TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Gentofte Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 13-09-2021

GENOPSLAG Byggesagsbehandler med øje for arkitektur og helhedstænkte løsninger søges til Gentofte Kommune

Er du dygtig til at balancere mellem ønsker og behov hos såvel ansøgere, naboer, politikere som andre interessenter? Ser du muligheder frem for begrænsninger? Hvis du kan svare ja hertil, og også brænder for arkitektur i verdensklasse, så er det lige dig, vi søger til vores team i Plan og Byg.

Det får du:

Hos os bliver du en del af et team, som er båret af nysgerrige og engagerede kollegaer. Vi brænder for at udvikle og passe på Gentofte kommunes helt særlige landskabelige og arkitektoniske udtryk med havet, de grønne skove og de mange smukke bygninger. Vi er nysgerrige på dig og dine interesser, og vi er imødekommende over for ønsker, du måtte have til for eksempel bestemte dele af byggesagsbehandlingen. Dine arbejdsopgaver vil være præget af variation, men de vil bl.a. indebære:

  • Byggesagsbehandling fra de indledende dialoger på politisk niveau til sidste mursten er lagt og evalueret
  • Facilitering af borgermøder
  • Tværfaglige opgaver, herunder bidrag til lokalplanlægningen

Du får rig mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt blandt andet gennem efteruddannelse, spændende byggesager og sparring med dine kolleger. Vi vægter videndeling højt, hvorfor vi blandt andet indgår i et stærkt tværkommunalt fællesskab med vores tre nabokommuner.

Din trivsel er vigtig for os, og vi værner om at være en attraktiv arbejdsplads med balance mellem arbejds- og familietid, som du blandt andet vil kunne mærke ved vores fleksible arbejdstider og muligheden for at løse flere opgaver på distancen.

Arbejdsstedet er rådhuset på Bernstorffsvej 161, som er let at komme til i cykelafstand fra København og med S-tog og bus næsten lige til døren samt gratis parkeringsmuligheder, hvis du kommer i bil.

Vores forestillinger om dig:

Jobbet kræver et helhedsorienteret syn, så det er vigtigt, at du er god til at forbinde interessenters behov, og møder alle parter med et serviceorienteret og nysgerrigt sind. Det er ligeledes en forudsætning, at du kan formulere dig i øjenhøjde med både borgere og politikere, og generelt har gode formidlingsevner. Derudover er det et krav at:

  • Du har flere års relevant erfaring fra arbejdsmarkedet og har lyst til at dedikere dig til Plan og Bygs sagsområde.
  • Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund på minimum bachelorniveau.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med byggesagsbehandling.

Det praktiske:

Ansøgningsfristen er søndag den 3. oktober 2021, kl. 23:59 med ønske om tiltrædelse snarest muligt. Ansættelsessamtaler afholdes i uge 40 og 41.

Løn fastsættes efter gældende overenskomst og på baggrund af kvalifikationer.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Gentofte Kommune
Bernstorffsvej 161
2920 Charlottenlund
Kontaktperson
 
Tlf:
40449467
Adresse:
2920 Charlottenlund
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-09-2021
Udløber:
03-10-2021
Kviknummer:
LJA-82654042
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Tilsyn og sagsbehandling
Beliggenhed