TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vejdirektoratet – Skanderborg

|
Østjylland
|
Indrykket 28-10-2021

GIS-koordinator til Vejdirektoratet

Vejdirektoratet søger en GIS-koordinator, som får en vigtig rolle i at sikre, at vores myndighedsopgaver og projekter understøttes af de rigtige løsninger

Du kommer til at indgå i et udviklingsorienteret GIS-team med seks dygtige kollegaer, der sammen driver, tilpasser og supporterer et antal GIS-værktøjer. Din primære opgave vil være at koordinere opgaverne i teamet samt at indgå som bindeled mellem GIS-teamet og den øvrige organisation i forbindelse med udviklingsprojekter. Du vil også løse konkrete GIS-opgaver på lige fod med de andre i teamet, ligesom du vil få ansvar for ressourceplanlægning og budgetopfølgning på GIS-teamets opgaver.

Vejdirektoratet søger en GIS-koordinator, som får en vigtig rolle i at sikre, at vores myndighedsopgaver og projekter understøttes af de rigtige løsninger

I samarbejde med dine kollegaer i GIS-teamet, vil du være med til at omdanne brugernes ønsker og idéer til konkrete løsninger. GIS-teamet er GIS-kompetencecenter i Vejdirektoratet og er i gang med implementeringen af et større GIS-setup baseret på ESRI ArcGIS Enterprise. Du vil være med til at præge udviklingen af GIS i Vejdirektoratet og medvirke til at systematisere og gøre de geografiske data tilgængelige for de forskellige vejforvaltningsområder i Vejdirektoratet.

GIS-værktøjer og projektledelse

Du har en uddannelse som landinspektør, geograf, ingeniør, eller du har på anden vis tilegnet dig tilsvarende kvalifikationer. Du er udviklingsorienteret og har flere års erfaring med administration og konfiguration af GIS-værktøjer.

Vi ser gerne, at du er systematisk og analytisk, og du kan samtidig kommunikere og formidle både udad og indad i organisationen. Du trives i et miljø, hvor hverdagen indimellem er uforudsigelig. Du er selvstændig, initiativrig og i stand til at påtage dig en projektlederrolle.

Velkommen til Geodata

Du bliver ansat i afdelingen Geodata, hvor vi er 29 fastansatte og 11 tilknyttede konsulenter, som etablerer, bearbejder, udstiller og vedligeholder geodata.

Afdelingen bidrager på tværs i Vejdirektoratet med GIS, kortlægning, landmåling, ejendomsdata og arealerhvervelsesmateriale. Derudover etablerer og udbreder afdelingen datastandarder og systemer til opbevaring, behandling og distribution af kort og geodata. Vi lægger vægt på at der skal være plads til at udvikle sig fagligt – både gennem opgaveløsning og kompetenceudvikling.

Vi har flekstid, stor selvstændighed i opgaveløsningen, mulighed for hjemmearbejdsdage og et godt arbejdsklima med gode kollegaer.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du får løn efter gældende overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Dit tjenestested er Vejdirektoratet, Thomas Helstedsvej 11, 8660 Skanderborg i Geodata afdelingen, som er en del af fagområdet Areal og Geodata.

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Torben Korgaard Hansen tlf. 7244 3333.

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest onsdag den 1. december 2021. Vi forventer at afholde samtaler i uge 49. Tiltrædelse pr. 1. februar eller snarest muligt.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Vejdirektoratet – Skanderborg
Thomas Helsteds Vej 11
8660 Skanderborg
Tlf:
72442231
Kontaktperson
 
Tlf:
81610952
Adresse:
8660 Skanderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-10-2021
Udløber:
01-12-2021
Kviknummer:
LJA-82880231
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Job i virksomheden
Vejdirektoratet – Skanderborg
Skanderborg, Østjylland
Vejdirektoratet – Skanderborg
Skanderborg, Østjylland
Beliggenhed