægning af asfalt, vedligeholdelse af veje samt specialopgaver med bl.a. broer og industrigulve offentlige og private kunder. Peab er en af nordens førende bygge- og anlægsvirksomheder med 17.000 medarbejdere i Sverige, Norge, Finland og Danmark. I Danmark beskæftiger i dag ca. 300 medarbejdere fordelt på 7 asfaltfabrikker og 5 kontorer rundt i Danmark. Vi ønsker som asfaltvirksomhed at øge vores fokus på udvikling og bæredygtighed, og søger i den forbindelse en udviklingsingeniør til det Danske hovedkontor i Silkeborg.

Dine opgaver som formand
Dine primære opgaver består af planlægning af asfaltarbejde, løbende kontrol med kvalitet og materialeforbrug i samarbejde med entrepriseleder. Derfor lægger vi vægt på, at du har et godt overblik, og at du har blik for kvalitet. Som formand skal du varetage den daglige ledelse af holdet og arbejdspladsen.

Vi sætter miljø og sikkerhed meget højt og det skal være en naturlig del af dit arbejde at tænke det ind i planlægning og udførelse.
Desuden er du som firmaets repræsentant på arbejdspladsen i stand til at omgås og træffe beslutninger i samarbejde med vores kunder.     
Vi forestiller os, at du har asfalterfaring og gerne erfaring som arbejdsleder/formand, men vi vægter personlighed og den rette ånd lige så højt og oplærer gerne den rigtige.

Derudover forventer vi, at du

  • Er selvstændig, men samtidig forstår vigtigheden af samarbejde
  • Har et godt humør
  • Har blik for at udføre håndværksmæssigt godt arbejde
  • Er fleksibel, da udlægningsopgaverne varierer
  • Kørekort B
Kan du sige ja til ovenstående, får du til gengæld:
  • Frihed under ansvar i et spændende lederjob
  • En afvekslende hverdag, hvor du har stor indflydelse på udførelsen af arbejdet
  • Et uhøjtideligt og frisk arbejdsmiljø med kollegaer, der støtter hinanden

Vi vil gerne modtage din ansøgning hurtigst muligt, da vi forventer ansættelse snarest. Hvis du vil vide mere om jobbet kan du ringe til Ulrik Larsen på tlf. 29686705
 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Peab Asfalt A/S
Egelundvej, 3
8800 Viborg
Kontaktperson
 
Adresse:
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-05-2021
Udløber:
30-06-2021
Kviknummer:
LJA-82161067
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
Herning Kommune
Herning, Vestjylland
HYDRO-CON Elevator A/S
Gribskov, Nordsjælland
Gem annonce