TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Geodatastyrelsen

|
Nordjylland
|
Indrykket 04-06-2022

GIS medarbejder med interesse for udvikling

Spændende stilling med mulighed for faglig og personlig udvikling. Hos Geodatastyrelsen søger vi lige nu to GIS-medarbejdere i support og udvikling i Søkortkontoret. Søkortkontoret står for søkortlægningen af de danske og grønlandske farvande, og er i en udvikling, hvor vi har brug for en medarbejder, der forstår sig på spatiale data og kan/vil være med til at udvikle vores produktionssystem.

Om jobbet
Søkortkontoret består af en række forskellige funktioner, der på tværs samarbejder om at samle og skabe data til at kunne producere søkort i både Danmark og Grønland. Du vil blive en del af den funktion, der hedder ”Systemer, Applikationer og Support” hvor vi står for at drifte og udvikle søkortproduktionen, der foregår på ESRI’s platform. Jobbet vil derfor primært bestå af at udvikle og derefter have support og drift ansvar af vores egne løsninger.

Du vil indgå i et mindre team, hvor der lægges vægt på en uformel ledelsesstil, hvor du selv har mulighed for at præge udviklingen, og hvor vi arbejder tværgående med de andre funktioner i søkortkontoret. Vi lægger derfor stor vægt på, at du kan arbejde tværgående, men også kan fordybe dig i den enkelte opgave alene – og nørde. Opgaverne spænder bredt, så du behøver derfor ikke være specialist på ét område.

Du kan se frem til opgaver som eksempelvis

  • Supportere søkortproduktionen gennem vores interne Service Desk
  • Medvirke til udvikling af ESRI-produktionssystemet
  • Migrere fra Oracle Database til PostgesSQL samt vedligehold heraf

Om dig
Du er en udadvendt person, som brænder for at se resultater, og tager ansvar for opgaven. Du behøver ikke have kendskab til søkortproduktion, men en god forståelse for spatiale data er en fordel. Du må meget gerne have en relevant uddannelse inden for GIS og/eller udviklingsområdet såsom landinspektør, geograf, ingeniør, softwareudvikler el.lign., men dette er ikke afgørende - bare du har en hvis forståelse for geodata og en interesse og flair for udvikling.

Vi lægger vægt på, at du er en rummelig person, som kan tåle en løs omgangstone. Du skal kunne arbejde både selvstændigt og tværgående mellem kontorets forskellige funktioner.

Vi mangler derfor dig der:
  • Er udadvendt
  • Er processorienteret
  • Er proaktiv, og vil tage ansvar for at tage opgaver og løse dem inden for de rammer, der gives
  • Har erfaring med GIS – gerne ESRI platformen
  • Har en god forståelse for spatiale data og geodatabaser
  • Har kendskab og gerne erfaring inden for udvikling
  • Har gerne erfaring med PostgresSQL

Det vigtigste er, at du har gå på mod til opgaven og en interesse for den. Derudover kan du begå dig mundligt såvel skriftligt på både dansk og engelsk.

Vi tilbyder
Geodatastyrelsen ønsker at være en attraktiv arbejdsplads og tilbyder gode muligheder for kompetenceudvikling og fleksible arbejdsvilkår. Herudover ligger Geodatastyrelsen skønt placeret lige ned til Limfjorden i Nørresundby. Læs mere om GST og vores opgaver på www.gst.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation med mulighed for forhandling af tillæg.

Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdssted er Lindholm Brygge 31, 9400 Nørresundby. Arbejdstiden udgør 37 timer om ugen

Ansøgning og spørgsmål
Har du brug for yderligere oplysninger om stillingerne kan du kontakte kontorchef Niels Tvilling Larsen, telefon 72 54 53 31 eller funktionsleder Ane Kirstine Aagaard Rasmussen, telefon 72 54 50 41.

Vi skal have din ansøgning, CV, kopi af eksamensbevis og eventuelt andre bilag senest d. 30. september 2022. Vi holder samtaler løbende.

Geodatastyrelsen er den del af Klima,- Energi-, og Forsyningsministeriet og er myndighed for ejendomsregistrering i Danmark og søkortlægning i Danmark og Grønland.
Ministeriet ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Geodatastyrelsen
Lindholm Brygge 31
9400 Nørresundby
Tlf:
72545000
Kontaktperson
 
Adresse:
9400 Nørresundby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-06-2022
Udløber:
30-09-2022
Kviknummer:
LJA-83685791
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
Gem annonce