TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjørring Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 26-05-2021

Genopslag - Energiplanlægger med en erhvervskonsulent i maven

Har du erfaringer med energiplanlægning og erhvervsudvikling er det dig vi har brug for! 

Hjørring Kommune er i førertrøjen med den grønne omstilling, og denne position vil vi gerne fastholde. Vi er klar over, at det ikke er noget vi kan gøre alene, og har derfor fokus på, at omstillingen skal ske i et tæt samarbejde med erhvervslivet i Hjørring Kommune.

Hjørring Kommune har Danmarks nyeste Energiplan, hvor vores ambitioner er beskrevet. Planen kan ses på Hjørring Kommunes hjemmeside, her.

Hirtshals Havn er et knudepunkt for grøn energi, og her er et erhvervsliv, der efterspørger muligheder for at afsætte overskudsvarme og få grøn energi. Hjørring Kommune arbejder aktivt med en række symbioseprojekter. Disse handler bl.a. om varme og el, der er i overskud et sted, og som kan udnyttes andre steder.

I Hjørring Kommune findes der en række store biogasanlæg, som alle trækker en udvikling i retning af nye grønne løsninger. Dette ser vi som en styrke, og vil gerne sikre, at de rigtige rammevilkår er til stede.

Hjørring Kommune har 13 fjernvarmeforsyninger, som alle har omstillet til næsten CO2-fri energiproduktion. Hjørring Kommune har et netværk med værkerne, og vil gerne styrke og udvikle dette i retning af mere samarbejde.

Grøn omstilling bliver ofte omtalt som en indførelse af ny teknologi. Hjørring Kommune forstår den grønne omstilling som et samspil mellem ny teknologi og ny adfærd. Derfor arbejder Hjørring Kommune med at finde nye muligheder, hvor borgerne kan spille ind i den grønne omstilling med egne handlinger. Her arbejder vi professionelt med samskabelse og samarbejde.

Hjørring Kommune har fokus på mulighederne for ekstern finansiering af projekter, og har en lang tradition for fundraising og ledelse af EU-projekter.

Jobbet bliver en balance mellem at forstå erhvervslivets behov og finde de muligheder kommunen har, for bedst at understøtte disse behov. Nøgleordene er faglighed, samarbejde og netværk.

Arbejdsopgaven
Understøtte aktørerne i udmøntningen af handlingerne i Hjørring Kommunes Energiplan, med et særligt fokus på indsatsområdet ”Hirtshals Havn som grønt knudepunkt for vedvarende energi”.

Indgå i projekter omhandlende Hjørring Kommunes ambition om at være på forkant med den grønne omstilling. Udover energiområdet, handler det også om et generelt fokus på øget genanvendelse og symbioser.

Team Energi og Mobilitet
Team Energi og Mobilitet arbejder med udviklingsopgaver indenfor områderne affald, mobilitet og energi. Teamet består af 8 medarbejdere som alle har fokus på netværksdannelse og projektopgaver.

Teamet er en del af chefområdet Grøn Omstilling, og ledet af teamleder Martin Berg Nielsen.

Vi forventer at du har:

  • Kendskab og erfaring med energisystemer.
  • Gerne erhvervserfaring både fra det offentlige og det private erhvervsliv. 
  • Evnen til at tænke i helheder og samtidig sætte og fastholde retning.
  • Evnen til at facilitere samarbejder indenfor et felt med mange forskellig behov og interesser.
  • Erfaring med forretningsudvikling.
  • Forståelse for et politisk system.

Praktiske oplysninger
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst.

Hjørring Kommune har røgfri arbejdstid
Det betyder, at medarbejdere ikke må ryge i arbejdstiden - hverken inde eller ude.
Læs mere her: Røgfri arbejdstid

Vil du vide mere
Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte teamleder for Team Energi og Mobilitet Martin Berg Nielsen på tlf. 41226711 eller mail martin.berg.nielsen@hjoerring.dk.

Send ansøgning online
Du sender din ansøgning, CV og relevante bilag via vores rekrutteringssystem. Du bliver guidet igennem processen ved at trykke på knappen "Send ansøgning".

Ansøgningsfrist fredag den 18. juni 2021.
Der indkaldes til samtaler i uge 25 og 26.
Ansættelsesdato er den 1. august 2021.


Vi ser frem til at modtage din ansøgning. 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring
Kontaktperson
 
Adresse:
9800 Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-05-2021
Udløber:
18-06-2021
Kviknummer:
LJA-82162456
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Job i virksomheden
Hjørring Kommune
Hjørring, Nordjylland
Beliggenhed
Lignende job
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland