TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ZÜBLIN A/S

|
Østjylland
|
Indrykket 31-01-2020

Geoteknisk ingeniør / Design Engineer

Til vores designafdeling søger vi en innovativ geoteknisk ingeniør, som kan lede designfasen i tilbud og kontrakter, herunder koordinere både design- og tegnearbejder.

Vi arbejder primært med komplekse funderings- og anlægsopgaver, såsom byggegruber, pælefunderinger, vandbygningskonstruktioner og betonkonstruktioner, hvor vi i designafdelingen varetager projekteringen eller bidrager med rådgivning og projektoptimering. Daglig support til de udførende afdelinger er derfor en naturlig og vigtig del af vores hverdag.

Du bliver en del af et mindre team, der er en del af en større international enhed, Zentrale Technik, som er Züblins rådgivningsenhed med ca. 1000 medarbejdere, fordelt på kontorer i Østrig, Polen, Tyskland, Sverige og Danmark. Afdelingen arbejder meget tæt sammen med de danske forretningsenheder, projekterne, og også Züblin Ground Engineering i Tyskland.     

Du referer til afdelingslederen i Zentrale Technik i Tyskland, men har base og kolleger på vores hovedkontor i Trige ved Aarhus.

 Dine primære opgaver bliver bl.a.: 

  • Udføre designopgaver for den danske afdeling
  • Vurdere mulige løsninger og alternativer i tilbudsfasen baseret på udbudsmaterialet, herunder også evaluering af jordparametre
  • Koordinere kontakt til bygherre, rådgiver og hovedentreprenør omkring designydelserne
  • Dimensionere/projektere alle typer af indfatningsvægge, herunder også jordankre
  • Dimensionere/projektere simple konstruktioner i stål, træ og beton
  • Evaluere jordparametre
    ?

Dine kvalifikationer og faglighed: 

Du er ingeniør med en geoteknisk baggrund og har erfaring med projektering af geotekniske konstruktioner fra entreprenør- eller rådgiverbranchen. Du kan anvende de for branchen kendte projekteringsværktøjer, herunder specielt Spooks og Plaxis. Som en engageret holdspiller, kan du sideløbende indgå i flere projekteringsteams, og du brænder for at finde den gode løsning.     

Vi er en international virksomhed, og du skal indgå i samarbejder på tværs af landegrænser og nationaliteter. Vi forventer derfor, at du behersker engelsk på højt niveau.   

Sådan ansøger du

Lyder det spændende?     

Så send os dit CV og en kort ansøgning og tag næste skridt på din karrierevej i selskab med vores fantastiske team, som sammen med dig vil udgøre kernen i vores motto ”Teams Work”. Det daglige arbejde vil foregå på vores kontor i Trige ved Århus. Der må forventes en vis rejseaktivitet, da en del af vores kolleger er placeret i Søborg, men også i Tyskland.

Vi glæder os til at høre fra dig.  


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
ZÜBLIN A/S
Hæstvej 46D
8380 Trige
Kontaktperson
 
Tlf:
86121582
Adresse:
8380 Trige
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
31-01-2020
Udløber:
29-02-2020
Kviknummer:
LJA-79169920
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Job i virksomheden
ZÜBLIN A/S
Aarhus, Østjylland
Beliggenhed
Lignende job
Bornholms Regionskommune
Bornholm
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
København, Storkøbenhavn