TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Frederiksberg Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 02-09-2021

Frederiksberg Kommune søger to byggesagsbehandlere

Frederiksberg Kommune søger to byggesagsbehandlere med flair for dialog og kendskab til planlov
På Frederiksberg har vi et ønske om at lave hurtig sagsbehandling med en høj faglighed. Vil du være med til at passe på og udvikle Frederiksbergs helt særlige fysiske profil og arkitektoniske identitet? Så kan vi til gengæld love masser af gode kolleger, spændende opgaver og plads til faglig fordybelse.
Der er en livlig byggeaktivitet på Frederiksberg. Derfor søger vi to nye kolleger til byggesagsbehandlingen. Det er særligt ansøgninger om altaner, café, restauranter og butikker som kræver en ekstra indsats. Om du er arkitekt, ingeniør, bygningskonstruktør eller lign., spiller en mindre rolle. For os er det afgørende, om du kan og vil præge Frederiksberg, så byen også i fremtiden lever op til sit motto som hovedstadens grønne hjerte – med sin helt unikke arkitektur og spændende byrum.
På Frederiksberg oplever du helhed i opgaveløsningen. Du kommer rundt om alle dele af byggesagsbehandlingen i forvaltningen og følger sagen fra idé til afslutning af byggeriet. Da mange af vores byggesager kræver politisk forelæggelse, vil du med en baggrund som jurist også kunne udfylde rollen.
Du kommer til at arbejde i Byggeri og Arkitektur sammen med 16 engagerede, faglige stolte og energiske kolleger på kontoret. Vi lægger vægt på at alle trives, og der er respekt og arbejdsglæde i hverdagen.
Så længe vores ansøgere oplever, at de får god service og sagsbehandling, er ”nørderi” et plusord! Hvis du har en særlig interesse for en bestemt del af byggesagsbehandlingen, får du også mulighed for at dyrke den i særlig grad. Vi er en tæt forvaltning, der samarbejder om de gode og bæredygtige løsninger for borgerne, de erhvervsdrivende og byen, der trods sit lille areal på små 9 km2 hele tiden udvikler sig med særlig fokus på at skabe merværdi for alle.
Det er en klar fordel, at du har erfaring med byggesagsbehandling og har flair for kommunikation, men det vigtigste er, at du er løsningsorienteret og har kendskab til bygningsreglementet og planloven, for på Frederiksberg møder vi borgerne med lysten til at finde en løsning.
Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter gældende overenskomst og med aflønning efter kvalifikationer i henhold til principperne i Ny Løn. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt. Vi har flekstid, så arbejde og familieliv kan hænge sammen.
Ansøgningsfrist 21. september 2021
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som skal være os i hænde senest tirsdag d. 21. september 2021. Samtaler forventes afholdt i uge 38 og uge 39 i 2021. Stillinger ønskes besat hurtigst muligt.
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingerne, er du velkommen til at kontakte
Chef for Byggeri og Arkitektur Pernille Birk Morgen på 2898 4143.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Frederiksberg Kommune
Smallegade 1
2000 Frederiksberg
Kontaktperson
 
Adresse:
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-09-2021
Udløber:
21-09-2021
Kviknummer:
LJA-82606251
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Tilsyn og sagsbehandling
Beliggenhed