TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vejdirektoratet – Skanderborg

|
Østjylland
|
Indrykket 25-06-2021

GIS-medarbejder til Vejdirektoratet

Kan du finde vej gennem store mængder geografiske data og have opgaveansvaret for digitaliseringen af et af vores kernesystemer? Vil du arbejde med et hold videbegærlige fagspecialister, der rigtig gerne vil bidrage til din faglige udvikling? Så har vi måske stillingen til dig.

Du kommer til at indgå i et udviklingsorienteret GIS-team på seks personer, der driver, tilpasser og supporterer et antal GIS-værktøjer.

Din primære opgave vil være at stå for kvalitetssikring og styring af digitaliseringsprocessen på LER 2.0-projektet, og dermed sørge for at ledningsnettet bliver interaktivt og overskueligt.

Du vil også indgå i GIS-teamets almindelige opgaveløsning med administration af GIS-løsninger og håndtering af geodata på tværs af alle vejforvaltningsområderne.

I samarbejde med dine kollegaer i GIS-teamet, vil du være med til at omdanne brugernes ønsker og idéer til konkrete løsninger. GIS-teamet har ansvaret for Vejdirektoratets WebGIS og et antal øvrige GIS-løsninger baseret på ESRI ArcGIS Enterprise, QGIS, FME, Geoserver mv.

Du bliver en del af et GIS-team, der arbejder i en flad struktur, hvor alle bidrager til opgaveløsningen, og hvor videndeling er en naturlig del af hverdagen, og der lægges stor vægt på samarbejde om opgaveløsningen.

”I denne stilling får du virkelig lov til at fordybe dig i GIS og nørde med teknikken. Samtidig får du også mulighed for at prøve kræfter med projektledelse, når du får opgaveansvaret for digitaliseringen af LER 2.0,” fortæller afdelingsleder Torben Korgaard Hansen.

Geodata i blodet – nyuddannet eller erfaren

Du har en faglig baggrund indenfor geodata eller har på anden vis tilegnet dig tilsvarende kvalifikationer.

Vi er både åbne over for, at du er nyuddannet eller har flere års relevant erhvervserfaring – det vigtigste er, at du er nysgerrig og har mod på opgaverne.

Du taler varmt om behovet for at sikre datakvalitet og har fokus på brugerne, når du leverer geodata til at støtte dem i at løse deres opgaver.

Vi ser gerne, at du er systematisk og analytisk, og at du samtidig kan kommunikere og formidle både udad og indad i organisationen. Du trives i et miljø, hvor hverdagen indimellem er uforudsigelig. Du er selvstændig, initiativrig og i stand til at påtage dig et ansvar for dine opgaver.

Det vil være en fordel at have erfaring med administration og konfiguration af GIS-værktøjer.

”Det er en fordel, hvis du har erfaring med ledningsregistrering eller kendskab til LER. Men hvis det ikke tilfældet, er vi virkelig gode til at lære fra os,” fortsætter Torben Korgaard Hansen.

Velkommen til Geodata

Du bliver ansat i afdelingen Geodata, hvor vi er 24 fastansatte og ni tilknyttede konsulenter, som etablerer, bearbejder, udstiller og vedligeholder geodata.

Afdelingen bidrager på tværs i Vejdirektoratet med GIS, kortlægning, landmåling, ejendomsdata og arealerhvervelsesmateriale. Derudover etablerer og udbreder afdelingen datastandarder og systemer til opbevaring, behandling og distribution af kort og geodata.

Vi har flekstid, stor selvstændighed i opgaveløsningen og et godt arbejdsklima med gode kollegaer.

”Vi har en høj anciennitet i vores afdeling, fordi vi har det godt sammen og løser nogle rigtig spændende opgaver. Og vi glæder os til at byde dig velkommen i teamet,” afslutter Torben Korgaard Hansen.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du får løn efter gældende overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Dit tjenestested er Vejdirektoratet, Thomas Helstedsvej 11, 8660 Skanderborg i Geodata afdelingen, som er en del af fagområdet Areal og Geodata.

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Torben Korgaard Hansen tlf. 7244 3333.

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest søndag den 8. august 2021. Vi forventer at afholde samtaler i perioden d. 13-17. august. Tiltrædelse pr. 1. oktober eller snarest muligt.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Vejdirektoratet – Skanderborg
Thomas Helsteds Vej 11
8660 Skanderborg
Tlf:
72442495
Kontaktperson
 
Tlf:
72443060
Adresse:
8660 Skanderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-06-2021
Udløber:
08-08-2021
Kviknummer:
LJA-82307706
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Job i virksomheden
Vejdirektoratet – Skanderborg
Skanderborg, Østjylland
Vejdirektoratet – Skanderborg
Skanderborg, Østjylland
Vejdirektoratet – Skanderborg
Skanderborg, Østjylland
Beliggenhed