TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Naturstyrelsen

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 10-11-2021

GIS-medarbejder til Naturstyrelsens hovedkontor

Brænder du for GIS og ønsker du at sikre gode løsninger til Naturstyrelsens anvendelse af GIS både i forbindelse med forvaltning, dokumentation, formidling og analysearbejde? Brænder du for at gøre en forskel gennem drift, optimering og udvikling af systemer? Så er denne stilling måske noget for dig.

Du bliver en del af et nyt, centralt arealdatateam i Naturstyrelsens hovedkontor. Teamet arbejder med styrelsens mange data omkring natur, biodiversitet og friluftsliv. Teamet deltager i udvikling og implementering af databaserede værktøjer og analyser, som dokumenterer, understøtter og visualiserer, at vi når de mål, som vi har sat os.

Teamet er under opbygning og skal bestå af 5 dygtige og dedikerede medarbejdere, hvoraf der allerede er ansat tre medarbejdere med et bredt kendskab til Naturstyrelsens drift. Teamet har dertil knyttet en teamleder og en chef.

Dine opgaver kan udvikle sig hen ad vejen, men du skal blandt andet arbejde med:

 • GIS analyser, udvikling og konfiguration af værktøjer og webløsninger.
 • Automatisering af arbejdsgange, f.eks. data-replikering.
 • Kommunikation og samarbejde med fagenhederne om design af løsninger.
 • Opsætning og test af geospatiale løsninger baseret på forretningens behov.
 • Analyse og afklaring af forretningsregler og koordinering af opsætningsopgaver.
 • Formidling og kommunikation af og om data, både internt og eksternt.

Opgaverne kommer du til at løse i et samarbejde mellem erfarne kollegaer i arealdatateamet, kollegaer med andre fagligheder og vores IT-afdeling.

Din profil
Du har en relevant uddannelse, f.eks. ingeniør, geoinformatik eller kan på anden vis dokumentere de efterspurgte kompetencer. Vi forestiller os, at du har en god IT-teknisk forståelse og har arbejdet med geodata og GIS konfiguration. Det er en fordel, at du arbejder struktureret og er vant til at dokumentere og styre dine arbejdsprocesser. Ligeledes har du en forretningsmæssig og løsningsorienteret tilgang til IT og en god erfaring med at løse større opgaver selvstændigt. Vi ser meget gerne, at du kan skabe resultater, og at du trives i et til tider hektisk miljø, hvor opgaverne kan skifte i løbet af dagen. Du ser fordelen i at samarbejde og kan kommunikere med kollegaer – også fra andre faggrupper.

Vi forventer, at du har erfaring med flere af følgende teknologier og værktøjer:
 • ArcGIS Enterprise Portal.
 • Udvikling af ArcGIS Web applikationer, herunder især WebAppBuilder, Experience Builder, Field Maps og Dashboards.
 • Databaser og SQL, MSSQL, PostgreSQL og FME.
 • Desktop GIS: QGIS og ArcGIS Pro, samt i mindre grad ArcMap og MapInfo.
 • Scripting og programmering i f.eks. Arcade (til ArcGIS), Python, Java, JavaScript og web-sprog.

Vi tilbyder
Et spændende og dynamisk arbejdsmiljø med engagerede kollegaer, med mulighed for at udvikle dig igennem udfordrende opgaver. Mulighed for at blive del af et hold med fokus på natur, miljø, teknologi og forandring. Vi sætter pris på godt samarbejde og har fagligt højt til loftet.

Naturstyrelsen er en landsdækkende arbejdsplads med ca. 670 medarbejdere. Du kommer til at arbejde i hovedkontoret, sammen med ca. 130 kollegaer. Naturstyrelsen har ansvaret for noget af Danmarks mest værdifulde natur – ca. 210.000 ha fordelt over hele landet. Naturstyrelsen har opgaven med at etablere op til 15 naturnationalparker og udlægge op til 75.000 ha urørt skov på statens arealer. Ud over disse store politiske projekter har styrelsen en lang række daglige driftsopgaver i store og små naturområder landet over. Opgaver der alle kræver digital understøttelse, og hvor teamets vigtigste opgave er at skabe det bedste grundlag for faglige valg og beslutninger, samt at kunne kommunikere transparent om den forvaltning vi udøver.

Styrelsens daglige arealforvaltning gennemføres af medarbejdere på de 16 lokale enheder, mens rammerne for arbejdet udarbejdes i hovedkontoret. Du vil derfor, sammen med kollegaer i enhederne Natur og IT have et tæt samarbejde om at skabe en vidensbaseret forvaltning.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og en række Akademikerorganisationer for akademikere i staten (Akademikeroverenskomsten).

Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner.

Dit tjenestested bliver ved Naturstyrelsen, Gøddinggård, Førstballevej 2, 7183 Randbøl.

Det er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat snarest muligt.

Flere oplysninger
Såfremt du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte skovrider og arealdatachef Søren Friese på tlf. nr. 3094 6237 eller teamleder Charlotte Kure på tlf. nr. 2247 1571.

Du kan også finde yderligere oplysninger om Naturstyrelsen på www.nst.dk.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning og CV senest den 28. november 2021.
Samtaler forventes afholdt den 8. december 2021.

Miljøministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Naturstyrelsen forvalter Miljøministeriets cirka 200.000 hektar skove og naturarealer, så der skabes størst mulig værdi for samfundet i form af gode rammer for friluftslivet, beskyttelse af naturen og effektiv drift af styrelsens skove og andre naturarealer. Naturstyrelsen gennemfører praktiske opgaver inden for jagt- og vildtforvaltning og konkrete friluftslivs- og naturprojekter - ofte i samarbejde med andre myndigheder, organisationer og frivillige. Kystdirektoratet er en del af Naturstyrelsen og varetager drifts- og myndighedsopgaver inden for kystbeskyttelse, maritim infrastruktur, klitfredning, strandbeskyttelse og varetagelse af statens højhedsret over søterritoriet. Vi befinder os på 16 enheder fordelt i hele landet - vi sikrer solid forankring med fokus på lokale ønsker og behov.

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Naturstyrelsen
Førstballevej 2
7183 Randbøl
Tlf:
72543000
Kontaktperson
 
Tlf:
-
Adresse:
7183 Randbøl
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-11-2021
Udløber:
28-11-2021
Kviknummer:
LJA-82937692
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed