TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hillerød Kommune

|
Nordsjælland
|
Indrykket 21-11-2019

GIS medarbejder til Trafik, Vej og Park

For at imødekomme de mange spændende opgaver med brug af data og systemudvikling, søger Hillerød Kommune en dygtig og engageret GIS-medarbejder til vores Geodata-team. Geodata-teamet består af 3 medarbejdere, og vi søger en kollega med viden og erfaring inden for GIS og det kommunale arbejdsområde.

Du bliver en del af et team, der har en bred samarbejdsflade på rådhuset, hvor du har en daglig sparring med kolleger i Geodata-teamet og i sektionen Trafik, Vej og Park. Du skal bidrage til udvikling, og med dine faglige input være med til at vedligeholde og optimere driften af kommunens GIS og geodataplatforme. Derudover forventes du at bringe fagområdet i praktisk anvendelse på nye måder og i nye sammenhænge.
Geodata teamet deltager i et tværkommunalt netværk, som giver mulighed for erfaringsudveksling og samarbejde i forbindelse med tværkommunale projekter, f.eks. områder inden for Smart city og kommunal drift.

Har du særlig viden inden for fagområdet, vil der være mulighed for at kunne præge stillingens endelige indhold – så dine kompetencer og interesser kan bringes bedst muligt i spil.

Dine opgaver

 • Som superbruger på systemerne yder du både support, undervisning og sidemandsoplæring til brugerne.
 • Du bidrager til at udvikle og bringe fagområdet i praktisk anvendelse til gavn for fremdriften af analyser og til løsning af daglige opgaver i forvaltningen.
 • Du deltager i vedligeholdelse og drift af kommunens GIS og geodata platforme, Kortinfo og MapInfo.
 • Du vil være med til at forme og implementere GIS-projekter, hvilket vil indebære et bredt tværfagligt samarbejde til kommunens øvrige forvaltninger.
 • Du vil skulle udvikle nye scripts og applikationer, der understøtter digitale arbejdsgange i hele den kommunale organisation.
 • Du vil komme til at udvikle og vedligeholde databaser (MicroSoft SQL) samt udvikle databaseanalyser inden for geodata området.

Vi forventer, at du
 • Har en relevant videregående uddannelse som landinspektør, geograf, skov- og landskabsingeniør eller tilsvarende med bred erfaring fra GIS området.
 • Indgående kendskab til GIS programmer, databaser og nationale kort-tjenester.
 • Har indsigt i og arbejder struktureret for at udvikle vores datagrundlag inden for geodata området samt indsamling af data.
 • Har analytiske evner.
 • Er initiativrig, opsøgende og samtidig god til at indgå i forskellige samarbejdsprojekter.
 • Selvstændigt kan programmere og udvikle database scripts.

Det kan du se frem til
 • Faglige udfordringer og selvstændige opgaver.
 • Tæt samarbejde på tværs af flere faggrupper.
 • Uformel og uhøjtideligt arbejdsklima.
 • Frihed og ansvar i opgaveudførelsen.
 • Fuldtidsstilling på 37 timer om ugen.

Løn- og ansættelsesforhold bliver i henhold til gældende overenskomster.

Vi forventer, at du som vores nye kollega kan begynde 1. februar 2020 eller efter nærmere aftale.

Yderligere oplysninger
Sektionen Trafik, Vej og Park er en del af afdelingen By og Miljø på Rådhuset, Trollesmindeallé 27, 3400 Hillerød. Du får 20 gode kollegaer, som udfører anlæg-, myndigheds-, drifts-, tilsyns- og planlægningsopgaver inden for trafik, vej og parkområdet, og vi arbejder tæt sammen med de øvrige sektioner i afdelingen i By og Miljø.

Vil du vide mere, kan du kontakte sektionsleder Ivan Christensen på tlf. 72 32 22 20 eller GIS projektleder Hanne Christensen, tlf. 72 32 91 32.

Du kan finde yderligere oplysninger om Hillerød Kommune på www.hillerod.dk

Ansøgning
Ansøgningsfrist: Fredag 6. december 2019 kl. 10.00.

Ansættelsessamtaler forventes at blive afholdt tirsdag den 10. december efter kl. 12.00.

Ansøgning sendes digitalt gennem Hillerød Kommunes hjemmeside.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Hillerød Kommune
Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Tlf:
72320000
Kontaktperson
 
Adresse:
3400 Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-11-2019
Udløber:
06-12-2019
Kviknummer:
LJA-77678930
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
GEO
Aarhus, Østjylland
RANTEK A/S
Randers, Østjylland