TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Geodatastyrelsen

|
Nordjylland
|
Indrykket 28-05-2021

Geodatastyrelsen søger teknikere til håndtering af marine og topografiske data

Geodatastyrelsens kontor for Søkort og Marine Data har, som maritim myndighed, ansvar for søopmålingen og søkortlægningen i de danske og grønlandske farvande. Kontoret søger dygtige teknikere, der kan arbejde både selvstændigt og i teams med håndtering af komplekse data og søkort samt topografiske data.

Om jobbet

Som tekniker i søkortkontoret skal du hjælpe med at skabe, behandle og kvalitetssikre både marine og topografiske data i danske og grønlandske farvande. I lighed med marine data er topografiske data en af hjørnestenene for produktionen af søkort.

Du kommer til at være en del af Søkortproduktionen, som har ansvar for søkortlægningen i de danske og grønlandske farvande. Der er flere stillinger ledige med forskellige primære opgaver, herunder at skabe ny kystlinje til søkort bl.a. ud fra satellitbilleder og dronefotos, omdanne indsamlede marine og topografiske data til brug i søkort samt egentlig produktion af elektroniske søkort og papirsøkort. En del af vores arbejde foregår i ArcMap og ArcGIS for Maritime, hvorfor erfaring med Esri-værktøjer vil være en fordel.

Der vil blive lagt vægt på at:

  • Du har erfaring med GIS
  • Du har erfaring med og forståelse for geodata
  • Du har erfaring med digitalisering
  • Du har lyst til at påvirke dataindhold og skabe data til fremtidens søkort
  • Du kan tænke ud ad boksen og komme med forslag til optimering af processer
  • Du har erfaring med at arbejde med topografiske data – og ved hvad der er på markedet

De specifikke opgaver vil blive tilpasset efter dine kompetencer og erfaringer i forhold til de øvrige teknikere og specialister i Søkortproduktionen.

Om dig

Du har en uddannelse som kort- og landmålingstekniker, teknisk designer eller lign. Du har erfaring med at arbejde med GIS systemer, herunder Esri’s værktøjer og også meget gerne med at indsamle og processere topografiske data. Du har flair for brug af IT, da vi anvender flere forskellige slags software og IT-systemer i vores daglige arbejde.

Du er løsningsorienteret og kan arbejde selvstændigt. Derudover er du vant til og trives med at arbejde med gentagne opgaver.

Ud over dette må du gerne have kendskab til eller interesse for:
  • At være mentor for studerende og nye kollegaer
  • Den marine sektor, enten professionelt eller via fritidssejlads.

Det er et krav, at du behersker både mundtlig og skriftlig dansk og engelsk.

Det vigtigste er, at du har god energi, evner at samarbejde og har lysten til at levere resultater og lære nyt.

Både nyuddannede og erfarne opfordres til at søge stillingen og vil komme i betragtning.

Om Søkort og Marine data

Vi indsamler, kvalitetssikrer og formidler autoritative data på det hydrografiske område. Det gør vi på tværs af myndigheder og interessenter til gavn for hele samfundet. Vi producerer og sammenstiller stedbestemt information om havet og vi gør data, søkort og andre marine produkter for danske og grønlandske farvande tilgængelige til brug for sikker sejlads og forvaltning på havet.

I Søkort og Marine Data er vi ca. 70 medarbejdere fordelt på 8 funktioner, der samarbejder omkring hele værdikæden fra indsamling, registrering, kvalitetssikring og klargøring af data til produktion, salg og distribution af marine produkter til den maritime branche og Forsvaret.

Vi tilbyder en spændende stilling i et dedikeret kontor med mange interne og eksterne samarbejdsflader. Du vil indgå i et fagligt udfordrende miljø med gode kolleger og en uformel omgangstone, hvor humor og det gode samarbejde er i højsædet.

Vi tilbyder

Geodatastyrelsen ønsker at være en attraktiv arbejdsplads og tilbyder gode muligheder for kompetenceudvikling og fleksible arbejdsvilkår. Herudover ligger Geodatastyrelsen skønt placeret lige ned til Limfjorden i Nørresundby. Læs mere om os på www.gst.dk og https://www.linkedin.com/company/geodatastyrelsen-aalborg/

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation med mulighed for forhandling af tillæg.

Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdssted er Lindholm Brygge 31, 9400 Nørresundby.

Arbejdstiden udgør 37 timer om ugen. Stillingerne ønskes besat snarest muligt.

Har du brug for yderligere oplysninger om stillingerne kan du kontakte teamleder, Kell Torp Jensen, telefon 93 59 72 19 eller teamleder, Mads Rydder Mogensen, telefon 72 54 53 71.

Vi skal have din ansøgning, CV, kopi af eksamensbevis og eventuelt andre bilag senest d. 18. juni 2021. Vi forventer at holde samtaler den 21.-23. juni 2021.

Ansættelsen er betinget af, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, og at du kan opretholde godkendelsen gennem ansættelse.

Geodatastyrelsen er den del af Klima,- Energi-, og Forsyningsministeriet og er myndighed for ejendomsregistrering i Danmark og søkortlægning i Danmark og Grønland.
Ministeriet ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Geodatastyrelsen
Lindholm Brygge 31
9400 Nørresundby
Tlf:
33922800
Kontaktperson
 
Tlf:
-
Adresse:
9400 Nørresundby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-05-2021
Udløber:
18-06-2021
Kviknummer:
LJA-82176509
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
Nicolaj Bo I/S
København, Storkøbenhavn
Gem annonce