TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 11-06-2022

GIS - Assistent

Vil du være med til at vedligeholde vores GIS data i Banedanmark?

Vi søger en ny kollega til team Banedata, der arbejder med opdatering og vedligeholdelse af Banedanmarks asset data i GIS og SAP-PM.

Du vil blive ansat i området Infrastruktur, som har det overordnede driftsansvar for jernbanen. Den ledige stilling er placeret i den tværgående sektion Data og Dokumentation, som består af to teams, herunder team Banedata. Team Banedata har ansvaret for, at Banedanmarks samlede tekniske data er overskuelige, opdaterede og til rådighed for interessenter både internt og eksternt. En af teamets kerneopgaver er at sikre udviklingen af og varetage ejerskabet til Banedanmarks Asset Management System. Team Banedata består af 28 medarbejdere, der alle refererer til teamlederen.

Den ledige stilling er på vores adresse Godsbanevej 2, 4100 Ringsted.

Fokus på geografisk visning, vedligehold og analyse af data

Opgaverne er mangeartede, men vil primært være relateret til Banedanmarks GIS-løsninger med interface til og fra andre systemer herunder bl.a. SAP-PM.

I din daglige arbejdsdag vil du ligeledes skulle beskæftige dig med redigering af vores afvandings temaer i GIS programmet GEOnis ved ændringer der kommer fra vores anlægsprojekter.

Derudover vil du skulle håndtere forskellige opgaver i forbindelse med analyser, udtræk til statistikker, kvalitetssikring af data og udarbejdelse af forskellige GIS kort samt besvare henvendelser fra vores ”postkasse”, der er Banedanmarks indgang til GIS gruppen.

Kommunikation og samarbejde

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse som f.eks. Teknisk Designer eller AC samt erfaring i forhold til de opgaver, du skal varetage i forbindelse med GIS.

Du skal have et godt kendskab til brugen af ArcGIS platformen gerne programmet GEonis. Det vil desuden være en klar fordel, hvis du har kendskab til SAP-PM.

Det vil desuden være en fordel, hvis du er fortrolig med engelsk både i tale og skrift.

Som person falder det dig naturligt at være serviceminded og udadvendt, og du har et godt humør, også når det skal gå stærkt. Samtidig er du god til at skabe netværk, og det er vigtigt, at du er i stand til at kommunikere med en bred vifte af faglige profiler.

Du arbejder både selvstændigt og i samarbejde med andre i en travl hverdag, der bærer præg af mange deadlines.

Performancekultur i en sund virksomhed

Banedanmark er en arbejdsplads præget af en høj grad af faglig respekt og med fokus på at levere målbare resultater og effektive processer. Vi har opnået en sundhedscertificering, som den største virksomhed i Danmark, og arbejder målrettet med sundhed. Vi tilbyder bl.a. alle medarbejdere fri adgang til en række motionstilbud samt kiropraktik, massage, zoneterapi og fysioterapi og har fokus på work/life balance.

Vi er en virksomhed, der i kraft af store investeringer i jernbaneinfrastrukturen i fremtiden kommer til at opleve en spændende udvikling. Det betyder, at du som medarbejder får mulighed for at udvikle dig og spille en aktiv rolle i, at Danmark hænger trafikalt sammen i fremtiden. Læs mere om os på www.banedanmark.dk.

Løn

Du ansættes i forhold til gældende overenskomst og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt Teamleder i Banedata Pia Walmod-Larsen. Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi indkalder til samtaler løbende. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Carsten Nieburhs Gade 43
1577 København V
Tlf:
41773691
Kontaktperson
 
Tlf:
41773691
Adresse:
1577 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-06-2022
Udløber:
24-06-2022
Kviknummer:
LJA-83710642
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Job i virksomheden
Banedanmark, Carsten Niebuhrs
København, Storkøbenhavn
Banedanmark, Carsten Niebuhrs
København, Storkøbenhavn
Banedanmark, Carsten Niebuhrs
København, Storkøbenhavn
Banedanmark, Carsten Niebuhrs
København, Storkøbenhavn
Beliggenhed