TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Kystdirektoratet

|
Vestjylland
|
Indrykket 15-07-2020

GIS-medarbejder

Du brænder for data og GIS, og du kan sikre gode løsninger i Kystdirektoratets anvendelse af data og GIS i forbindelse med formidling af analyser af risiko for oversvømmelse og erosion.

Kystdirektoratet er i gang med flere nationale analyser inden for kystbeskyttelse og klimatilpasning. Du har med denne stilling mulighed for at sætte et stærkt aftryk på denne proces, hvor du sammen med kolleger skal udvikle, anvende og vedligeholde GIS-værktøjer og digitale data i Kystdirektoratet.

Du er stærk på programmering af analysemetoder og visualisering af risikodata for oversvømmelse og erosion i de danske kystområder, som grundlag for at befolkning og værdier beskyttes bedst muligt, både i dag og i fremtiden, med de udfordringer klimaforandringerne giver.

Om opgaverne
En af Kystdirektoratets kerneopgaver er at vejlede kommunerne om risiko for oversvømmelse og erosion i kystzonen.

Du skal videreudvikle Kystdirektoratets GIS-miljø og understøtte forretningens digitaliseringsbehov ved at:

  • Udvikle modeller, herunder skadesmodeller til bl.a. at bestemme sårbarhederne ved oversvømmelse eller erosion.
  • Vedligeholde datagrundlaget vedrørende oversvømmelses- og erosionsrisiko.
  • Konfigurere og udvikle GIS-værktøjer til dataopsamling og databehandling.
  • Have overblik over relevante værktøjer og applikationer, som eksistere i GIS-miljøet.
  • Udarbejde og opsætte kortmateriale og visualiseringer af nationale risikodata bl.a. i forbindelse med løsning af projekter, formidling og ministersager.

Din profil
Din uddannelsesmæssige baggrund er akademisk, f.eks. landinspektør, geograf eller lignende. Viden om dynamikker i kystzonen og kystprocesser vil være en fordel.

Vi forventer, at du:
  • Kan dokumentere bred og dyb erfaring med GIS samt dataanalyse og -behandling.
  • Har erfaring med ESRI/ArcGIS produkter og webgis-tjenester samt QGIS.
  • Kan programmere støttefunktionalitet (glueware) med f.eks. Python eller ArcPy.

Det er din erfaring med ArcGIS desktop, ArcGIS PRO, ArcGIS Server, ArcGIS Portal og QGIS samt databaser og programmering, der er vigtig. Du har måske også arbejdet med datamodeller, metadata og kompleks databehandling, som f.eks. datatransformering og store punktskyer (big data).

Udover ArcGIS produkter anvender vi i stigende grad QGIS. Anden relevant software er FME Desktop, HALE Studio og R Studio. På databasesiden har du evt. arbejdet med Oracle, PostgreSQL og MS SQL.

Vi vægter, at du arbejder procesorienteret, og at du bringer din viden og dine løsninger i spil i samarbejdet med kollegerne inden for de naturvidenskabelige discipliner. Du tager ejerskab og får opgaverne i mål.

Vi tilbyder
Du bliver en del af et engageret team af kystteknikere, der favner forskellige faglige baggrunde inden for natur- og ingeniørvidenskab. Teamet arbejder med vidensopbygning inden for konsekvenser af klimaforandringer, erosion og oversvømmelse samt udvikling af værtøjer og modeller for risikohåndtering, herunder forebyggelse, beredskab og planlægning, men også design af kystbeskyttelse. Der arbejdes med såvel nationale som EU projekter, og teamet er hovedleverandør af bidrag til de i 2017 igangsatte initiativer for national klimatilpasning og kystbeskyttelse, som Kystdirektoratet er ansvarlig for.

Du får mulighed for sætte et stærkt aftryk på digitalisering af forretningen i forhold at sikre udvikling, anvendelse og vedligeholdelse af digitale data i tæt samarbejde med Naturstyrelsens IT- og Datateam.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og en række Akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten).

Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner. Tjenestested er Kystdirektoratet, Højbovej 1, 7620 Lemvig.

Det et krav, at du har kørekort til personbil.

Yderligere oplysninger
Kontakt områdechef for ”Vejledning - Klima og Kystbeskyttelse” Ane Høiberg Nielsen på telefon 9133 8430 eller chefkonsulent Thorsten Piontkowitz på telefon 2170 1092.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV, uddannelsesbevis m.m. senest den 14. august 2020.

Rekrutteringsforløb
Samtaler gennemføres den 20. august 2020 i Kystdirektoratet, Højbovej 1, 7620 Lemvig. Tiltrædelse 1. oktober 2020 eller efter aftale.

Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Kystdirektoratet er statens myndighed på kystområdet. Vi tager vare på Danmarks kyster og søterritoriet, hvor vi med analyser sikrer den faglige viden om kysternes dynamik til brug ved kystbeskyttelse eller anlæg langs Danmarks over 7.300 km kyststrækning. Kystdirektoratet udvikler også nye risikoanalyser og metoder til kystbeskyttelse i forbindelse med klimaforandringer samt formidler viden og rådgivning til miljø- og fødevareministeren, andre myndigheder og borgere i Danmark.

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Kystdirektoratet
Højbovej 1
7620 Lemvig
Tlf:
72543000
Kontaktperson
 
Tlf:
-
Adresse:
7620 Lemvig
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-07-2020
Udløber:
14-08-2020
Kviknummer:
LJA-80667570
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
Skelmose ApS
Ikast-Brande, Midtjylland
Skelmose ApS
Fredericia, Syd- og Sønderjylland
Gem annonce